❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım çok sevindim telaş yapma ama dinlenerek yap canım

Herkes erkek diyor bakalim benim ilk bebisim hayirlisyla kuzum saglikli olsunlarda ❤ kuzu nemzan ogreniriz ?
Balım aslında 2 li tarama da Dr tahmin ediyor 14 16 haftalar da da daha net hatta kesin belli oluyormuş oğlumda 2 li tarama da tahmin etti ama erken dedi sonra da dediği gibi erkek çıktı :)

Balım aslında 2 li tarama da Dr tahmin ediyor 14 16 haftalar da da daha net hatta kesin belli oluyormuş oğlumda 2 li tarama da tahmin etti ama erken dedi sonra da dediği gibi erkek çıktı :)
Kuzu bana hic bisi demedi 2li testte ❤

Balım valla seninkinide görür görmez kız diye geçirdim aklımdan Rabbim gönlündekini sağlıklı hayırlı bi evlat olarak versin bebelerinizi yerim sizin
Huhuuuu çok daha heyecanlandım şimdii evet ya bende kıza benzettim sanki pipiş yok orda amin canım darısı bekleyenlerin başına inşallah :)

Kuzum bende 2li yi devlette halledeyim diye devlete gittim gudubet Dr A bişey soramadım ama çok güzel izledim bebeğimi hayal gibydi :)) adam ultrason kağıdı bile vermedi
Valla doktordan yana cok sansliym kuzum sagolsun ❤ kuzum doktora insan soramiyor anluyorum seni obur aya ayin kacinda gtcen kuzum ozmn görürüz ?

Valla doktordan yana cok sansliym kuzum sagolsun ❤ kuzum doktora insan soramiyor anluyorum seni obur aya ayin kacinda gtcen kuzum ozmn görürüz ?
Bebem 10 û en geç 15 gibi giderim biraz zaman geçsin istiyorum gösterirse kendini bence kesin belli olur o zaman yaa bebeği beklemenin her evresi farklı heyecanlı :)))) bu ara da gece gece renkli yazılar pek hoşuma gitti

Bebem 10 û en geç 15 gibi giderim biraz zaman geçsin istiyorum gösterirse kendini bence kesin belli olur o zaman yaa bebeği beklemenin her evresi farklı heyecanlı :)))) bu ara da gece gece renkli yazılar pek hoşuma gitti
INŞALLAH kuzum.senin benden 1 hafta büyük kuzum kesin belli olur hemen yaz buraya bal❤ kuzu çikolata yiyince cocuk ziplarmi

Kuzu hoşgeldin hadi gel bize cinsiyet tahminin de bulun
hosbulduk kuzu.masalima erkek demistm ben sanki.oyle hatırlıyorum _Masalim_ dimi kuzu
ayy bana kalsa hepinizin kizi olsun :))) ben cok seviyorm kizlariii yaa gerci hepsi evlat ama.senin usg resmini goremedim.masalimn ki gene erkek gibi.aman saglikli olsunlardaaa.ayy dogunca hepinizden gercek resimleri istiyorm.ortaligi ayaga kaldiririm bal :)))

Kuzum bende ayim 20sinde gidiym diyorum ozmn nasipse 16 hafta 1 gunluk olcaz gostersin yaa minoaa kendini isimleride belli oyle sevelim yavrumuzu INŞALLAH sagliklica

Gecen bir kadınla tanıştım 30 yaşında ve Maşalllah 5 çocuğu var onun yanında krndimi kısır gibi hissettim verimsiz çorak toprak gibi.Allah çocuklarının canını dağ etsin sma insan bir iç geçiriyor halyle

Kızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana  sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto

Eklentiler

• DSC_0057-01.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…