❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ben test yaptım negatif yine 3 gün geçti ara ara karnım ağrıyor belim ağrıyor tamam şimdi geldi diyorum gelen giden yok çocuk düşünmeden önce düzenli olan adetlerim bozuldu şimdi ne zaman adet olucağını ovulasyonun ne zaman olacağını tahmin edemiyorum çok sıkıldım bu olaydan tekrardan mı korunmaya başlasak ne

Dr git tatlım kasma kendini ultrasyonla bakıyo karından rahimde kalınlaşma varsa test yapıyo ben de iki test yaptım evde negatifti testte kanda pozitif çıktı yoksa bile adet söktürücü verir dr kuzum hepimiz stres yapıyoruz rahat değiliz Rabbim tez vakitte muradlarımıza erdirsin inşallah

Çalıştığım için her an izin alıp gidemiyorum kuzum geçen ay gittim adetin 2. 3. Günü gel demişti diğer testlerim temiz çıkmıştı bir de hormonlarına bakalım dedi tabi geçen ay da adetim 20 gün gecikince tarlusal ile adet oldum onda da çok sağlıklı kontrol olmaz diye gitmedim şimdi yine aynı olmasa bari

Kuzum inşallah Rabbim gönlüne göre verir isteklerine muradlarına tez vakitte kavuşturur inşallah her şey gönlünce olur

Tunaydin canım ben bir yıldır nerdeyse Filik asit alıyorum anca hamile kaldım yine devam ediyorum kesin bilgi mı acaba öyle bisi olsa doktor yazmaz ki bilemedin şimdi

Yok tatlım biz de çocuk için karar verdikten sonra adetim düzensizlesti bence normal vücut kendini hazırlıyormus biyetden okumuştum bir kaç aya da hamile kalırsın inşallah Allah'ın izniyle

Yok tatlım biz de çocuk için karar verdikten sonra adetim düzensizlesti bence normal vücut kendini hazırlıyormus biyetden okumuştum bir kaç aya da hamile kalırsın inşallah Allah'ın izniyle
İnşallah kuzum ama stres yapmayım dedikçe adetim gecikiyor ben de stres yapıyorum haliyle keşke hiç planlamadan hamile kalabilsem

Tunaydin canım ben bir yıldır nerdeyse Filik asit alıyorum anca hamile kaldım yine devam ediyorum kesin bilgi mı acaba öyle bisi olsa doktor yazmaz ki bilemedin şimdi
Kuzum canımı sıktı bu olay bende nette araştırdım iki makale okudum birinde otizm riski var diyo fazla folik asit için birinde ise otizmi %40 azaltıyo diyo

Kuzum canımı sıktı bu olay bende nette araştırdım iki makale okudum birinde otizm riski var diyo fazla folik asit için birinde ise otizmi %40 azaltıyo diyo
fazlasıyla alakalı yazılmıs bu canım bende arastırmıstım gunde 400 mcg normal 1000 mcg dan fazlası sakıncalıymıs

Kuzum ben hamile kalmadan once 2 ay simdi 3 ayligm 1 ayda aha icicem 6 ay icmis olcam doktorum obur aya birakicagimi söyledi 6 ay icmis olcam canim ben oyle bisi olsa doktor vermez kuzum bence birakma ben folic1 iciyorum

Kuzum acaba 1ay arami verseniz stresten uzak dursan belki rahatlarsin balim

_Masalim_ kuzum taşınma telaşen var ama cüzleri dağıtsak mı mart ayı başında batları olan kuzular var şubat sonunda batı olan kuzular var hangimiz hangi cüzü okuyacağız bilsek adet olmadan okusak bağışlaması mart sonu nisan başı olmasın hepimiz tez vakitte hamiş kalalım inşallah dualarımız kabul etsin Rabbim amin amin

Tabi kuzum dagitalim kuzucanlar ama ben 1 martta baslarim okumaya evi tasyorum ya balim bi sknti olurmu bide annemler bende ? 1 martta okumaya baslarim ben siz hemen mi baslicaksiniz?

fazlasıyla alakalı yazılmıs bu canım bende arastırmıstım gunde 400 mcg normal 1000 mcg dan fazlası sakıncalıymıs
Ay çok şükür kuzum içime su serpildi miligramına göre yararı zararı benim aldığım 5 mg folbiol günde bi tane

Tabi kuzum dagitalim kuzucanlar ama ben 1 martta baslarim okumaya evi tasyorum ya balim bi sknti olurmu bide annemler bende ? 1 martta okumaya baslarim ben siz hemen mi baslicaksiniz?
Yok kuzum sorun olmaz bat 26 şubat takvime göre benim 15 gün sürüyo bide okuyayım hazır olsun bütün cüzler bitince bağışlanır kuzum tabisi hamiş sultan olarak ismen dua edip bağışlamak sana canısı

Tabi ederim duamizi kuzum ALLAHIM kabul etsin 7 martta biitirriirz balim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…