İyi gidiyor balımm çok şükür sen nasılsın napıyorsun tatlımoda iyiymiş kuzu napiyon nasıl gdiyor
Bnde iyim can neapiyim aynı işte bebis hayalleriyle bekliyorum batiİyi gidiyor balımm çok şükür sen nasılsın napıyorsun tatlım
Çıkacaktı valla ben adama soruyordum bile sana sulanmandan sıkılmıyorsun değil mi diye çok şükür huzura erdik vallaAminnn kuzu Allah herkesin gönlünün muradını nasip etsin....aynen bende senin gibiydim adamın tepesinde bitiveriyordum şimdi boşverdim olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok ohhh be normale dönmemize sevindim adımız sapığa çıkıcaktı
Niye ki can hayrdr insallh bi gelismemi war Bn takip edemiyorum fazlaÇıkacaktı valla ben adama soruyordum bile sana sulanmandan sıkılmıyorsun değil mi diye çok şükür huzura erdik valla
Rabbim sana ikinci evladı bize ilk evlatlarımızı nasip etsin balımmm napıyorsun yadoğrı canım yumurtlsma yumurtlama tavuk gibi.Oğlumda inan böyle şeylet hiç bilmedim ne zaman yumurtluyurum nasıl olur falan hiç bilmedim ve adetim gectiğinde anladım .Şimdi bende öyleyim rahattt
Ne zaman bat kuzu??Bnde iyim can neapiyim aynı işte bebis hayalleriyle bekliyorum bati
Aynen valla huzurumuz bakii olsun tatlımÇıkacaktı valla ben adama soruyordum bile sana sulanmandan sıkılmıyorsun değil mi diye çok şükür huzura erdik valla
Yok canım çok şükür artık eskisi gibi takmıyoruz yumurta günüydü çatladıydı akıntı geldi gittiydi adamların tepesinden inmiyor onlarıda strese sokuyorduk şimdi anı yaşıyoruz verecek olan Allah elbet hayırlı zamanda verecek diyoruzNiye ki can hayrdr insallh bi gelismemi war Bn takip edemiyorum fazla
Kuzum kime dedinRabbim sana ikinci evladı bize ilk evlatlarımızı nasip etsin balımmm napıyorsun ya
Çok warmiş daha ama heyecanı şimdiden başladı 8 Mart ama 9 diyelimNe zaman bat kuzu??
Aynenn kuzumm aynn çok doğru yinede dikkat edelim gününeYok canım çok şükür artık eskisi gibi takmıyoruz yumurta günüydü çatladıydı akıntı geldi gittiydi adamların tepesinden inmiyor onlarıda strese sokuyorduk şimdi anı yaşıyoruz verecek olan Allah elbet hayırlı zamanda verecek diyoruz
Amin yavruAynen valla huzurumuz bakii olsun tatlım
Ebrar a dedim balımKuzum kime dedin
Ebrar in msjları bnde gözükmüyor tatliş göz ardı edilmiş elim mi değdi yanlışlıkla anlamadım bnde kime diyor diye afalladimEbrarr60 'a diyor tatlım
Hayırlısı olsun balımmm biraz akışına bırakmak lazım kuzu çok stres bizi mahfediyor sende bu kadar takma kafana anı yaşa inşallah muradını göndercek rabbimÇok warmiş daha ama heyecanı şimdiden başladı 8 Mart ama 9 diyelim
Az buçuk ettim ama adama yapışmadım kuzu kendi geldi vallaAynenn kuzumm aynn çok doğru yinede dikkat edelim gününe
İnsallh kuzum bnmm ebeye gittim yakı wurdu belimi göbeğimi çekti ilaç werdi o yüzden heyecan tavan yaptiHa
Hayırlısı olsun balımmm biraz akışına bırakmak lazım kuzu çok stres bizi mahfediyor sende bu kadar takma kafana anı yaşa inşallah muradını göndercek rabbim
Adama göz mü kırptın kız yoksa ???Az buçuk ettim ama adama yapışmadım kuzu kendi geldi valla
Bnde mecburi istiyom kuzu wala ama biz gün aşırı yapmaya başladığımızdn kociste öğrendi o yüzden bnden önce diyorAz buçuk ettim ama adama yapışmadım kuzu kendi geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?