❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok şükür kuzu çok sevindim

Amin camin amin Rabbim bizim için istediklerini misli ile sana versin

Kızlar nasılsınız dün giremedim ya doktora gittik dün çok şükür herşey çok güzel ultrasonda gördük bizim pirinç tanesini üçüz olacakmış iki tanesi oluşamamış canlar üç keseyi de gördük ama ikisi yok buna şükür sevindim mı üzülsem mı bilemedim şok olduk

Allahım o anki şaşkınlık mutluluk hüzün nasıl bi duygu karmaşası yaşanmışsınızdır canım çok şükür biri sağlıklı Rabbim öbürlerine sağlıklı olsaydı nasip ederdi Rabbim bi tane olan miniğini sana bağışlasın inşaallah

Hayırlısı buymuş demek ki canım, üzülme mutlu ol. Miniğin tutunmuş bak sana

Amin canım buna şükür aynen tam bir duygu karışması yaşadık

Ben okurken şok oldum canım nasip Rabbim minik meleğine sağlık sıhhat uzun ömür versin hayrlı yazılar yazsın

Hamiş sultanlar bi kaç sorum olacak iki gündür sarı akıntım var kokusuz göbeğimin altında ve bazen sol kasımda iğne batması oluyo sağ göğsümde yeşil damarlar belirginleşti belki ben kendimi dinlediğim belirti aradığım için psikolojik olarak yaşıyorum bunları hamişlik belirtisi olarak sarı akıntı oluyo diyolar ama erken değil mi bi hafta önce yumurtlamış biri olarak nette yumurtlamadan sonra 5-15 gün arası sarı akıntı belirti diye yazıyo ama ümitlenmek istemiyorum ben sonra bir hafta ağlıyorum üzüntüden

İnsanı sinir edende o sırular ne bekliyosun ooo çok ara vermişsin ben senin yerinde olsaydım yüz kere doğurmuştum ne yapayım yani ama sanırım önemli olan canım bınlara sabretmek.Üzülüyorum zaman zaman ne yalan söyleyeyim ama geçiyor sonra çünkü Rabbimden olduğunu biliyorum onun taktiri.

Canım belirtiler hep birbirine benzeyor inşallah vardır ama ben net adet kesintisi ve göğüsteki damarlardan anlarım

Canım belirtiler hep birbirine benzeyor inşallah vardır ama ben net adet kesintisi ve göğüsteki damarlardan anlarım
Kuzum benim adet biraz sıkıntılı ilk bir hafta kahve rengi akıntı geliyo sonra kırmızıya dönüyo ama aynı leke yerleşme lekesi de olabiliyo geçen ay anlamadım yerleşme lekesi olarak gelmiş ama meğer tutunmaya çalışıyomuş bebek düştü inşallah Rabbim bana da isteyen bütün kardeşlerime de en hayrlısından en sağlıklısından evlat evlatlar nasip etsin tez vakitte

Sanki o soranlar doğuracak bakıp büyütecek Allahım ya kimseyi ilgilendirmez ama illa burnunu sokarlar üstlerine vazifeymiş gibi Mevlam kimine çifter çifter verir hastanede bi bayan vardı 15 yaşında ikiz oğlulları 8 yaşınd ikiz kızları vardı 3 ye hamileydi kimine peş peşe verir kime uzun zaman sonra önemli olan hayrlısı ve sağlıklısı inşallah Rabbim gönül muratlarımızı tez vakitte hayrlısı ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…