❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Oyy saol kuzucum bnm haln faturam kapalı sıksgz buaralr esmdn grıyım dedim muzosuma mujeyı veryım dıe sen npıon iysn insallh balım
Çok şükür iyiyim balımmm kuzenim var bende onunla vakit geçiriyorum bu son gecesi yarın gidecek sen nasılsın tatlım

İlgilen tabi kuzu
Yaniii.Ya artık umutlanmayı bıraktım ve getcekten rahatım ya bir ara cok zordu insan kendindeki normal nir süreci bilenhamileliğw yoruyor.Ya kendimi yordum cinsellik otomatiğe bağlsndı insanda istekte kalmıyor ya şimdi rahatım ne yapayım olacağı varsa oluyor ya millet ilk aydan hsmile kslıyor kotunurken .Doğum ALLAH'ın taktir edeceği bir mevzu bekleyelim görelim Tabbim en hayırlısını vericek inanıyorum

En güzeli tatlım Rabbim herşeyin hayırlısını verir elbet canım en kısa zamanda hepimize sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin inşaallah akışına bırakmak en iyisi 2aydır bende öyleyim önceden adamın tepesine biniyordum yumurta günüm diye adam oflaya tıslaya kabul ediyordu şimdi o benim peşimde dolanıyor valla normale döndük sadece adete yaklaştığımda azıcık stres oluyorum oda olsun canım

Aminnn kuzu Allah herkesin gönlünün muradını nasip etsin....aynen bende senin gibiydim adamın tepesinde bitiveriyordum şimdi boşverdim olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok ohhh be normale dönmemize sevindim adımız sapığa çıkıcaktı

doğrı canım yumurtlsma yumurtlama tavuk gibi.Oğlumda inan böyle şeylet hiç bilmedim ne zaman yumurtluyurum nasıl olur falan hiç bilmedim ve adetim gectiğinde anladım .Şimdi bende öyleyim rahattt

İnşallah isteyen herkese ya elbetteki istiyorum artık dotulan sorularıda takmıyorum.Kısmet deyip geçiyorum ohh be stres cok yıpratıyor ya
Ahhh şu stres bizi günden güne yiyip bitiren içimizdeki beynimizdeki canavar canım en iyisi nasip kısmet diyip milleti susturmak gerekiyor he bazıları anlamıyor ama onlarada anlıyacakları dilden konuşmak gerekiyor sanırım kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…