- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
aynen canim.bi daha tovbe zaten esimin is sezonuda açılıyo.hic bi yere kipirdamam:)))Ayy valla luzu yolvuluguu bende sevmem hic ev kusuyum bende
Saol canım bugun iyiyim temizlik yapıyorum ya vucudum direniyor bakalım ne olcak.T TamBirRabiaEbrarr60 kuzular cok gecmis olsunnnn bir an evel hemen iyilesin grip cok zor oluyor guzelce dinlenin❤
T TamBirRabiaEbrarr60 kuzular cok gecmis olsunnnn bir an evel hemen iyilesin grip cok zor oluyor guzelce dinlenin❤
cok cookk aminnEki Görüntüle 1956189
Kızçeler inşallah musmutlu bir ayı geride bırakıp bol bol hamiş müjdesi haberi alıp veririz Rabbim gönlümüzdekileri yaşamayı nasip etsin bütün güzellikler bizi bulsun
cok cookk aminn[/QUOT. Naptın gelen giden var mı durumlar nasıl canım
Bitti şükür 3 aylık olduk tam ama gnden gne daha kötüyüm 10 kilo vermişim ya 38 bedene sıgıyorum artk serumla yaşıyoruzKac haftalik oldun canim sonradan gecioymus bulanti durumu dusuk tehtitinin bttimi ALLAHIN izniyle ❤
Kuzum ben tutmaya başlıcam alcam bi defter INŞALLAH ❤ AMiN bitanem darisi sizlere INŞALLAH ❤Hamiş sultanlar bebeğiniz için günlük tutuyor musunuz ? Tutuyorsanız nasıl deftere yazıyorsunuz tüylü süslü püslü mü kilitli deftere mi çok heyecan verici günler çabukta geçmez ya Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin yavrularınızı
Kuzum kendinide cok yormaSaol canım bugun iyiyim temizlik yapıyorum ya vucudum direniyor bakalım ne olcak.
Zor gecmis kuzum yaBitti şükür 3 aylık olduk tam ama gnden gne daha kötüyüm 10 kilo vermişim ya 38 bedene sıgıyorum artk serumla yaşıyoruz
Oh miss evin tadini cikar ballilokmamaynen canim.bi daha tovbe zaten esimin is sezonuda açılıyo.hic bi yere kipirdamam:)))
Son 1 haftaYok canim akintoda yok hic birsey yok zaten bat 26 subat daha cok var ya zaman gecmiyor :)
Amin amin canım Rabbim razı olsun ♥ ♥ ♥Kuzum ben tutmaya başlıcam alcam bi defter INŞALLAH ❤ AMiN bitanem darisi sizlere INŞALLAH ❤
AMiN kuzum benim INŞALLAH cumlemizden❤Amin amin canım Rabbim razı olsun ♥ ♥ ♥
Napıyorsunuz nasılsınızKuzummm benimmm
Kuzum hamd olsun uzandim kuzum yarin erken kalkıcammm sen naposun balimNapıyorsunuz nasılsınız
Bende örgü örüyorum canım yoruldum bıraktımKuzum hamd olsun uzandim kuzum yarin erken kalkıcammm sen naposun balim
Bende uzandım canım gözlerim uykum var diyo bedenim sus neyin uykusu diyo anlamadım gitti kolay gelsin kuzum ne örüyorsunBende örgü örüyorum canım yoruldum bıraktım
Ne örüyorsun cnm bebiş içinmiBende örgü örüyorum canım yoruldum bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?