İnsallh canım insalllhhhAynen gün ben de yumurtlama takvimini bıraktım gün aşırı d neyelim nasılsa bir gün tutar deyip stres yapmadım ve bebiş için ilişkiye girmedik ve hamiş kaldım inşallah sizlere de nasip eder Allahım
Kuzum dikkat et yat ayaklarını havaya kaldır bitanemKizlar tuvalate grdm peceteyle sildim akintinin icinde kirmizilik pembemsilik vardi leke cok korktum cok az ama cok korktum
Kuzum benim uzandim yarin 16.40 randevu buldum iende bi doktoruma gdym dedim bidaha olmadi bin şükür ama gdym yine kuzumKuzum dikkat et yat ayaklarını havaya kaldır bitanem
canım cok mu ayakta kaldımKizlar tuvalate grdm peceteyle sildim akintinin icinde kirmizilik pembemsilik vardi leke cok korktum cok az ama cok korktum
Cok ayakta kaldim kuzum dunbisi yapmadim ama otiricak yer yoktu cok bekledim ara ara otursamda cok yoruldum ama suan yok kuzu 1 kere peceteye seffaf akinitinun icinde 1 damla kirmizimsi bi leke kuzum ikinci aildgmde hic bisi yoktu kilotumda temizdi bin şükür korktum yaCan
canım cok mu ayakta kaldım
Kuzum benim Rabbim seni de meleğini de korusun inşallah bol bol dinlen ayaklarını uzatKizlar tuvalate grdm peceteyle sildim akintinin icinde kirmizilik pembemsilik vardi leke cok korktum cok az ama cok korktum
Kuzum dr gidip geldikten sonra bizi merakta bırakma haber ver olur mu canımKuzum benim uzandim yarin 16.40 randevu buldum iende bi doktoruma gdym dedim bidaha olmadi bin şükür ama gdym yine kuzum
En kısa zamanda git canım doktora sakın ihmal etme acile gitsen bakmazlar mı kiKuzum dikkat et yat ayaklarını havaya kaldır bitanem
Ben de ayakta çalışıyorum ya zor Allah'ın izniyle bisi olmaz kuzum İnşallahCok ayakta kaldim kuzum dunbisi yapmadim ama otiricak yer yoktu cok bekledim ara ara otursamda cok yoruldum ama suan yok kuzu 1 kere peceteye seffaf akinitinun icinde 1 damla kirmizimsi bi leke kuzum ikinci aildgmde hic bisi yoktu kilotumda temizdi bin şükür korktum ya12 hafta 3 gunluk olduk cok sukur
Benim yumurtlama ile ilgili çok bilgim yok canım yani belirtilerini takip etmedim hiç takvime göre bir kaç ay deneme yapmıştık sonra bıraktım zaten gün aşırı denedik illaki bir gün tutar diye oldu zatenKuzular kafam çok karıştı allak bullak oldum resmen çok fazla araştırma yaptım yumurta akı gibi akıntı yumurtaların çatlama seviyesine geldiğinin işaretiymiş benim 4 gün geldi o akıntı adetimin 18 ve 21 günleri arası 21 günü vücud ısım artmıştı ertesi gün göğüs uçlarım acımaya başladı göğüslerim dolgunlaştı ve elleyince çok hafif ağrım oluyo acaba 21 gün yumurtladım mı
insAllah hersey yolinda gider minik gorunur ultrasonda ii geceler canimKızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem ultrasonda görünmesi için inşallah ordadır minik susamım iyi geceler
Git tabi canım dikkat et kuzum kendine hiçbirşey bebeğin ve senden kıymetli değilKuzum benim uzandim yarin 16.40 randevu buldum iende bi doktoruma gdym dedim bidaha olmadi bin şükür ama gdym yine kuzum
İnşaallah miniğini görürsün canımKızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem ultrasonda görünmesi için inşallah ordadır minik susamım iyi geceler
Doktor niye geldin der mi kuzu.Git tabi canım dikkat et kuzum kendine hiçbirşey bebeğin ve senden kıymetli değil
Hemen endişe etme yormada kendini dikkat et bazen zorlanmadan olur böyle şeyler sen yarın gifince canım dr cinsel ilişkiyide sor bence.Cok ayakta kaldim kuzum dunbisi yapmadim ama otiricak yer yoktu cok bekledim ara ara otursamda cok yoruldum ama suan yok kuzu 1 kere peceteye seffaf akinitinun icinde 1 damla kirmizimsi bi leke kuzum ikinci aildgmde hic bisi yoktu kilotumda temizdi bin şükür korktum ya12 hafta 3 gunluk olduk cok sukur
Demez anlatırsın endişe ettim dersin .Oda bişey der gitmezsende bu şey aklını meşgul etcek git canım onların işi buDoktor niye geldin der mi kuzu.
Onu 3 gun önce gttgmde sordum sorun yok dedi canimHemen endişe etme yormada kendini dikkat et bazen zorlanmadan olur böyle şeyler sen yarın gifince canım dr cinsel ilişkiyide sor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?