- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum 2 aya yaklaştı bende kullanıyorum iki kutu içince 3 ay 10 gün yapacak ek olarak ben bide zinco 220 kullandım bi kutu dokunur diye ikinci kutuyu almadım sadece folik asit kullanmaya devam ediyorum inşallah bu ay hamiş kalırım tatlım Rabbim nasip etsin bana da bütün yüreği güzel kardeşlerime de inşallahü tealaKuzum ben hamile kalmadan once 2 ay simdi 3 ayligm 1 ayda aha icicem 6 ay icmis olcam doktorum obur aya birakicagimi söyledi 6 ay icmis olcam canim ben oyle bisi olsa doktor vermez kuzum bence birakma ben folic1 iciyorum
Canım 3 cüz alayım inşallah 1-2-3 cüzleriKuzum sen kactane aliyosun ve hangileri balim not edicem hayirlisylaZeytin_yesili
tabi fazlası sakıncalı zaten..hamile degildin dimi oncesinde kullanıyorsun senAy çok şükür kuzum içime su serpildi miligramına göre yararı zararı benim aldığım 5 mg folbiol günde bi tane
Cüz okuyan çok okursa biter canın 7 marta az kişi ile uzar gibime geliyor inşallah tez vakitte bitsin cüzlerimiz amin aminTabi ederim duamizi kuzum ALLAHIM kabul etsin 7 martta biitirriirz balim ??
Ocak ayında kimyasal geçirdim canım bu aya nasip olur inşallah sağlıklı hamişliktabi fazlası sakıncalı zaten..hamile degildin dimi oncesinde kullanıyorsun sen
Kuzum en azından martin sonunda bitsin hayirsyla dualariz INŞALLAH ❤Cüz okuyan çok okursa biter canın 7 marta az kişi ile uzar gibime geliyor inşallah tez vakitte bitsin cüzlerimiz amin amin
insallah canım..kimyasaldan sonra genelde hemen kalıyorlar umarım sende de oyle olurOcak ayında kimyasal geçirdim canım bu aya nasip olur inşallah sağlıklı hamişlik
Ve aleyküm selam canım hoş geldin çok geçmiş olsun balım Rabbim şifa ihsan etsin çok şükür kuzumS.a kızlar gribim ölüyorum resmen yazamıyorum hiç
Hsg çekileli on gün oldu yumurtlama akıntılarımda arttı ama hiçç halim yok
Sizden nbr nbyosunuz bakim
16 mart yaptım kuzum INŞALLAH bitiriz ozmna sana 123 yazdim kuzum ozaman kendimede 456 yazdim kuzum ALLAHIM kabul etsinCüz okuyan çok okursa biter canın 7 marta az kişi ile uzar gibime geliyor inşallah tez vakitte bitsin cüzlerimiz amin amin
Amin kuzum inşallahKuzum en azından martin sonunda bitsin hayirsyla dualariz INŞALLAH ❤
Allahü teala razı olsun kuzum amin amin Rabbim su gibi okumayı duasını bağışlamayı nasip etsin cüzlerimiz dualarımız makbul ve kabul eylesin kuzum ilk sayfaya etiketle yazsan hepimiz cüzlerimizi ve kalan cüzleri görsek ilave olarak okuyan ve tekrar okumak isteyen cüzlerden alır okur kuzum16 mart yaptım kuzum INŞALLAH bitiriz ozmna sana 123 yazdim kuzum ozaman kendimede 456 yazdim kuzum ALLAHIM kabul etsin
Amin inşallah canım Rabbim razı olsun Rabbim sana da hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin yavrunu sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin tatlıminsallah canım..kimyasaldan sonra genelde hemen kalıyorlar umarım sende de oyle olur
Ve aleyküm selam canım hoş geldin çok geçmiş olsun balım Rabbim şifa ihsan etsin çok şükür kuzum
calismaya devam canim ya yapyoruz bakalim nezaman tutacak ev supuryordum kasikta agri oldu biraktim hic kasik agrim olmamistiDeneme derken calisma demek istedim kuzu eve cikincami devam edeceksiniz?
Dr sordun mu bu durumu canım kimyasal düşük kanamam benim 11 gün sürdü inşallah bu ay adet olmam hamiş kalırım kalamazsam bende merak ediyorum düzenim bozulur mu acaba diyekuzular yani kimyasal gebelik geciren kuzular diyeyim ilk adetnz nasildi dusuk kanamasindan sonra ya benim iki gun surdu.standarda iki gundr kahve rengi lekelenmem var delircem.uzun sure orkid yada gunluk ped kullanamiyrm alerji yapiyo.ic camasirlarm batiyo.normsl mi bu ya.kimyasaldn once 4 5 gun surerdi o bile az gelirdi bana simdi gene 2 gun
Benim normal reglim de kahve rengi akıntı ile başlıyo 1 hafta sonra 3 gün kanama oluyo sonra tekrar lekelenmeye dönüyo bitiyo canım olağan bi şey benim için sende hiç lekelenme olmuyor muydu düşükten öncekuzular yani kimyasal gebelik geciren kuzular diyeyim ilk adetnz nasildi dusuk kanamasindan sonra ya benim iki gun surdu.standarda iki gundr kahve rengi lekelenmem var delircem.uzun sure orkid yada gunluk ped kullanamiyrm alerji yapiyo.ic camasirlarm batiyo.normsl mi bu ya.kimyasaldn once 4 5 gun surerdi o bile az gelirdi bana simdi gene 2 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?