❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Merhaba canlar bin sukur guzel haberlerle geldimmmm

Kuzular seffaf akintimin icinde kirmizi leke gördüm pecetede dedi. Doktor öyle sey olur dedi benim telasima gulumsediii
Baktik ultrosyonda minnosum bin şükür cok iyi doktor bu kadar telaslanma dedi stres yapma dedi kuzular tatli tatli kizdii bukadar stresli oluşuma 1 ay sonra gel dediii iNŞALLAH 3lu tarama testimde yapilcak INŞALLAH oda temiz cikar Dünyada garantimiz yok dedi ALLAHA emanet et hayirlisyla hersey yolunda dedi bin şükür ALLAHIMA canlar❤ Doktor beni rahattlatti bende durduk yere kotu düşünmicem dualarimi edicem Kizlarrr cok guzel bi mujdemde var iyiki gitmişim 2li tarama testimin sonucuda belli olmus cok şükür temiz ciktiiii
Bana destek verdiğiniz icin cok tesekkur ederim kuzular

sher33 Zeytin_yesili Seskes @dilekylmz22 LovePink_ F FS5 Ebrarr60 Bejan19

Canımmm öncelikle geçmiş olsun ve çoook sevindim meleğinin iyi olmasına,senin iyi olmana,testinin temiz çıkmasına,doktorunun insan olmasına, çok da doğru söylemiş ama işte kayıplar dı duygusallıktı derken panik oluyoruz net bir şekilde hareketlerini hissettiğinizde çok eminim ki çok daha iyi olacağız. Benimde 2li testim temiz çıktı çok şükür bebeğimde çok iyi rabbime ne kadar şükretsem az biliyorum şükürler olsun şimdi diğer tarama ve şeker yüklemesini yaptırsam mı bilmiyorum kararsızım bir dahaki ay bir an önce gelse de cinsiyeti öğrensem diye çatlıyorum :)

ALLAH razi olsun bitanemmmm 2li tarama testinin temiz cikmasina cok sevindim kuzum bende bin şükür RABBIMIZE aynen balimmm iste kayiplar bizi telaşlandıran RABBIM korusun canimizindan can yavrulamizi kuzum doktorum bana obur aya 3lu yapalim dedi ben yapicam kuzum doktorum cok iyi sagolsun❤ ALLAHIN izniyle doktoruma gorr hareket edicem kuzum INŞALLAH oda temiz cikar❤ 3 lu tarama testi guzel cikarsa INŞALLAH kuzum 4luye gerek olur mu ??? Kuzum sen kac haftalik oldun aydan aya mi gidiyosun kuzum sende ?

Kuzum 21nde yumurtlama olmus demekki belirtiler onu gosteriyor degerlendrin balimmmm❤❤

Rabbime sonsüz şükürler olsun balımmm...sana korkulacak bişey olmadığını söylemiştim kız sen varya sen hem kendini hem beni strese soktun...testlerin temiz çıkması ayrıca güzel bi haber...mümkünse annene söyle benim yerime sana bi çimdik atsın bundan sonra biraz daha rahat geçir hamişliğini kuzu ve lütfen minik nohutumu stres etme olur mu caaaan❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…