Bayan cazibede yakıştı be sana... bizde öyle çocuk olsa kardeş kardeş yatarız adamla ikimizde hiç düşkün değiliz yaniKızz yapıyorum ne var yani Allah seni adımı cazibe bıraktın bebek olsun kanki olacaz olsun o kadar
Oyle walla kuzu bazen daralıyorum walla tırmanirsa tirmansinnKız o zaman adamı düz duvara tırmandırırsın ya bide şevkliyse benimki alışkın 1ay falan seyirlerden o yüzden sıkıntı olmaz bizde
Ya adam seni alıştırır sürekli olur ya da adamı sen alıştırırsın monoton olur kuzuOyle walla kuzu bazen daralıyorum walla tırmanirsa tirmansinn
Allah seniiii aman bebişimiz olsun da gerisi boşOyle walla kuzu bazen daralıyorum walla tırmanirsa tirmansinn
Doğru dedin kuzum çocuk olsada ilişkiye isteğe göre girsek böylesi daha sıkıcı ödev gibi resmnYa adam seni alıştırır sürekli olur ya da adamı sen alıştırırsın monoton olur kuzu
Aynenn ballAllah seniiii aman bebişimiz olsun da gerisi boş
Gunaydin can aynen dediğin gbi ama yine de insanın kafasında bebis oluyor ister istemezgünaydın.Kızlar ya işte sorunumuzda bu brb bu ay hiç öyle ödevmiş gibi yapmadım.Karşııklı zevkle bebek olcak ya bu sonuçta hırmonal bir durum.İsteyerek sizde de şevk olarak yapın bence iki güne bir olmasada isteyip arzu edince olsadaha güzel olur
Bende iyiyim canım aynı değişen bir şey yokiyi canim gecen aya gore daha fazlasn napyon naslsn :)
İyi yapmışsın canımUyu
uyuyamadım eşim evdeydi biraz ilgi gösterdim
Hayır olsun inşallah oh oh 4 tane birden düşünemiyorum :)Kızlar rüyamda 4üz bebek doğuruyordum bide o kadar tuhaf ki ikisini normal Doğum yapıyorum öbür ikisi için de durum tehlikeli artık diyorlar bende kalkıp doğurduğum iki çocuğuma bakıyorum sonra geri yatıp kesin o zaman bebeklerime bişey olmasın diyorum
Aynen gün ben de yumurtlama takvimini bıraktım gün aşırı d neyelim nasılsa bir gün tutar deyip stres yapmadım ve bebiş için ilişkiye girmedik ve hamiş kaldım inşallah sizlere de nasip eder AllahımBnde mecburi istiyom kuzu wala ama biz gün aşırı yapmaya başladığımızdn kociste öğrendi o yüzden bnden önce diyor
Eşime anlattım dadı tutarız diyor Paris konsolosluğundanız ya aile o dadı babasının hayrına bakmayacakHayır olsun inşallah oh oh 4 tane birden düşünemiyorum :)
Allah iylik versin canim hersey gonlumuzce olsun insAllahBende iyiyim canım aynı değişen bir şey yok
İnşallah canımAllah iylik versin canim hersey gonlumuzce olsun insAllah
Bizde vedalaşamadık canım siteye girdiğim de banlıydı aslında üyelik iptal ettirmiş çok üzüldüm saçma sapan kapris yüzünden sakız gibi uzatıldı kızcağız üyelik iptali yaptırmışDilekylmZ gtmis cok üzüldüm vedalasamadim bile
Kuzu şu taşınma işi seni mahfetti ne olur kendine dikkat et bide yerleşicem dye kendini yıpratma balımmm yat dinlen tatlım ya da bi dr. git canımKizlar tuvalate grdm peceteyle sildim akintinin icinde kirmizilik pembemsilik vardi 2 damla falan cok korktum cok az ama cok korktum
Kuzum yerlesmicem annemde kalicam oyle attik esyalari sadece kira vermeyelim diyeKuzu şu taşınma işi seni mahfetti ne olur kendine dikkat et bide yerleşicem dye kendini yıpratma balımmm yat dinlen tatlım ya da bi dr. git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?