❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sadece güzel özenli giyindim ve bide Mart'ta eşimin yurt dışı görevi var 15gün yok özleyeceği için herhalde o inmedi tepemden
Allah seniii cazibenle adamı baştan çıkardın desene özlrm falan bahane gitmeden bi kere daha tepesinde biteyim demişsin ya kız resmen bayan cazibe ortamıda hazırlayaydın tam olurdumum falan romantik olurdu spermciklerde romantikliğin zirvesinde yoluna devam ederdi tatlım

Yapmamaya çalışıyorum kuzum senin bat ne zmn
9 mart kuzu ama 11 de olabilir ben 30 günde regl oluyorum malum şubat 28 çekiyor ya ondan ama bende hiç çalışma falan yok boş geçiyor senin anlıycağın adam hasta kuzu

Yok kız o kadar yapmadım sadece yemek kokulu kıyafetlerle karşılamadım O kadar çok özenmedim ama yarın bi gün yaparım onuda gitmeden spermcikler romantik ortam görsünler olsun ama sonuçta ben sırnaşmadım adam sırnaştı

Tuhh kuzu ya önemli bişey değil insallh
Yok canım önrmli bişey değilde grip olamıyor oda vücut yorgunluğu eklem ağrısı yapıyor bide bir kaç gündür kuzenim var yum.günüde geçti bu ay reglden 3 gün sonra yum.oldu bende anlamafım çok erken oldu bu defa tavuğuda geçtim tövbe ya rabnim tek rakibim tavuklardı onlarıda solladım yani

Bazen bıkıyorum kuzu ya bnm kocis hergün her saat de üşenmez o işi yapar ama Bn de o şevk yok çocuk için yapiyorm bazen
Hmm bendede Yok Benin Kocadada yok canım yuvarlanıp gidiyoruz sadece işte çocuk için sık çalışmalar oluyor ikimiz de farkındayız ama çaktırmıyoruz

Sen zemin hazırla ben sırnaşmadım de seni gidi seni bayan cazibe

Allh seni hiç güleceğim yoktu deme öyle

Geçmiş olsun balım geçiver anacım bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…