- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Allah razı olsun canım amin inşaallah minik ellerine bizde kavuşalım yavrularımızın gül güzeli bebişinin minik battaniyesinin fotoğrafını gönder belki battaniye kardeşliği kurarlar
Ahh keşke herkes bizim gibi tembell olsaAmin canım Rabbim senden de razı olsun daha bitmedi kuzum ama netten aldım örneği onu atayım az tembellim
Bide tembellikmiş Allah seni ne yapmasın kız ben bunu senelerce uğraşsam yapamam Tunus işini yapıyorum ama bu modelli işleri anlamıyorumEki Görüntüle 1956786
Dışını bitirdim kuzum şimdi oyasını örüyorum ardından işlemesine geçicem
Sorma kuzum dünden beri çamaşır makinesi durmak bilmedi Allah razı olsun eşim üzmüyo beni çok yorulma az az yap birden yüklenme kendine diyo yardım da ediyo sağolsunAhh keşke herkes bizim gibi tembell olsaçamaşır bulaşık yemek temizlik bebek çalışmaları örgü sohbet daha ne olsun
Kuzum bende tunus işi bilmiyorum öğrenemedim şişle örüyorum nakış bilince hesaplayıp örmesi kolay oluyoBide tembellikmiş Allah seni ne yapmasın kız ben bunu senelerce uğraşsam yapamam Tunus işini yapıyorum ama bu modelli işleri anlamıyorum
İstersen sayılarını yazarım kuzum örersin sende zevkli örülüyo çerçevesi de hem istersen işleme yerine ip yürüterek örebilirsin ben onu yapamadım işlicem mecburBide tembellikmiş Allah seni ne yapmasın kız ben bunu senelerce uğraşsam yapamam Tunus işini yapıyorum ama bu modelli işleri anlamıyorum
Kuzum bende tunus işi bilmiyorum öğrenemedim şişle örüyorum nakış bilince hesaplayıp örmesi kolay oluyo
Ben nakışta bilmiyorum balım yeleklerden bi sıkılayımda kuzu yine sorarım sana Ellerine sağlık bitanem bebeğin sağlıkla afiyetle örtsün inşaallahİstersen sayılarını yazarım kuzum örersin sende zevkli örülüyo çerçevesi de hem istersen işleme yerine ip yürüterek örebilirsin ben onu yapamadım işlicem mecbur
Tamam canım kolay gelsin ellerimize sağlık ikimizin de Rabbim hayrlı sağlıklı mutlu günler de kullandırsın inşallahBen nakışta bilmiyorum balım yeleklerden bi sıkılayımda kuzu yine sorarım sana Ellerine sağlık bitanem bebeğin sağlıkla afiyetle örtsün inşaallah
uyuyamadım eşim evdeydi biraz ilgi gösterdimGünaydınn, sen uyumayacak mıydın ?
İlgilen tabi kuzuUyu
uyuyamadım eşim evdeydi biraz ilgi gösterdim
iyi canim gecen aya gore daha fazlaNaber canım nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar
ay dorduze nasil bakilir yaaKızlar rüyamda 4üz bebek doğuruyordum bide o kadar tuhaf ki ikisini normal Doğum yapıyorum öbür ikisi için de durum tehlikeli artık diyorlar bende kalkıp doğurduğum iki çocuğuma bakıyorum sonra geri yatıp kesin o zaman bebeklerime bişey olmasın diyorum
Hayr olsun kuzum aklımza çok takıyoruz ya canım ondan rüyalarımız da bebeklerle uğraşıyoruz Rabbim gerçeğini yaşamayı nasip etsin tatlımKızlar rüyamda 4üz bebek doğuruyordum bide o kadar tuhaf ki ikisini normal Doğum yapıyorum öbür ikisi için de durum tehlikeli artık diyorlar bende kalkıp doğurduğum iki çocuğuma bakıyorum sonra geri yatıp kesin o zaman bebeklerime bişey olmasın diyorum
Rabbim sabrını da rızkını da verir kuzum biraz zor olur ama 4'ü birden büyür çıkar aradan bi daha hamiş kalacam diye de stres olmazay dorduze nasil bakilir yaa
aynen o yonden guzel hepsi bir arada buyuyiverir yaRabbim sabrını da rızkını da verir kuzum biraz zor olur ama 4'ü birden büyür çıkar aradan bi daha hamiş kalacam diye de stres olmaz
Çok sevindim kuzum Rabbim daha iyi etsin inşallah balımm ama gerçekten çok merak etmiştim seni hamiş sultan
Oyy saol kuzucum bnm haln faturam kapalı sıksgz buaralr esmdn grıyım dedim muzosuma mujeyı veryım dıe sen npıon iysn insallh balımÇok sevindim kuzum Rabbim daha iyi etsin inşallah balımm ama gerçekten çok merak etmiştim seni hamiş sultanmaşallah nazarlardan korusun seni yüce mevlam❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?