Ne örüyosun kuzumBende örgü örüyorum canım yoruldum bıraktım
Günaydın herkeseGunaydin kızlar
Günaydınn, sen uyumayacak mıydın ?Kimse yok muuuuu
Kolay gelsinngunaydiiin.uyumayin kalkin temizlik yapiiingebisler haric .ay iyice yedim ya kafyi.evi alt ust ettim.duvarlarida silcektim ama sikmadi tabi mola verdim azucuk size bakiym dedim.ben devam edeyim toz almaya
oyy o da iyimis kiz.allah kolaylik versin sanaa :))Kolay gelsinnNe yatıyorum, ne temizlik yapıyorum. İşteyim
İnşallah verir canım. Günler geçtikçe daha zorlaşıyoroyy o da iyimis kiz.allah kolaylik versin sanaa :))
Tünaydın canımTünaydın kuzular @dilekylmz22 kolay gelsin kuzum benim de temizlik yapmam lazım kociş işe gitsin diye bekliyorum_Masalim_ kuzum nasılsın
sagol canim benm sana da kolay gelsin.ay ben godnerdim tabi onu gondeirirkende halilari kaldirttim gider ayak yardim etti sağolsun:)))Tünaydın kuzular @dilekylmz22 kolay gelsin kuzum benim de temizlik yapmam lazım kociş işe gitsin diye bekliyorum_Masalim_ kuzum nasılsın
Bende uzandım canım gözlerim uykum var diyo bedenim sus neyin uykusu diyo anlamadım gitti kolay gelsin kuzum ne örüyorsun
Ne örüyorsun cnm bebiş içinmi
Anneme yelek örüyorum beybiler bebişe bundan sonra başlayacağım doğmamış olmamış bebeğe don biçiyorumNe örüyosun kuzum
ayni been :)) ucuncu battaniyeye basliycam birini hediye ettim :)) insallah kullanmak bizede nasip olur kuzumAnneme yelek örüyorum beybiler bebişe bundan sonra başlayacağım doğmamış olmamış bebeğe don biçiyorum
Ben bi battaniye işledim yeter dedim yelek falan yapacağım artıkk kuzuayni been :)) ucuncu battaniyeye basliycam birini hediye ettim :)) insallah kullanmak bizede nasip olur kuzum
Battaniyenin modelini at bakalım yinede bi fikir olur belkiayni been :)) ucuncu battaniyeye basliycam birini hediye ettim :)) insallah kullanmak bizede nasip olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?