Kızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana hosbulduk kuzu.masalima erkek demistm ben sanki.oyle hatırlıyorum_Masalim_ dimi kuzu
ayy bana kalsa hepinizin kizi olsun :))) ben cok seviyorm kizlariii yaa gerci hepsi evlat ama.senin usg resmini goremedim.masalimn ki gene erkek gibi.aman saglikli olsunlardaaa.ayy dogunca hepinizden gercek resimleri istiyorm.ortaligi ayaga kaldiririm bal :)))
Kuzum muayene günün gelmiş oluyor mu yoksa cinsiyet için mi gideceksin onu. İçinse bir hafta daha bekle daha net olsun :)Kuzum bende ayim 20sinde gidiym diyorum ozmn nasipse 16 hafta 1 gunluk olcaz gostersin yaa minoaa kendiniisimleride belli oyle sevelim yavrumuzu INŞALLAH sagliklica
ayy at kiz niye cirkin olsuun kurban olurum :)) vallah burdaki her hamisten bekliyrm album yapalim hatiraa ne guzel kuzuKızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto
kiz deme oyle benden 6 ay buyuk kuzenimin 3 tane var :)) ben nerelere gidemGecen bir kadınla tanıştım 30 yaşında ve Maşalllah 5 çocuğu var onun yanında krndimi kısır gibi hissettim verimsiz çorak toprak gibi.Allah çocuklarının canını dağ etsin sma insan bir iç geçiriyor halyle
Kuzum 2417 sayfaya bi bakıver foto yüklenmiyor orda var evladımKızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto
bakınca icimden kiz gecti ama ayaklarnin arasinda pipis mi o acaba yoksa baglanti kablonuz mu bilemedim :) yusyuvarlak kafasii yaaa bende istiyorm aynisindan.bende boyle paylasiym ismi ne olsin diye omrunuzu yiyeyim burda yaaKızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto
Tamam balim erkek demiştin kuzum bakalim 20 martta gostercekmi AMIN bitanem INŞALLAH ❤hosbulduk kuzu.masalima erkek demistm ben sanki.oyle hatırlıyorum_Masalim_ dimi kuzu
ayy bana kalsa hepinizin kizi olsun :))) ben cok seviyorm kizlariii yaa gerci hepsi evlat ama.senin usg resmini goremedim.masalimn ki gene erkek gibi.aman saglikli olsunlardaaa.ayy dogunca hepinizden gercek resimleri istiyorm.ortaligi ayaga kaldiririm bal :)))
İşte insan bir teselli olarak kendine Kısmet diyor ama yinede böyle olunca üzülüyor minicik eller bir çocugun oyuncak arzusu gibi bende istiyorum diyorum bebek özlrmi var bende.Eltiletim 3-4 hepsinin bende ALLAH canımı sağ etsin 1 tane var.Artık heyecanım yada heveslenmede kalmadı bende Alkaha bıraktım artık ki zaten de onun elindeydikiz deme oyle benden 6 ay buyuk kuzenimin 3 tane var :)) ben nerelere gidem
Ayy yerim seni yaa rabbim nasip etsin kuzum sen hergün sor isim Bi hergün söyleyelim :)bakınca icimden kiz gecti ama ayaklarnin arasinda pipis mi o acaba yoksa baglanti kablonuz mu bilemedim :) yusyuvarlak kafasii yaaa bende istiyorm aynisindan.bende boyle paylasiym ismi ne olsin diye omrunuzu yiyeyim burda yaa
16sinden 16sina muane gunum ballilokmam ben 20sine gdym diyorumKuzum muayene günün gelmiş oluyor mu yoksa cinsiyet için mi gideceksin onu. İçinse bir hafta daha bekle daha net olsun :)
e bitane varmis allah uzun omur versin kuzum.olur bi tane daha en azindan oluyo bak dogurabiliysn bunada sukurİşte insan bir teselli olarak kendine Kısmet diyor ama yinede böyle olunca üzülüyor minicik eller bir çocugun oyuncak arzusu gibi bende istiyorum diyorum bebek özlrmi var bende.Eltiletim 3-4 hepsinin bende ALLAH canımı sağ etsin 1 tane var.Artık heyecanım yada heveslenmede kalmadı bende Alkaha bıraktım artık ki zaten de onun elindeydi
Kacıncı haftadasın canımKızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto
Canım sen niye bu kadar karamsar oldunİşte insan bir teselli olarak kendine Kısmet diyor ama yinede böyle olunca üzülüyor minicik eller bir çocugun oyuncak arzusu gibi bende istiyorum diyorum bebek özlrmi var bende.Eltiletim 3-4 hepsinin bende ALLAH canımı sağ etsin 1 tane var.Artık heyecanım yada heveslenmede kalmadı bende Alkaha bıraktım artık ki zaten de onun elindeydi
Canım 13+2 13+6 arası gidip geliyoruz :)Kacıncı haftadasın canım
amin canim insallah o gunleride gorelim kuzumAyy yerim seni yaa rabbim nasip etsin kuzum sen hergün sor isim Bi hergün söyleyelim :)
Hee anladım balım kesin olmasa da tahmin eder bence o da doğru çıkar diye düşünüyorum ve merakllaaaaa bekliyorum :)16sinden 16sina muane gunum ballilokmam ben 20sine gdym diyorum
Evet o zaman doğurabiliyordum.8 senr gecti kanepe koltuk eskiyor indan yıpranıyor yaşta faktör.Bende bir sorun yok adetin 3. Gunu test yaptırcam o zaman cıkar mı bilmeme bitane varmis allah uzun omur versin kuzum.olur bi tane daha en azindan oluyo bak dogurabiliysn bunada sukur
Kuzum aslan gibi oglun var yaaa bak ben nisanda 28 gircem daha yeni anne olcam ALLAHIM nasip ederse INŞALLAH kuzum benim nasip kismet balim❤İşte insan bir teselli olarak kendine Kısmet diyor ama yinede böyle olunca üzülüyor minicik eller bir çocugun oyuncak arzusu gibi bende istiyorum diyorum bebek özlrmi var bende.Eltiletim 3-4 hepsinin bende ALLAH canımı sağ etsin 1 tane var.Artık heyecanım yada heveslenmede kalmadı bende Alkaha bıraktım artık ki zaten de onun elindeydi
Göreceğiz inşallah kuzum her zaman pozitif olalım :)amin canim insallah o gunleride gorelim kuzum
Olcak kuzum senin de bebeginnndeee yicem onu teyzesi olarak❤amin canim insallah o gunleride gorelim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?