Aynen stres cok yaptim kuzum yarin mutlu haberler alirim INŞALLAHDemez anlatırsın endişe ettim dersin .Oda bişey der gitmezsende bu şey aklını meşgul etcek git canım onların işi bu
ALLAH yar ve yardimcin olsun canimmmKızlar bana dua edin yarın kontrole gidicem ultrasonda görünmesi için inşallah ordadır minik susamım iyi geceler
saol cnm alıyorum aslında ama yinede oluyor bazen inşallah bidaha olmazG.Olsun havalar hem gribe hem de enfeksiyona musait vitaminlerinizi alınız derim
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Çok şükür bizde iyiyizgunaydın kızlar salı gecesi aşırı mide bulantısından acile gittim iki serum yedim enfeksiyon cıktı fazla kusmaktan olmuş birsürü kan testi ultrason cekildi pankreas böbrek mide hepsine bakıldı temiz cıktı çok şükür şimdi iyiyim işteyim sizler nasılsınız görüşmeyeli
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim seni de meleğini de korusungunaydın kızlar salı gecesi aşırı mide bulantısından acile gittim iki serum yedim enfeksiyon cıktı fazla kusmaktan olmuş birsürü kan testi ultrason cekildi pankreas böbrek mide hepsine bakıldı temiz cıktı çok şükür şimdi iyiyim işteyim sizler nasılsınız görüşmeyeli
Geçmiş olsun canım her taraf mikrop dikkat et kendi e çok Allah şifa versingunaydın kızlar salı gecesi aşırı mide bulantısından acile gittim iki serum yedim enfeksiyon cıktı fazla kusmaktan olmuş birsürü kan testi ultrason cekildi pankreas böbrek mide hepsine bakıldı temiz cıktı çok şükür şimdi iyiyim işteyim sizler nasılsınız görüşmeyeli
saol cnm allah razı olsunGeçmiş olsun, Allah şifa versin. Çok şükür bizde iyiyizİşteyim çalışıyorum aynı
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim seni de meleğini de korusun
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinesaol cnm allah razı olsun
Uzum 16 40 randevummm dua edin ne olur bidaha bisi olmadi ama olsun kuzular INŞALLAH hic sorun yok der_Masalim_ kuzu ne yaptın
Hadi inşallah güzel ayrılırsın doktorun yanındanUzum 16 40 randevummm dua edin ne olur bidaha bisi olmadi ama olsun kuzular INŞALLAH hic sorun yok der
Dualarım seninle inşaallah bişey çıkmaz tatlımUzum 16 40 randevummm dua edin ne olur bidaha bisi olmadi ama olsun kuzular INŞALLAH hic sorun yok der
Kuzum Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah çok güzel haberlerle gelirsin beni de etiketle canım dr'dan çıkınca haber et olur muUzum 16 40 randevummm dua edin ne olur bidaha bisi olmadi ama olsun kuzular INŞALLAH hic sorun yok der
Dayanamadın di miselaaamben geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?