❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amin canım allah razı olsun darısı isteyen bakabilecek herkesin başına inşallah rabbim evlat hasretiyle sınamasın inşallah, kuzum oğlumda da yaptırdım aslında şekeri birazcık yüksek ti Dr dedi çok şekerli gıda tükettiğin için olmuştur vs geçti gitti normalde de şeker sorunum yok ya ondan o şekerli suyu içip beklemek gelmiyor içimden ama bakalım nasip henğz bende
INŞALLAH kuzum benim hersey gonlumuzce olsun❤ kuzum bizde 1 hafta onden gidiyoz 12+4 hayilriysla ❤ ALLAHIM bagislasin balim gel ozletme kendini balimmmm❤
Amin kuzum inşallah, aslında sürekli bakıyorum size ben buralardayım:)

Kuzum bugunler geccicek beraberce bebislerimize kavusscaz INŞALLAH ❤

Amin canım amin Rabbim hakkında hayrlı olanı kalbine sundursun inşallah her şey gönlünce hayrla olsun Rabbim hem oğluşuna hem göbüşünde ki meleğine hayrlı güzel yazılar yazsın Rabbim sağlıklı sıhhatli başarılı eylesin evlatlarını

Aminnn canım ne güzel dua ediyorsun rabbim kabul etsin cümlemize nasip etsin inşallah

Kuzum bugunler geccicek beraberce bebislerimize kavusscaz INŞALLAH ❤
Hayırlısıyla kavuşucaz kuzum çok.şükür herşey yolunda korkmamız için sebep yok inşallah ta olmayacak yaza bebeklerimiz koynumuzda olacak

Kızlar nub teorisinden haberdar olan var mı ki ben hiç anlamıyorum gerçi pekte belli değil ama kendi doktoruma hâlâ gidemediğimden bunu da nazla verdi Dr. Hadi cinsiyeti tahmin edin :)

Eklentiler

• DSC_0057-01.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 33
  • DSC_0057-01.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
AMiN INŞALLAH cok AMiN INŞALLAH kuzum benimmm ❤

Eki Görüntüle 1957880
Kuzular minosumun 1 hafta önceki fotosu ALLAHIM bağışlasın bi MASALLAHizini aliriz teyzeleri ❤ saglikli olsunda iNŞALLAH sizce cinsiyeti ne olabilir kuzular ❤
Maşallah kuzum rabbim bağışlasın kız ben yine tahmin edemedim de bizim kızlar nerde yahu gelin tahmin edin hadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…