❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok şükür canım çok çok sevindim Rabbim daha iyi etsin inşallah hayrlısı sağlıklısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Oyy çok sevindim balım çok şükür bin şükür Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın inşaallah minnoş minnoş güzel güzel gelişimlerini tamamlayıp vakti zamanı geldiğinde bi avazda kucağınızada alın inşaallah canım ne. Demek elimden geldiği kadar keşke daha fazlası olsa daha fazlasını yapsak

Maşallah la kuvvete illa bilah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı kokusu ile uyuyup uyanmayı nasip etsin canan karatay teyzemiz uygun görmüyo şeker yüklemesini almanyada arkadaşım var ona sordum burda her gebeye şeker yüklemesi yapılıyo hamişlik şekeri önlenmezse daimi kalıyomuş şeker gene de sen bilirsin kuzum Rabbim hakkında hayrlısı ne ise onu nasip etsin içine sundursun

sen naptin kuzi gittin mi dr a ne dedi cok merak ettim
Merhaba canlar bin sukur guzel haberlerle geldimmmm

Kuzular seffaf akintimin icinde kirmizi leke gördüm pecetede dedi. Doktor öyle sey olur dedi benim telasima gulumsediii
Baktik ultrosyonda minnosum bin şükür cok iyi doktor bu kadar telaslanma dedi stres yapma dedi kuzular tatli tatli kizdii bukadar stresli oluşuma 1 ay sonra gel dediii iNŞALLAH 3lu tarama testimde yapilcak INŞALLAH oda temiz cikar Dünyada garantimiz yok dedi ALLAHA emanet et hayirlisyla hersey yolunda dedi bin şükür ALLAHIMA canlar❤ Doktor beni rahattlatti bende durduk yere kotu düşünmicem dualarimi edicem Kizlarrr cok guzel bi mujdemde var iyiki gitmişim 2li tarama testimin sonucuda belli olmus cok şükür temiz ciktiiii
Bana destek verdiğiniz icin cok tesekkur ederim kuzular

ay cok sevindim kuzum gozun aydin.hic stres yapma artik.hayirlisyla alcan yavrunu kucagna

Hec sorma kuzumya tam dayakligim ben bin şükür kuzum ya keyfim yerinegeldi daha stres yok

Canım eğer yaptırırsam direk 4 lü yaptırıcam çünkü oğlumda da Dr 2lider sonra 4 lüyü yapalım daha mantıklı o 3 lüyü de kapsıyor demişti,kuzum bat a göre 13+2 muayene de 1 hafta önde gidiyo bende bilemedim :) bu ay idrar yolu enfeksiyonu, tarama testi derken bir kaç kere gittim rabbim izin verirse artık ay dan aya gidicem

Amin canım allah razı olsun darısı isteyen bakabilecek herkesin başına inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah, kuzum oğlumda da yaptırdım aslında şekeri birazcık yüksek ti Dr dedi çok şekerli gıda tükettiğin için olmuştur vs geçti gitti normalde de şeker sorunum yok ya ondan o şekerli suyu içip beklemek gelmiyor içimden ama bakalım nasip henüz bende karar veremedim

ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH kuzum tezzamanda nasip olsun sizlerede❤❤❤❤❤

INŞALLAH kuzum benim hersey gonlumuzce olsun❤ kuzum bizde 1 hafta onden gidiyoz 12+4 hayilriysla ❤ ALLAHIM bagislasin balim gel ozletme kendini balimmmm❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…