❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Evet o zaman doğurabiliyordum.8 senr gecti kanepe koltuk eskiyor indan yıpranıyor yaşta faktör.Bende bir sorun yok adetin 3. Gunu test yaptırcam o zaman cıkar mı bilmem
Canım seni çok iyi anlıyorum oğlumda önce ve sonra (geçen sene başı) kaybım oldu insan isteyince günden güne umudu azalıyor ama işte öyle değil var işte bir zaman o zaman da rabbim ol deyince önünde durulmuyor seninde olacak inşallah :)

İnan canım onla avutuyorum kendimi ama sorular sorular sıkıldım

Ya düşünüyorum sma ettaftan böyle görünce haliyle insan bi üzülüyor.Bu arada bebekte tahmin bulunsmadım ama kız gibi
Yaa oğlum varya hem çok hissediyorum hemde istiyorum kız evlat:) darısı senin başına balım birde üzülme sen ayrıca tüm üstüne gelmiş 30 yaşında 5 çocuk maşallah yani, Kızzzzz yakında alırız senden de güzel haber bak o zaman derim sana ben demiştim diye :)

Bende oyle hisediyorum kuzumm Ebrarr60

İnşallah burda isteyen herkese nasip etsin Allah.Anne olmak çok güzel bir duygu.

Eki Görüntüle 1957880
Kuzular minosumun 1 hafta önceki fotosu ALLAHIM bağışlasın bi MASALLAHizini aliriz teyzeleri ❤ saglikli olsunda iNŞALLAH sizce cinsiyeti ne olabilir kuzular ❤
Maşallah minik meleğe rabbim nazarlardan korusun balımmm ama öyle kibar duruyor ki kız gibi geldi...Allah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin... cennet kokulun hayırlı evlat olsunda erkek kız ne farkederki sağlıklı hayırlı evlat olsun kuzum❤❤❤

İnşallah burda isteyen herkese nasip etsin Allah.Anne olmak çok güzel bir duygu.
Öyle canım çok şükür biz anne olduk birde evlat hasreti çeken arkadaşlar var rabbim onlara da nasip etsin inşallah bize de 2.bebekleri  sende karamsar düşünme bie sorunda yokmuş çok şükür he olsa bile yine tedavi vs olurdu ama çok şükür yok madem sen çalışmalara devam et günü gelince güzel haberler ver bize

Sagol balim cok AMiN kuzum benim INŞALLAH ❤ oyle kuzum saglikli olsunlarda gerisi önemli degil ❤ kizsa prensesim erkekse prensim❤ ALLAHIM bagislasin isteyen herkesle birlikte benimkinide INŞALLAH balim❤

Kizlar pes pese nasipse olsun isterim ben INŞALLAH ❤ çünkü 28 yasinda INŞALLAH bu minnosu kucagima alayim yas 2 olsun dgerine nasipse olsun kizlar INŞALLAH ❤
Çok mantıklı kuzum inşallah bebeğin zorlu olup gözünü korkutmaz da kardeş te gelir beraber büyürler :)

Sagol balim cok AMiN kuzum benim INŞALLAH ❤ oyle kuzum saglikli olsunlarda gerisi önemli degil ❤ kizsa prensesim erkekse prensim❤ ALLAHIM bagislasin isteyen herkesle birlikte benimkinide INŞALLAH balim❤
Aminnnn❤❤ kuzum rabbim yavrularınızı size bağışlasın hamiş sultanlar❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…