Hoşgeldin kuzu iyi ettin geldin dehosbulduk kuzum kararsiz kaldim ama yinede girdim alistm sizlere.
Çok şükür kuzu çok sevindimMerhaba canlar bin sukur guzel haberlerle geldimmmm
Kuzular seffaf akintimin icinde kirmizi leke gördüm pecetede dedi. Doktor öyle sey olur dedi benim telasima gulumsediii
Baktik ultrosyonda minnosum bin şükür cok iyidoktor bu kadar telaslanma dedi stres yapma dedi kuzular tatli tatli kizdii bukadar stresli oluşuma 1 ay sonra gel dediii iNŞALLAH 3lu tarama testimde yapilcak INŞALLAH oda temiz cikar Dünyada garantimiz yok dedi ALLAHA emanet et hayirlisyla hersey yolunda dedi bin şükür ALLAHIMA canlar❤ Doktor beni rahattlatti bende durduk yere kotu düşünmicem dualarimi edicem Kizlarrr cok guzel bi mujdemde var iyiki gitmişim 2li tarama testimin sonucuda belli olmus cok şükür temiz ciktiiii ❤
Bana destek verdiğiniz icin cok tesekkur ederim kuzular
sher33 Zeytin_yesili @mcyln83 @dilekylmz22 LovePink_ F FS5 Ebrarr60 @Bejan19
Allah’ım, yarattığın her canlıya, sağlık, iyilik, güzellikler nasip et.
Senin adınla başladığım bu günümde, bana, aileme, sana el açan her kuluna iyilik, güzellik ve hayırlar nasip et.. Âmin..
Yeni güne Bismillâh
Hayırlı sabahlar :)
Amin cümlemizden canım Benim ki seher balımAllahü teala razı olsun kuzum ismim elif sende ismini söyle bende sana ismen dua edeyim canım ♥ ♥ ♥
Allahım o anki şaşkınlık mutluluk hüzün nasıl bi duygu karmaşası yaşanmışsınızdır canım çok şükür biri sağlıklı Rabbim öbürlerine sağlıklı olsaydı nasip ederdi Rabbim bi tane olan miniğini sana bağışlasın inşaallahKızlar nasılsınız dün giremedim ya doktora gittik dün çok şükür herşey çok güzel ultrasonda gördük bizim pirinç tanesini üçüz olacakmış iki tanesi oluşamamış canlar üç keseyi de gördük ama ikisi yok buna şükür sevindim mı üzülsem mı bilemedim şok olduk
Hayırlısı buymuş demek ki canım, üzülme mutlu ol. Miniğin tutunmuş bak sanaKızlar nasılsınız dün giremedim ya doktora gittik dün çok şükür herşey çok güzel ultrasonda gördük bizim pirinç tanesini üçüz olacakmış iki tanesi oluşamamış canlar üç keseyi de gördük ama ikisi yok buna şükür sevindim mı üzülsem mı bilemedim şok olduk
Amin canım buna şükür aynen tam bir duygu karışması yaşadıkAllahım o anki şaşkınlık mutluluk hüzün nasıl bi duygu karmaşası yaşanmışsınızdır canım çok şükür biri sağlıklı Rabbim öbürlerine sağlıklı olsaydı nasip ederdi Rabbim bi tane olan miniğini sana bağışlasın inşaallah
Sağol canım aynenHayırlısı buymuş demek ki canım, üzülme mutlu ol. Miniğin tutunmuş bak sana
Canım tedaviyle mi oldu bebişin yoksa normal miAmin canım buna şükür aynen tam bir duygu karışması yaşadık
Ben okurken şok oldum canım nasip Rabbim minik meleğine sağlık sıhhat uzun ömür versin hayrlı yazılar yazsınKızlar nasılsınız dün giremedim ya doktora gittik dün çok şükür herşey çok güzel ultrasonda gördük bizim pirinç tanesini üçüz olacakmış iki tanesi oluşamamış canlar üç keseyi de gördük ama ikisi yok buna şükür sevindim mı üzülsem mı bilemedim şok olduk
Amin cümlemizden canım Benim ki seher balım[/QUOTE
Memnun oldum sehercim Rabbim inşallah ismi ile musamma yaşayacak hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı hayrlı ikiz bebek nasip etsin sana tez vakitte inşallah inşallah hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişliğin olsun kuzum
ucuz mu neyyyHoşgeldin kuzu iyi ettin geldin de
he olusmamis.birden saskinliktan anlayamadim kuzum.olsun bak bi tanesi tutunmus ya.hem sevinc hem huzun.Hoşgeldin kuzu iyi ettin geldin de
İnsanı sinir edende o sırular ne bekliyosun ooo çok ara vermişsin ben senin yerinde olsaydım yüz kere doğurmuştum ne yapayım yani ama sanırım önemli olan canım bınlara sabretmek.Üzülüyorum zaman zaman ne yalan söyleyeyim ama geçiyor sonra çünkü Rabbimden olduğunu biliyorum onun taktiri.Üzülmüyorum kardeşim insanlar rahat bıraksa daha da rahat olacaz inşallah bu yaşa kadar ben evlenmedim oturdum bekarken bile çocuktan dem vuruyorlardı üzülüyordum sonra bi gün arkadaşımın halası üzüldüğün şeye bak Allah bilir her şeyi bak ben 20 yaşında oğlumu askere göndermeden toprağa verdim dedi bende düşündüm bu yaşa kadar bekarım evlenmem ne zaman olur bilmem evlenince Rabbim evlat verir inşallah küçük yaşta evlensem bu yaşa kadar çocuğum olmasa gene olmaz bu yaşı doldururdum diye düşündüm o zaman daha kötü olurdum halam bebek sordu yok dedim yaşın çok mu küçük ne bekliyorsun dedi nasip dedim telefonu kapadım ağlamaya başladım ben istemem mi anne olmayı elbet istiyorum ama Rabbim bilir nasip edeceği vakti Rabbim tez vakitte hepimize evlat evlatlar ihsan etsin
Canım belirtiler hep birbirine benzeyor inşallah vardır ama ben net adet kesintisi ve göğüsteki damarlardan anlarımHamiş sultanlar bi kaç sorum olacak iki gündür sarı akıntım var kokusuz göbeğimin altında ve bazen sol kasımda iğne batması oluyo sağ göğsümde yeşil damarlar belirginleşti belki ben kendimi dinlediğim belirti aradığım için psikolojik olarak yaşıyorum bunları hamişlik belirtisi olarak sarı akıntı oluyo diyolar ama erken değil mi bi hafta önce yumurtlamış biri olarak nette yumurtlamadan sonra 5-15 gün arası sarı akıntı belirti diye yazıyo ama ümitlenmek istemiyorum ben sonra bir hafta ağlıyorum üzüntüden
Kuzum benim adet biraz sıkıntılı ilk bir hafta kahve rengi akıntı geliyo sonra kırmızıya dönüyo ama aynı leke yerleşme lekesi de olabiliyo geçen ay anlamadım yerleşme lekesi olarak gelmiş ama meğer tutunmaya çalışıyomuş bebek düştü inşallah Rabbim bana da isteyen bütün kardeşlerime de en hayrlısından en sağlıklısından evlat evlatlar nasip etsin tez vakitteCanım belirtiler hep birbirine benzeyor inşallah vardır ama ben net adet kesintisi ve göğüsteki damarlardan anlarım
Sanki o soranlar doğuracak bakıp büyütecek Allahım ya kimseyi ilgilendirmez ama illa burnunu sokarlar üstlerine vazifeymiş gibi Mevlam kimine çifter çifter verir hastanede bi bayan vardı 15 yaşında ikiz oğlulları 8 yaşınd ikiz kızları vardı 3 ye hamileydi kimine peş peşe verir kime uzun zaman sonra önemli olan hayrlısı ve sağlıklısı inşallah Rabbim gönül muratlarımızı tez vakitte hayrlısı ile nasip etsinİnsanı sinir edende o sırular ne bekliyosun ooo çok ara vermişsin ben senin yerinde olsaydım yüz kere doğurmuştum ne yapayım yani ama sanırım önemli olan canım bınlara sabretmek.Üzülüyorum zaman zaman ne yalan söyleyeyim ama geçiyor sonra çünkü Rabbimden olduğunu biliyorum onun taktiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?