❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Anneme yelek örüyorum beybiler bebişe bundan sonra başlayacağım doğmamış olmamış bebeğe don biçiyorum
Kolay gelsin canım ellerin dert görmesin annen de güle güle iyi günler de giysin yeleğini Bende bebek battaniyesi örüyorum kuzum zaman geçiyor en azından umudumuz var Rabbim bize de inşallah koklayacağımız sağlıklı hayrlı evlatlar verecek amin

kizlar hoscakalin.bir daha siteye girmiycem.haberim bile yokken o konuda neler konusulmus.gebelikte sac duzlestrme.benim yonlendirip yazdirdgm dusunuliyo.ben ne bu hakaretlere nede tehditlere ne de haksizliga gelemem.hakkinizi helal edin hoşçakalın

Canım herkes kendi fikrini söyledi aslında. Çarpıtılıyor sadece. Sen nereye gdiyorsun. Gerek var mı sence böyle bir şeyden dolayı gitmeye..

Allah razı olsun canım amin inşaallah minik ellerine bizde kavuşalım yavrularımızın gül güzeli bebişinin minik battaniyesinin fotoğrafını gönder belki battaniye kardeşliği kurarlar

Allah razı olsun canım amin inşaallah minik ellerine bizde kavuşalım yavrularımızın gül güzeli bebişinin minik battaniyesinin fotoğrafını gönder belki battaniye kardeşliği kurarlar
Amin canım Rabbim senden de razı olsun daha bitmedi kuzum ama netten aldım örneği onu atayım az tembellim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…