❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana  sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto

Kuzum bende ayim 20sinde gidiym diyorum ozmn nasipse 16 hafta 1 gunluk olcaz gostersin yaa minoaa kendini isimleride belli oyle sevelim yavrumuzu INŞALLAH sagliklica
Kuzum muayene günün gelmiş oluyor mu yoksa cinsiyet için mi gideceksin onu. İçinse bir hafta daha bekle daha net olsun :)

kiz deme oyle benden 6 ay buyuk kuzenimin 3 tane var :)) ben nerelere gidem

Kızzz doğar doğmaz en çirkin rötüşsüz halini atıcam sana  sağ salim alalım kucağımıza bebişi alan atsın foto
bakınca icimden kiz gecti ama ayaklarnin arasinda pipis mi o acaba yoksa baglanti kablonuz mu bilemedim :) yusyuvarlak kafasii yaaa bende istiyorm aynisindan.bende boyle paylasiym ismi ne olsin diye omrunuzu yiyeyim burda yaa

Tamam balim erkek demiştin kuzum bakalim 20 martta gostercekmi AMIN bitanem INŞALLAH ❤

kiz deme oyle benden 6 ay buyuk kuzenimin 3 tane var :)) ben nerelere gidem
İşte insan bir teselli olarak kendine Kısmet diyor ama yinede böyle olunca üzülüyor minicik eller bir çocugun oyuncak arzusu gibi bende istiyorum diyorum bebek özlrmi var bende.Eltiletim 3-4 hepsinin bende ALLAH canımı sağ etsin 1 tane var.Artık heyecanım yada heveslenmede kalmadı bende Alkaha bıraktım artık ki zaten de onun elindeydi

bakınca icimden kiz gecti ama ayaklarnin arasinda pipis mi o acaba yoksa baglanti kablonuz mu bilemedim :) yusyuvarlak kafasii yaaa bende istiyorm aynisindan.bende boyle paylasiym ismi ne olsin diye omrunuzu yiyeyim burda yaa
Ayy yerim seni yaa rabbim nasip etsin kuzum sen hergün sor isim Bi hergün söyleyelim :)

e bitane varmis allah uzun omur versin kuzum.olur bi tane daha en azindan oluyo bak dogurabiliysn bunada sukur

Canım sen niye bu kadar karamsar oldun rabbim evladına sağlık versin kardeş nasip etsin inşallah bi kere olmuş 2. Niye olmasın pozitif düşün :)

Kuzum aslan gibi oglun var yaaa bak ben nisanda 28 gircem daha yeni anne olcam ALLAHIM nasip ederse INŞALLAH kuzum benim nasip kismet balim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…