AMIN Sagol ballilokmam ALLAHIN izniyle en tezzamanda sizede nasip olsun INŞALLAHMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benden 3 yaş küçük teyzemin 3 benden 7 yaş küçük teyzemin 2 tane çocuğu var okula gidiyolar yav bende başımı alıp nere gitsem acaba Rabbim tez vakitte nasip etsin cümlemize inşallahkiz deme oyle benden 6 ay buyuk kuzenimin 3 tane var :)) ben nerelere gidem
Amin amin çok çok amin Rabbim duanı dualarımızı kabul etsin tatlım ♥ ♥ ♥AMIN Sagol ballilokmam ALLAHIN izniyle en tezzamanda sizede nasip olsun INŞALLAH
Sen gönlünü ferah tut gönlü güzel arkadaşım Rabbim en hayırlı zamanı bekliyor bizler için inşaallah o en hayırlı zaman tez vakitte bize de gelirde peş peşe veya ikiz ikiz doğururuz kızBenden 3 yaş küçük teyzemin 3 benden 7 yaş küçük teyzemin 2 tane çocuğu var okula gidiyolar yav bende başımı alıp nere gitsem acaba Rabbim tez vakitte nasip etsin cümlemize inşallah
Ay ağzın bal kaymak yesin tatlım Rabbim tez vakitte ikiz kız bebekler versin bana sana da ikiz bebişler versin amin amin Rabbim senin ağzından ve hamişlerimizin ağzından çıkan duaları makbul ve kabul etsin canım amin çok çok aminSen gönlünü ferah tut gönlü güzel arkadaşım Rabbim en hayırlı zamanı bekliyor bizler için inşaallah o en hayırlı zaman tez vakitte bize de gelirde peş peşe veya ikiz ikiz doğururuz kız
Amin ballı lokmam amin dualarımdasın canım ismini de söylede yatmadan dua edeyim balım ben uyuyorum iyi geceler öpüyorum seniAy ağzın bal kaymak yesin tatlım Rabbim tez vakitte ikiz kız bebekler versin bana sana da ikiz bebişler versin amin amin Rabbim senin ağzından ve hamişlerimizin ağzından çıkan duaları makbul ve kabul etsin canım amin çok çok amin
Bu bir isyan değil.Bir parça pişmanlık bu kadar neden bekledim daha erken korunmayı bıraksaydım olurmuydu diye ama yinede kısmet millet hiç hesapta yokken hamile kalıyor Rabbim isteyince korunma falan hikaye diye düşünüyorum.Üzülmeyin sabredicezBenden 3 yaş küçük teyzemin 3 benden 7 yaş küçük teyzemin 2 tane çocuğu var okula gidiyolar yav bende başımı alıp nere gitsem acaba Rabbim tez vakitte nasip etsin cümlemize inşallah
bi kez olduysa yine olur kuzum zamani vardır.halamin kızıyla oglunun arasinda 12 yas var olmamis hemen sikma canini.rabbim tekrar yasatir insallah bu duyguyuEvet o zaman doğurabiliyordum.8 senr gecti kanepe koltuk eskiyor indan yıpranıyor yaşta faktör.Bende bir sorun yok adetin 3. Gunu test yaptırcam o zaman cıkar mı bilmem
insallaj kuzum.boyle adet olunca bi negatiflik depresiklik oluyo sonra adet bitiyo.ahanda bu ay oldu ahanda memeler dolgun mu ne nerem agirdi diyerek basliyorz umutlanmaya:)))Göreceğiz inşallah kuzum her zaman pozitif olalım :)
ayy olsun insallahta yersin teyzesii:)) bi suru teyze ne guzell:))Olcak kuzum senin de bebeginnndeee yicem onu teyzesi olarak❤
yapmam kuzum:)) ki bi yorumla boyle olacagni bilsem zatii bulasmazdim evlerden irak :)))Bida yapma öyle şeyler
İnşallah tabiki zamanı var.Allahtan oyalanacak bir uğraşım var çok şükür yoksa oturup bunu düşünsem şeytanın oyuncağı olurdum vesvese vererek.bi kez olduysa yine olur kuzum zamani vardır.halamin kızıyla oglunun arasinda 12 yas var olmamis hemen sikma canini.rabbim tekrar yasatir insallah bu duyguyu
oyle kuzum.hemen basliyrz isyan etmeye cok yanlis yapiyrz.rabbim sabir guc kuvvet versin hepimizeİnşallah tabiki zamanı var.Allahtan oyalanacak bir uğraşım var çok şükür yoksa oturup bunu düşünsem şeytanın oyuncağı olurdum vesvese vererek.
Hala saldırıyor herkese. Durum senlik değil yani kendisi problemli arkadaşın. Boşver. Baktın konu uzuyor sus, kendi kendine söylensin karşdaki. Laftan anlasa zaten çoktan keserdi mevzuyuyapmam kuzum:)) ki bi yorumla boyle olacagni bilsem zatii bulasmazdim evlerden irak :)))
oyle olucak zaten bundan sonra canim.istedgne saldirsn beni olgilendrmiyoHala saldırıyor herkese. Durum senlik değil yani kendisi problemli arkadaşın. Boşver. Baktın konu uzuyor sus, kendi kendine söylensin karşdaki. Laftan anlasa zaten çoktan keserdi mevzuyu
Allahü teala razı olsun kuzum ismim elif sende ismini söyle bende sana ismen dua edeyim canım ♥ ♥ ♥Amin ballı lokmam amin dualarımdasın canım ismini de söylede yatmadan dua edeyim balım ben uyuyorum iyi geceler öpüyorum seni
Üzülmüyorum kardeşim insanlar rahat bıraksa daha da rahat olacaz inşallah bu yaşa kadar ben evlenmedim oturdum bekarken bile çocuktan dem vuruyorlardı üzülüyordum sonra bi gün arkadaşımın halası üzüldüğün şeye bak Allah bilir her şeyi bak ben 20 yaşında oğlumu askere göndermeden toprağa verdim dedi bende düşündüm bu yaşa kadar bekarım evlenmem ne zaman olur bilmem evlenince Rabbim evlat verir inşallah küçük yaşta evlensem bu yaşa kadar çocuğum olmasa gene olmaz bu yaşı doldururdum diye düşündüm o zaman daha kötü olurdum halam bebek sordu yok dedim yaşın çok mu küçük ne bekliyorsun dedi nasip dedim telefonu kapadım ağlamaya başladım ben istemem mi anne olmayı elbet istiyorum ama Rabbim bilir nasip edeceği vakti Rabbim tez vakitte hepimize evlat evlatlar ihsan etsinBu bir isyan değil.Bir parça pişmanlık bu kadar neden bekledim daha erken korunmayı bıraksaydım olurmuydu diye ama yinede kısmet millet hiç hesapta yokken hamile kalıyor Rabbim isteyince korunma falan hikaye diye düşünüyorum.Üzülmeyin sabredicez
Rabbim eşine sabır versin bende okudum dün gece mesajlarıHala saldırıyor herkese. Durum senlik değil yani kendisi problemli arkadaşın. Boşver. Baktın konu uzuyor sus, kendi kendine söylensin karşdaki. Laftan anlasa zaten çoktan keserdi mevzuyu
Rabbim eşine sabır versin bende okudum dün gece mesajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?