Sadece güzel özenli giyindim ve bide Mart'ta eşimin yurt dışı görevi var 15gün yok özleyeceği için herhalde o inmedi tepemdenA
Ama göz mü kırptın kız yoksa ???
İnşallah ebe'nin eli iyi gelir kuzu sen yinede stres yapma olur mu balllİnsallh kuzum bnmm ebeye gittim yakı wurdu belimi göbeğimi çekti ilaç werdi o yüzden heyecan tavan yapti
Ohh ohh senden önce onun istemesi önemli zatenBnde mecburi istiyom kuzu wala ama biz gün aşırı yapmaya başladığımızdn kociste öğrendi o yüzden bnden önce diyor
Yapmamaya çalışıyorum kuzum senin bat ne zmnİnşallah ebe'nin eli iyi gelir kuzu sen yinede stres yapma olur mu balll
Allah seniii cazibenle adamı baştan çıkardın desene özlrm falan bahane gitmeden bi kere daha tepesinde biteyim demişsin ya kız resmen bayan cazibe ortamıda hazırlayaydın tam olurduSadece güzel özenli giyindim ve bide Mart'ta eşimin yurt dışı görevi var 15gün yok özleyeceği için herhalde o inmedi tepemden
Bazen bıkıyorum kuzu ya bnm kocis hergün her saat de üşenmez o işi yapar ama Bn de o şevk yok çocuk için yapiyorm bazenOhh ohh senden önce onun istemesi önemli zaten
9 mart kuzu ama 11 de olabilir ben 30 günde regl oluyorum malum şubat 28 çekiyor ya ondan ama bende hiç çalışma falan yok boş geçiyor senin anlıycağın adam hasta kuzuYapmamaya çalışıyorum kuzum senin bat ne zmn
Tuhh kuzu ya önemli bişey değil insallh9 mart kuzu ama 11 de olabilir ben 30 günde regl oluyorum malum şubat 28 çekiyor ya ondan ama bende hiç çalışma falan yok boş geçiyor senin anlıycağın adam hasta kuzu
Yok kız o kadar yapmadım sadece yemek kokulu kıyafetlerle karşılamadım O kadar çok özenmedim ama yarın bi gün yaparım onuda gitmeden spermcikler romantik ortam görsünler olsun ama sonuçta ben sırnaşmadım adam sırnaştıAllah seniii cazibenle adamı baştan çıkardın desene özlrm falan bahane gitmeden bi kere daha tepesinde biteyim demişsin ya kız resmen bayan cazibe ortamıda hazırlayaydın tam olurdumum falan romantik olurdu spermciklerde romantikliğin zirvesinde yoluna devam ederdi tatlım
Yok canım önrmli bişey değilde grip olamıyor oda vücut yorgunluğu eklem ağrısı yapıyor bide bir kaç gündür kuzenim var yum.günüde geçti bu ay reglden 3 gün sonra yum.oldu bende anlamafım çok erken oldu bu defa tavuğuda geçtim tövbe ya rabnim tek rakibim tavuklardı onlarıda solladım yaniTuhh kuzu ya önemli bişey değil insallh
Hmm bendede Yok Benin Kocadada yok canım yuvarlanıp gidiyoruz sadece işte çocuk için sık çalışmalar oluyor ikimiz de farkındayız ama çaktırmıyoruzBazen bıkıyorum kuzu ya bnm kocis hergün her saat de üşenmez o işi yapar ama Bn de o şevk yok çocuk için yapiyorm bazen
Sen zemin hazırla ben sırnaşmadım de seni gidi seni bayan cazibeYok kız o kadar yapmadım sadece yemek kokulu kıyafetlerle karşılamadım O kadar çok özenmedim ama yarın bi gün yaparım onuda gitmeden spermcikler romantik ortam görsünler olsun ama sonuçta ben sırnaşmadım adam sırnaştı
Allh seni hiç güleceğim yoktu deme öyleYok canım önrmli bişey değilde grip olamıyor oda vücut yorgunluğu eklem ağrısı yapıyor bide bir kaç gündür kuzenim var yum.günüde geçti bu ay reglden 3 gün sonra yum.oldu bende anlamafım çok erken oldu bu defa tavuğuda geçtim tövbe ya rabnim tek rakibim tavuklardı onlarıda solladım yani
Geçmiş olsun balım geçiver anacım bişey olmazYok canım önrmli bişey değilde grip olamıyor oda vücut yorgunluğu eklem ağrısı yapıyor bide bir kaç gündür kuzenim var yum.günüde geçti bu ay reglden 3 gün sonra yum.oldu bende anlamafım çok erken oldu bu defa tavuğuda geçtim tövbe ya rabnim tek rakibim tavuklardı onlarıda solladım yani
Aynen hep çocuk için çocuk olsa hiç yapmam ayda bi belki kuzu wallaHmm bendede Yok Benin Kocadada yok canım yuvarlanıp gidiyoruz sadece işte çocuk için sık çalışmalar oluyor ikimiz de farkındayız ama çaktırmıyoruz
Bu ay yumurtladım bi daha ki ayda yumurtlama dönemini yakalarsam civcivi tuttururum inşallah kuzuAllh seni hiç güleceğim yoktu deme öyle
Kızz yapıyorum ne var yani Allah seni adımı cazibe bıraktın bebek olsun kanki olacaz olsun o kadarSen zemin hazırla ben sırnaşmadım de seni gidi seni bayan cazibe
Hadi bakalım sekerimmBu ay yumurtladım bi daha ki ayda yumurtlama dönemini yakalarsam civcivi tuttururum inşallah kuzu
Sağol kuzum geçtim geçtim tavuk da neymiş benim yanımdaGeçmiş olsun balım geçiver anacım bişey olmaz
Kız o zaman adamı düz duvara tırmandırırsın ya bide şevkliyse benimki alışkın 1ay falan seyirlerden o yüzden sıkıntı olmaz bizdeAynen hep çocuk için çocuk olsa hiç yapmam ayda bi belki kuzu walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?