- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
ayy insallah bi daha ki ay duzelirz canim yaa.bide her yerimde sivilce cikti sanki tekrar adet olacakmsm gibi.Demiştimya sana ben adet oldum 10 gün sonra tekrar çok yogun bi kanama geçirdim. Ama benimki cok yavaş düştü 4 gün arayla baktırıyodum hiç degişmedigi oluyodu. Düzen falan kalmadı
Hoş geldin canım benim nasılsın kimyasaldan dolayımı adetin öyle sürdü kigeldim annem geldimbi gundu dun gece acildida.yazmayaym dedim kocam yat komutunu vermisti
hosbulduk canim :)) bilmiyorm ki ya ondan herhalde normali 4 gun sonraki gunlerde az az leke gelir.simdiyse iki gun bugunde boyle kahverengi leke ama kan degil yani.icim mi temizleniyo temizleniyosa neden az geliyo.yuzumdeki sivilceler neden gecmiyo bi suru soru var :)) belki devami gelor diye bekliyorm isteeHoş geldin canım benim nasılsın kimyasaldan dolayımı adetin öyle sürdü kitabi iyi yapmışsın kocanın dedikleri önemlidir
Bekle bakalım kahve akıntı içinde kalan son pis kan beklemiş kan demek artık devamı kırmızı olmaz kuzum inşaallah mart ayında bebişin göbüşüne gelirhosbulduk canim :)) bilmiyorm ki ya ondan herhalde normali 4 gun sonraki gunlerde az az leke gelir.simdiyse iki gun bugunde boyle kahverengi leke ama kan degil yani.icim mi temizleniyo temizleniyosa neden az geliyo.yuzumdeki sivilceler neden gecmiyo bi suru soru var :)) belki devami gelor diye bekliyorm istee
Aminnnn Allah razı olsun Allah kabul etsin balımmm Hayırlı CumalarKuzucanlar Rabbim güzel anne adaylarımıza sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin bi avazda kolay doğumla sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara tez vakitte hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin Rabbim evlatlarımızı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz eylesin anaya babaya vatana hayrlı kılsın zürriyetlerimizi çok ve salih salihalardan eylesin hayrlı cumalar canlarım
İnşallah canım cümlemize nasip etsin bende kimyasal oldum ya acaba benim de düzenim bozulur mu diye düşünüyorum gerçeği 11 gün sürdü benim kimyasal sonrası adetim daha yeni temizlendim geçen perşembeZeytin_yesili amin cnm hepimize inşallah. Senin bat yaklaştı yine rabbim bu ay nasip etsin insallah
Amin canım kurban olduğum Mevlam esma-i hüsna hürmetine peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hürmetine hepimize sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin tez vakitteAminnnn Allah razı olsun Allah kabul etsin balımmm Hayırlı Cumalar
amin canim insallah kismet artk bu ay bi gecsinde bakalmBekle bakalım kahve akıntı içinde kalan son pis kan beklemiş kan demek artık devamı kırmızı olmaz kuzum inşaallah mart ayında bebişin göbüşüne gelir
kiz ne guzel dualr ediyosun agzina saglik rabbim senin sesini de duysun insalalh tez zamanda kucagini doldursunAmin canım kurban olduğum Mevlam esma-i hüsna hürmetine peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hürmetine hepimize sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin tez vakitte
Amin amin kuzum inşallah Rabbim benim için istediğini tez vakitte sana da nasip etsin Rabbim bu güzel kardeşimi de beni de ve bütün kardeşlerimi de tez vakitte hayrlısı ile muradlarımıza erdir aminZeytin_yesili cnm kimyasal dan sonra hiç mens olmadan gebe kalan okadar insan var.inşallah sanada nasip olur cnm
Kız sen niye ban yedin yaa merak ettim bakkiz ne guzel dualr ediyosun agzina saglik rabbim senin sesini de duysun insalalh tez zamanda kucagini doldursun
Amin amin ecmain Kuzum dualarım hepimiz için Rabbim hepimizin kucağını doldursun ben gibi çok isteyenlere Rabbim ikizler nasip etsin sana tatlım inşallah çektiğin üzüntülerini unutturacak sevinçten ayağını yerden kesecek hamişlik yaşatsın kucağını evini bebişlerin ile doldursun amin okunan cuma selası hürmetine aminkiz ne guzel dualr ediyosun agzina saglik rabbim senin sesini de duysun insalalh tez zamanda kucagini doldursun
ayy amin canim amiin insallah cumlemiz icin insallahAmin amin ecmain Kuzum dualarım hepimiz için Rabbim hepimizin kucağını doldursun ben gibi çok isteyenlere Rabbim ikizler nasip etsin sana tatlım inşallah çektiğin üzüntülerini unutturacak sevinçten ayağını yerden kesecek hamişlik yaşatsın kucağını evini bebişlerin ile doldursun amin okunan cuma selası hürmetine amin
Kız sen niye ban yedin yaa merak ettim bakKimin tavuğuna kış dedin
Hee ben o muhabbeti kaçırmışım yaagebelikye sac duzlestirilir mi den girdik egitime kulture zekaya kadr geldik canim.birbirimizi yanlis anladik.o hamile hormonlar cosmus bende reglm kirmizilar germis beni tartistik biraz .sonra bi gunlk hapis gibi kaldim disarda ayy ne zordu.o yuzden canim
aynen canim aman bi daha tovbe.naparsalr yapsinlar bana ne oluyosa zatenHee ben o muhabbeti kaçırmışım yaaNeyse az sürmüş hadi. Burada yazıyla ne kadar anlatabilirsen işte kendini, yanlış anlaşılmaya çok açık olabiliyor bazı kelimeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?