❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çıkacaktı valla ben adama soruyordum bile sana sulanmandan sıkılmıyorsun değil mi diye çok şükür huzura erdik valla

doğrı canım yumurtlsma yumurtlama tavuk gibi.Oğlumda inan böyle şeylet hiç bilmedim ne zaman yumurtluyurum nasıl olur falan hiç bilmedim ve adetim gectiğinde anladım .Şimdi bende öyleyim rahattt
Rabbim sana ikinci evladı bize ilk evlatlarımızı nasip etsin balımmm napıyorsun ya

Niye ki can hayrdr insallh bi gelismemi war Bn takip edemiyorum fazla
Yok canım çok şükür artık eskisi gibi takmıyoruz yumurta günüydü çatladıydı akıntı geldi gittiydi adamların tepesinden inmiyor onlarıda strese sokuyorduk şimdi anı yaşıyoruz verecek olan Allah elbet hayırlı zamanda verecek diyoruz

Aynenn kuzumm aynn çok doğru yinede dikkat edelim gününe

Çok warmiş daha ama heyecanı şimdiden başladı 8 Mart ama 9 diyelim
Hayırlısı olsun balımmm biraz akışına bırakmak lazım kuzu çok stres bizi mahfediyor sende bu kadar takma kafana anı yaşa inşallah muradını göndercek rabbim

Ha

Hayırlısı olsun balımmm biraz akışına bırakmak lazım kuzu çok stres bizi mahfediyor sende bu kadar takma kafana anı yaşa inşallah muradını göndercek rabbim
İnsallh kuzum bnmm ebeye gittim yakı wurdu belimi göbeğimi çekti ilaç werdi o yüzden heyecan tavan yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…