- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Maşallah la kuvvete illa bilah canım Rabbim sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla bi avazda hayrlı kolay doğum nasip etsin
Aminn inşalh cnm Rabbim bu guzel duanı sanada yasatsın insalhh cok tesekrr ederzMaşallah la kuvvete illa bilah canım Rabbim sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla bi avazda hayrlı kolay doğum nasip etsin
İnşallah kuzum Rabbim razı olsun tatlım ♥ ♥Aminn inşalh cnm Rabbim bu guzel duanı sanada yasatsın insalhh cok tesekrr ederz
Valla bilmiyorum çok zor olur olanlara Allah sabır versinay dorduze nasil bakilir yaa
Amin kuzumm inşaallah hepimizeHayr olsun kuzum aklımza çok takıyoruz ya canım ondan rüyalarımız da bebeklerle uğraşıyoruz Rabbim gerçeğini yaşamayı nasip etsin tatlım
aynen canm Allah sabir versin :)Valla bilmiyorum çok zor olur olanlara Allah sabır versin
Çok şükür iyiyim balımmm kuzenim var bende onunla vakit geçiriyorum bu son gecesi yarın gidecek sen nasılsın tatlımOyy saol kuzucum bnm haln faturam kapalı sıksgz buaralr esmdn grıyım dedim muzosuma mujeyı veryım dıe sen npıon iysn insallh balım
Yaniii.Ya artık umutlanmayı bıraktım ve getcekten rahatım ya bir ara cok zordu insan kendindeki normal nir süreci bilenhamileliğw yoruyor.Ya kendimi yordum cinsellik otomatiğe bağlsndı insanda istekte kalmıyor ya şimdi rahatım ne yapayım olacağı varsa oluyor ya millet ilk aydan hsmile kslıyor kotunurken .Doğum ALLAH'ın taktir edeceği bir mevzu bekleyelim görelim Tabbim en hayırlısını vericek inanıyorumİlgilen tabi kuzu
Nerelerdedin canım ya seeennÇok şükür iyiyim balımmm kuzenim var bende onunla vakit geçiriyorum bu son gecesi yarın gidecek sen nasılsın tatlım
Buralardayım canım bakıp çıkıyorum kuzu bir kaç gündür kuzenim var onunla vakit geçiriyordum tatlım senden ne haberNerelerdedin canım ya seeenn
En güzeli tatlım Rabbim herşeyin hayırlısını verir elbet canım en kısa zamanda hepimize sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin inşaallah akışına bırakmak en iyisi 2aydır bende öyleyim önceden adamın tepesine biniyordum yumurta günüm diye adam oflaya tıslaya kabul ediyordu şimdi o benim peşimde dolanıyor valla normale döndük sadece adete yaklaştığımda azıcık stres oluyorum oda olsun canımYaniii.Ya artık umutlanmayı bıraktım ve getcekten rahatım ya bir ara cok zordu insan kendindeki normal nir süreci bilenhamileliğw yoruyor.Ya kendimi yordum cinsellik otomatiğe bağlsndı insanda istekte kalmıyor ya şimdi rahatım ne yapayım olacağı varsa oluyor ya millet ilk aydan hsmile kslıyor kotunurken .Doğum ALLAH'ın taktir edeceği bir mevzu bekleyelim görelim Tabbim en hayırlısını vericek inanıyorum
Aminnn kuzu Allah herkesin gönlünün muradını nasip etsin....aynen bende senin gibiydim adamın tepesinde bitiveriyordum şimdi boşverdim olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok ohhh be normale dönmemize sevindim adımız sapığa çıkıcaktıEn güzeli tatlım Rabbim herşeyin hayırlısını verir elbet canım en kısa zamanda hepimize sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin inşaallah akışına bırakmak en iyisi 2aydır bende öyleyim önceden adamın tepesine biniyordum yumurta günüm diye adam oflaya tıslaya kabul ediyordu şimdi o benim peşimde dolanıyor valla normale döndük sadece adete yaklaştığımda azıcık stres oluyorum oda olsun canım
İyiyim şükür dinlendim tekrar okul başlafı yoğunluk ya aynenBuralardayım canım bakıp çıkıyorum kuzu bir kaç gündür kuzenim var onunla vakit geçiriyordum tatlım senden ne haber
Rabbim daha iyi etsin tatlım bu yoğunlukla bi bakmışsın SÜRPRİZZZ oluuur inşallah kuzuİyiyim şükür dinlendim tekrar okul başlafı yoğunluk ya aynen
En güzeli tatlım Rabbim herşeyin hayırlısını verir elbet canım en kısa zamanda hepimize sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin inşaallah akışına bırakmak en iyisi 2aydır bende öyleyim önceden adamın tepesine biniyordum yumurta günüm diye adam oflaya tıslaya kabul ediyordu şimdi o benim peşimde dolanıyor valla normale döndük sadece adete yaklaştığımda azıcık stres oluyorum oda olsun canım
İnşallah isteyen herkese ya elbetteki istiyorum artık dotulan sorularıda takmıyorum.Kısmet deyip geçiyorum ohh be stres cok yıpratıyor yaRabbim daha iyi etsin tatlım bu yoğunlukla bi bakmışsın SÜRPRİZZZ oluuur inşallah kuzu
Ahhh şu stres bizi günden güne yiyip bitiren içimizdeki beynimizdeki canavar canım en iyisi nasip kısmet diyip milleti susturmak gerekiyor he bazıları anlamıyor ama onlarada anlıyacakları dilden konuşmak gerekiyor sanırım kuzuİnşallah isteyen herkese ya elbetteki istiyorum artık dotulan sorularıda takmıyorum.Kısmet deyip geçiyorum ohh be stres cok yıpratıyor ya
oda iyiymiş kuzu napiyon nasıl gdiyorGeleni yakalıyoz kaçanı kovalıyoz ballll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?