❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

benim direk kirmiziula baslar canim.biteceği zaman en fazla bi gun kahverengi gelir sonra diner.hem dusta aldim yani ama hala devam ediyo.diyoem tam temizlenmdi mi icim acaba .gervi gorurdu ultrsasonda.hic bisey var yada yok dem

Acı bademe bi kaç hormon testi sordum 1730 lira dedi canım çok gibi gözüküyo ama sağlık her şeyden önce geliyor inşallah hiç sorunun yoktur stres kaynaklıdır inşallah önümüzde ki ay hamiş kalırsın hayrlısı ile bebiş olmazsa da inşallah reglin düzene girer kuzum

acibademe gore az bile canim.orasi cok pahalidr.ya direk genler belki o kadardir ama ben sperm falan testibi yaptrcn iste nerden baslaniyosa tedaviye yaz bitene kadr normal gebelik olur mi diye bekliycem.ki insallah gerek kalmaz testlere kuzum

benim direk kirmiziula baslar canim.biteceği zaman en fazla bi gun kahverengi gelir sonra diner.hem dusta aldim yani ama hala devam ediyo.diyoem tam temizlenmdi mi icim acaba .gervi gorurdu ultrsasonda.hic bisey var yada yok dem
Kuzum rahim kendini toparlamaya çalışıyor yüksek değerden düşük yaşadın kolay değil inşallah her şey gönlünce güzel olur ağrı kesici içmedin demi ağrı kesici içince benim adetimi kesiyor direk öylede olabilir içtiysen eğer

acibademe gore az bile canim.orasi cok pahalidr.ya direk genler belki o kadardir ama ben sperm falan testibi yaptrcn iste nerden baslaniyosa tedaviye yaz bitene kadr normal gebelik olur mi diye bekliycem.ki insallah gerek kalmaz testlere kuzum
İnşallah kuzum inşallah Rabbim nasip etsin tez vakitte anne ben geldim desin göbüşüne konsun meleğin martta hepimiz için hatme başlıyoruz kuzum inşallah dualarımız makbul ve kabul olur hepimiz sıra ile hamiş kalırız

yok canim icmedim biliyrm hemen kesiyo.azalmasin dus bile almadim iki gun.kesilince aldim.amin canim cumlemizin insallah

agziniza saglik allah kabul etsin canim insallah.herkes tez vakitte kavusur yavrusuna

@dilekylmz22 cnm okdr gereksiz stres yapıyosunki. Çok normal eski adetlrine benzememesi. Benim 3. Ayım kimyasal sonrası adetime 1 hafta kala başladı kahve leke adet günü kırmızılar geldi. Yani oluyo böyle hormon testleri yaptrdm normal çıktı. Şu yaptığın stres bile etkilicek mens düzenini.rahat ol canım dua et rabbim en kısa zamanda en sağlıklı şekilde versin hepimize

normal diyosn yani canim sagol ya rahatlattn beni.ben adet duzenime zaten tajigm senelerce ugrastm cunku duzelsin diye.duzelip bozulinca kafay taktim haliyle.insallah bi daha ki ay daha da iyi olur canim sagolasin

nabiynz guzel kizceler hamis kizceler.ben geldim.mafoldum nefret ediyorm yolculuktam.bi daha istanbul mu ama daa oteye gitsin.evimi cok ozlemisim mutfagimla hasret gideriyrorm
bende sevmiyorum yolculuğu başım çatlıyo ağrıdan git gel yollar da ama gitmeden de olmuyo kuzum evde hapis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…