❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızz yapıyorum ne var yani Allah seni adımı cazibe bıraktın bebek olsun kanki olacaz olsun o kadar
Bayan cazibede yakıştı be sana... bizde öyle çocuk olsa kardeş kardeş yatarız adamla ikimizde hiç düşkün değiliz yani

günaydın.Kızlar ya işte sorunumuzda bu brb bu ay hiç öyle ödevmiş gibi yapmadım.Karşııklı zevkle bebek olcak ya bu sonuçta hırmonal bir durum.İsteyerek sizde de şevk olarak yapın bence iki güne bir olmasada isteyip arzu edince olsadaha güzel olur

Gunaydin can aynen dediğin gbi ama yine de insanın kafasında bebis oluyor ister istemez

Hayır olsun inşallah oh oh 4 tane birden düşünemiyorum :)

Bnde mecburi istiyom kuzu wala ama biz gün aşırı yapmaya başladığımızdn kociste öğrendi o yüzden bnden önce diyor
Aynen gün ben de yumurtlama takvimini bıraktım gün aşırı d neyelim nasılsa bir gün tutar deyip stres yapmadım ve bebiş için ilişkiye girmedik ve hamiş kaldım inşallah sizlere de nasip eder Allahım

DilekylmZ gtmis cok üzüldüm vedalasamadim bile
Bizde vedalaşamadık canım siteye girdiğim de banlıydı aslında üyelik iptal ettirmiş çok üzüldüm saçma sapan kapris yüzünden sakız gibi uzatıldı kızcağız üyelik iptali yaptırmış

Kizlar tuvalate grdm peceteyle sildim akintinin icinde kirmizilik pembemsilik vardi leke cok korktum cok az ama cok korktum

Son düzenleme:
Kizlar tuvalate grdm peceteyle sildim akintinin icinde kirmizilik pembemsilik vardi 2 damla falan cok korktum cok az ama cok korktum
Kuzu şu taşınma işi seni mahfetti ne olur kendine dikkat et bide yerleşicem dye kendini yıpratma balımmm yat dinlen tatlım ya da bi dr. git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…