Sayili gun cabuk gecerSon 1 hafta
Naber canım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalarSayili gun cabuk gecer
maviyi buraya atmistim tavsanli falan onu hediye verdim iicmden geldi bayada hostu ama helal olsun saglikli gunde giydirsin insallah du yeni biteni atayimBattaniyenin modelini at bakalım yinede bi fikir olur belki
Kolay gelsin canım ellerin dert görmesin annen de güle güle iyi günler de giysin yeleğini Bende bebek battaniyesi örüyorum kuzum zaman geçiyor en azından umudumuz var Rabbim bize de inşallah koklayacağımız sağlıklı hayrlı evlatlar verecek aminAnneme yelek örüyorum beybiler bebişe bundan sonra başlayacağım doğmamış olmamış bebeğe don biçiyorum
Sağol canım Rabbim razı olsun ♥sagol canim benm sana da kolay gelsin.ay ben godnerdim tabi onu gondeirirkende halilari kaldirttim gider ayak yardim etti sağolsun:)))
Canım herkes kendi fikrini söyledi aslında. Çarpıtılıyor sadece. Sen nereye gdiyorsun. Gerek var mı sence böyle bir şeyden dolayı gitmeye..kizlar hoscakalin.bir daha siteye girmiycem.haberim bile yokken o konuda neler konusulmus.gebelikte sac duzlestrme.benim yonlendirip yazdirdgm dusunuliyo.ben ne bu hakaretlere nede tehditlere ne de haksizliga gelemem.hakkinizi helal edin hoşçakalın
Kızlar saç düzleştirme mevzusundan dolayı yine banlandı Umarım geri döner...@dilekylmz22
Maşallah hamarat kadınsimdide buna basliycam cok kalan ipim var az az bitsin bari
Çok üzüldüm inşallah başka bi nickle üye olur gelir hakkında hayrlısı ne ise o olsun dilekylmzBilgi güncelleme! banlanmamış, üyeliğini sildirmiş kızlar...
Yaaa inanmıyorum çok üzüldümKızı sonunda çıldırttılar...
Kız nasıl yemin etmiş Allah ım ya yazık valla insanlar nasıl kötü yargılamada bir numaralar kuzum Dilek geri gel boşver sen onlarıBilgi güncelleme! banlanmamış, üyeliğini sildirmiş kızlar...
Kuzum girmemiş okumamış bir sürü mesaj yazılmış kız için çok abartılmış yazdığı sakız gibi uzatılmışYaaa inanmıyorum çok üzüldüm
Allah razı olsun canım amin inşaallah minik ellerine bizde kavuşalım yavrularımızın gül güzeli bebişinin minik battaniyesinin fotoğrafını gönder belki battaniye kardeşliği kurarlarKolay gelsin canım ellerin dert görmesin annen de güle güle iyi günler de giysin yeleğini Bende bebek battaniyesi örüyorum kuzum zaman geçiyor en azından umudumuz var Rabbim bize de inşallah koklayacağımız sağlıklı hayrlı evlatlar verecek amin
Baktım kuzu tek tek okudumKuzum girmemiş okumamış bir sürü mesaj yazılmış kız için çok abartılmış yazdığı sakız gibi uzatılmış
Amin canım Rabbim senden de razı olsun daha bitmedi kuzum ama netten aldım örneği onu atayım az tembellimAllah razı olsun canım amin inşaallah minik ellerine bizde kavuşalım yavrularımızın gül güzeli bebişinin minik battaniyesinin fotoğrafını gönder belki battaniye kardeşliği kurarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?