❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kuzuuum ben geldiim nasilsiin.gittin mi bebisi görmeye bebis nasilmis
Kuzum valla gidince cok üzüldüm sen yaa hosgeldin
Gittim balim hersey yolunda cok şükür yarin 12 haftalik olcaz balim ALLAH'IN izniyle ❤
2 li tarama testinide yaptrdm kyzum 1 hafta sonra sonuc cikicak Hayirlisyla saglikli sonuçlar olsun cok AMiN INŞALLAH kuzum ❤
Kuzum kahve iceblrmym dedim haftada 1kez dedi cola cips hamburger yeme dedi esim karadenizli yaaa bol bol hamsi ye dedikuzum zaten saglikli besleniyorum kuzum ama arada cips canimm cekiyor cips yerine ceviz yerim hamd olsun kuzum 1 ay sonraya randevu verdii hayirlisyla ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin INŞALLAH

Benimberbat gidiyor aynı devam kusmalar tek lokma yiyemiyorum koku hassasiyetide aynı devam ediyor 10 kilo verdim bir gün arayla serum yiyorum bebek sağlıklı faakat ben kötüyüm yemediğim halde çıkarıyırm
Kac haftalik oldun canim sonradan gecioymus bulanti durumu dusuk tehtitinin bttimi ALLAHIN izniyle ❤

AMiN kuzum benim INŞALLAH ALLAH razi olsun bitanem senden INŞALLAH agzina yuregine saglik

Balimmm 2gun agir kanamam olduysa ondan erkenden bitmis olabilir lekelenmede mi yok suan

tat arada canin cekerse aserme gibi bisey olursada oturup yeme bi paket kuzum :)) cok sevindim canim cinsiyetinide ogrenirsn hayirlisiyla hersey diledignce olsun kuzum insallah

tat arada canin cekerse aserme gibi bisey olursada oturup yeme bi paket kuzum :)) cok sevindim canim cinsiyetinide ogrenirsn hayirlisiyla hersey diledignce olsun kuzum insallah
Aynen kuzum benim yemem yeterki hersey guzel olsun fıstığım dedigin gibi 1 2 tane agzima atarim AMIN kuzummm INŞALLAH ALLAH razi olsun bitanem pbur aya minosun cinsoyeti belli olur INŞALLAH sagliklica❤

Amin canım inşallah

Allah büyük sağolasın ya bugün hiç kasık ağrım olmadı benim bisi yoktur dimi su keseyi bir görseydik rahstlsrdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…