❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Allah razı olsun canım amin inşaallah minik ellerine bizde kavuşalım yavrularımızın gül güzeli bebişinin minik battaniyesinin fotoğrafını gönder belki battaniye kardeşliği kurarlar

Dışını bitirdim kuzum şimdi oyasını örüyorum ardından işlemesine geçicem

Ahh keşke herkes bizim gibi tembell olsa çamaşır bulaşık yemek temizlik bebek çalışmaları örgü sohbet daha ne olsun
Sorma kuzum dünden beri çamaşır makinesi durmak bilmedi Allah razı olsun eşim üzmüyo beni çok yorulma az az yap birden yüklenme kendine diyo yardım da ediyo sağolsun

Bide tembellikmiş Allah seni ne yapmasın kız ben bunu senelerce uğraşsam yapamam Tunus işini yapıyorum ama bu modelli işleri anlamıyorum
Kuzum bende tunus işi bilmiyorum öğrenemedim şişle örüyorum nakış bilince hesaplayıp örmesi kolay oluyo

Bide tembellikmiş Allah seni ne yapmasın kız ben bunu senelerce uğraşsam yapamam Tunus işini yapıyorum ama bu modelli işleri anlamıyorum
İstersen sayılarını yazarım kuzum örersin sende zevkli örülüyo çerçevesi de hem istersen işleme yerine ip yürüterek örebilirsin ben onu yapamadım işlicem mecbur

Kuzum bende tunus işi bilmiyorum öğrenemedim şişle örüyorum nakış bilince hesaplayıp örmesi kolay oluyo

İstersen sayılarını yazarım kuzum örersin sende zevkli örülüyo çerçevesi de hem istersen işleme yerine ip yürüterek örebilirsin ben onu yapamadım işlicem mecbur
Ben nakışta bilmiyorum balım yeleklerden bi sıkılayımda kuzu yine sorarım sana Ellerine sağlık bitanem bebeğin sağlıkla afiyetle örtsün inşaallah

Ben nakışta bilmiyorum balım yeleklerden bi sıkılayımda kuzu yine sorarım sana Ellerine sağlık bitanem bebeğin sağlıkla afiyetle örtsün inşaallah
Tamam canım kolay gelsin ellerimize sağlık ikimizin de Rabbim hayrlı sağlıklı mutlu günler de kullandırsın inşallah

Kızlar rüyamda 4üz bebek doğuruyordum bide o kadar tuhaf ki ikisini normal Doğum yapıyorum öbür ikisi için de durum tehlikeli artık diyorlar bende kalkıp doğurduğum iki çocuğuma bakıyorum sonra geri yatıp kesin o zaman bebeklerime bişey olmasın diyorum

ay dorduze nasil bakilir yaa

Hayr olsun kuzum aklımza çok takıyoruz ya canım ondan rüyalarımız da bebeklerle uğraşıyoruz Rabbim gerçeğini yaşamayı nasip etsin tatlım

Çok sevindim kuzum Rabbim daha iyi etsin inşallah balımm ama gerçekten çok merak etmiştim seni hamiş sultan maşallah nazarlardan korusun seni yüce mevlam❤
Oyy saol kuzucum bnm haln faturam kapalı sıksgz buaralr esmdn grıyım dedim muzosuma mujeyı veryım dıe sen npıon iysn insallh balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…