Sen takma onlari balimmmm sen bizi birakmabi anda sinirle karar verdim canim.yazdim buraya ama etiketkeyemedm.resmen oftira atildi.orda yazan herkesi beni yonlendirip yazildgm soylendi.cok moralim bozuldu
Amin canım allah razı olsun darısı isteyen bakabilecek herkesin başına inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah, kuzum oğlumda da yaptırdım aslında şekeri birazcık yüksek ti Dr dedi çok şekerli gıda tükettiğin için olmuştur vs geçti gitti normalde de şeker sorunum yok ya ondan o şekerli suyu içip beklemek gelmiyor içimden ama bakalım nasip henğz bendeMaşallah la kuvvete illa bilah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı kokusu ile uyuyup uyanmayı nasip etsin canan karatay teyzemiz uygun görmüyo şeker yüklemesini almanyada arkadaşım var ona sordum burda her gebeye şeker yüklemesi yapılıyo hamişlik şekeri önlenmezse daimi kalıyomuş şeker gene de sen bilirsin kuzum Rabbim hakkında hayrlısı ne ise onu nasip etsin içine sundursun
Amin kuzum inşallah, aslında sürekli bakıyorum size ben buralardayım:)INŞALLAH kuzum benim hersey gonlumuzce olsun❤ kuzum bizde 1 hafta onden gidiyoz 12+4 hayilriysla ❤ ALLAHIM bagislasin balim gel ozletme kendini balimmmm❤
Kuzum bugunler geccicek beraberce bebislerimize kavusscaz INŞALLAH ❤Amin canım allah razı olsun darısı isteyen bakabilecek herkesin başına inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah, kuzum oğlumda da yaptırdım aslında şekeri birazcık yüksek ti Dr dedi çok şekerli gıda tükettiğin için olmuştur vs geçti gitti normalde de şeker sorunum yok ya ondan o şekerli suyu içip beklemek gelmiyor içimden ama bakalım nasip henğz bende
Amin kuzum inşallah, aslında sürekli bakıyorum size ben buralardayım:)
Amin canım amin Rabbim hakkında hayrlı olanı kalbine sundursun inşallah her şey gönlünce hayrla olsun Rabbim hem oğluşuna hem göbüşünde ki meleğine hayrlı güzel yazılar yazsın Rabbim sağlıklı sıhhatli başarılı eylesin evlatlarınıAmin canım allah razı olsun darısı isteyen bakabilecek herkesin başına inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah, kuzum oğlumda da yaptırdım aslında şekeri birazcık yüksek ti Dr dedi çok şekerli gıda tükettiğin için olmuştur vs geçti gitti normalde de şeker sorunum yok ya ondan o şekerli suyu içip beklemek gelmiyor içimden ama bakalım nasip henüz bende karar veremedim
Aminnn canım ne güzel dua ediyorsun rabbim kabul etsin cümlemize nasip etsin inşallahAmin canım amin Rabbim hakkında hayrlı olanı kalbine sundursun inşallah her şey gönlünce hayrla olsun Rabbim hem oğluşuna hem göbüşünde ki meleğine hayrlı güzel yazılar yazsın Rabbim sağlıklı sıhhatli başarılı eylesin evlatlarını
Hayırlısıyla kavuşucaz kuzum çok.şükür herşey yolunda korkmamız için sebep yok inşallah ta olmayacak yaza bebeklerimiz koynumuzda olacakKuzum bugunler geccicek beraberce bebislerimize kavusscaz INŞALLAH ❤
Kuzum kiz hisettim ❤❤❤❤
AMiN INŞALLAH cok AMiN INŞALLAH kuzum benimmm ❤Aminnn canım ne güzel dua ediyorsun rabbim kabul etsin cümlemize nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla kavuşucaz kuzum çok.şükür herşey yolunda korkmamız için sebep yok inşallah ta olmayacak yaza bebeklerimiz koynumuzda olacak
Balım bende öyle hissediyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli değil tabi ama bir oğlum var ya birde kızım olsa güzel olur :) nasip kısmetKuzum kiz hisettim ❤❤❤❤
ALLAH bagislasin pasanla prensesini INŞALLAH ❤Balım bende öyle hissediyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli değil tabi ama bir oğlum var ya birde kızım olsa güzel olur :) nasip kısmet
Amin kuzum cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbim at kuzum cinsiyet olayını pek anlamıyorum ama belki kızlar da tahmin eder :)Janow bende atayim kuzum sende icinden geceni soylersin❤
Maşallah kuzum rabbim bağışlasın kız ben yine tahmin edemedim de bizim kızlar nerde yahu gelin tahmin edin hadi :)Eki Görüntüle 1957880
Kuzular minosumun 1 hafta önceki fotosu ALLAHIM bağışlasın bi MASALLAHizini aliriz teyzeleri❤ saglikli olsunda iNŞALLAH sizce cinsiyeti ne olabilir kuzular ❤
Kuzum icinden ne gecti❤ AMIN bitanem INŞALLAH ❤Maşallah kuzum rabbim bağışlasın kız ben yine tahmin edemedim de bizim kızlar nerde yahu gelin tahmin edin hadi :)
Gel canım zaten çok üzüldük biz en iyisini yaptınhosbulduk canim :)) gene geldi ben
Kuzum sanki erkek gibi geldi bana içimden öyle geçti yani :)Kuzum icinden ne gecti❤ AMIN bitanem INŞALLAH ❤
Maşallah subhanallah canım bende erkek hissettim içimden öyle geçti balımEki Görüntüle 1957880
Kuzular minosumun 1 hafta önceki fotosu ALLAHIM bağışlasın bi MASALLAHizini aliriz teyzeleri❤ saglikli olsunda iNŞALLAH sizce cinsiyeti ne olabilir kuzular ❤
peki benim bebemm??Maşallah subhanallah canım bende erkek hissettim içimden öyle geçti balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?