❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen gün ben de yumurtlama takvimini bıraktım gün aşırı d neyelim nasılsa bir gün tutar deyip stres yapmadım ve bebiş için ilişkiye girmedik ve hamiş kaldım inşallah sizlere de nasip eder Allahım
İnsallh canım insalllhhh

Can
canım cok mu ayakta kaldım
Cok ayakta kaldim kuzum dunbisi yapmadim ama otiricak yer yoktu cok bekledim ara ara otursamda cok yoruldum ama suan yok kuzu 1 kere peceteye seffaf akinitinun icinde 1 damla kirmizimsi bi leke kuzum ikinci aildgmde hic bisi yoktu kilotumda temizdi bin şükür korktum ya 12 hafta 3 gunluk olduk cok sukur

Ben de ayakta çalışıyorum ya zor Allah'ın izniyle bisi olmaz kuzum İnşallah

Kuzular kafam çok karıştı allak bullak oldum resmen çok fazla araştırma yaptım yumurta akı gibi akıntı yumurtaların çatlama seviyesine geldiğinin işaretiymiş benim 4 gün geldi o akıntı adetimin 18 ve 21 günleri arası 21 günü vücud ısım artmıştı ertesi gün göğüs uçlarım acımaya başladı göğüslerim dolgunlaştı ve elleyince çok hafif ağrım oluyo acaba 21 gün yumurtladım mı

Benim yumurtlama ile ilgili çok bilgim yok canım yani belirtilerini takip etmedim hiç takvime göre bir kaç ay deneme yapmıştık sonra bıraktım zaten gün aşırı denedik illaki bir gün tutar diye oldu zaten

Hemen endişe etme yormada kendini dikkat et bazen zorlanmadan olur böyle şeyler sen yarın gifince canım dr cinsel ilişkiyide sor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…