Napyon canm nasilsnBen burdayım
İlk defa duydum cnm o nedirKızlar preseed jel kullanıp hamile kalan var mı
Rahatlarsin INŞALLAH yoktur canim ALLAH korusun keseyi gorup bide kalbi duyarsan oh mis❤Allah büyük sağol canım bugün kasik ağrım olmadı bisi yoktur dimi keseyi bir görseydik rahatlardim
Jeller engeliyomusKızlar preseed jel kullanıp hamile kalan var mı
Hamd olsun kuzum sen nasilsinNapyon canm nasilsn
Bnde iyim canm ya sol gogus ucmda beyaz bsy var neden acabaHamd olsun kuzum sen nasilsin
Jeller engeliyomusBejan19 bilgiisi vardi sanirim kuzu?
canim ben arastirdimda hamile kalan varmis bende denemeyi dusunuyorumKızlar preseed jel kullanıp hamile kalan var mı
Gogsumde Kahve olan yerler koyulasti gibo canim biraz sizliyor gibi ama ucundaki beyazlik neden acabaHamd olsun kuzum sen nasilsin
Yok bu kolaylaştıran, spermlerin kolayca yumurtaya ulaşmasını şağlıyormuş, kadındaki sıvı sperm pH'ını düşürmesine engel oluyormuş bir de.Jeller engeliyomusBejan19 bilgiisi vardi sanirim kuzu?
Vala kuzum benim o konuda bi bilgim yok siz denemeler yapiyomusunuz?Gogsumde Kahve olan yerler koyulasti gibo canim biraz sizliyor gibi ama ucundaki beyazlik neden acaba
Ne denemesi canim calisma yapyormusunuz mu diyecektimVala kuzum benim o konuda bi bilgim yok siz denemeler yapiyomusunuz?
Deneme derken calisma demek istedim kuzu eve cikincami devam edeceksiniz?Ne denemesi canim calisma yapyormusunuz mu diyecektim
Yarını degerlendreblrmisin canim ozman guzel olurIyi geceler kızlar bu gun benim yumurtlama günümde gsliba sol kasığım ağrıdı ama Şeffaf bir akıntı olmadı eşim dun gecedeydi sabahta yattı uyudu . Ancak pazar gunu bişey olur mu sizce yani şansım var mı
Bugun izinli annemlerdeyim yarın gene gecede offf hep böyle günlerde aksilik oluyorYarını degerlendreblrmisin canim ozman guzel olur
İnşallah canımRahatlarsin INŞALLAH yoktur canim ALLAH korusun keseyi gorup bide kalbi duyarsan oh mis❤
leke geldi dun iatw canim biraz boraz oda durdu.bu kadr herhalde bende anlamdım.istanbula ablama geldim kuzum pek giremiurmBalimmm 2gun agir kanamam olduysa ondan erkenden bitmis olabilir lekelenmede mi yok suan
Yaaa hamilemisiiin çoooook sevindim canım ya allah tamamına erdirsin sağlıcakla kavuştursun rabbim yavrunu sanaVala kuzum benim o konuda bi bilgim yok siz denemeler yapiyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?