❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Merhaba kızlar artık bekarım 1 aydır girmiyorum sanırım boşandık bitti yeni hayatıma devam ediyorum nasılsınız kimler hamile ?? Özledim sizleri
Hayrlısı olsun kuzum Rabbim inşallah ömrünün kalan kısmını geçmişinden daha güzel daha hayrlı etsin çok şükür canım B beste09 F FS5 hamiş canım

Reactions: FS5
Ya brnde o lekeden bıktım bendede 2 gun leke sonrada adet oluyor e haliyle adet uzuyor

Az önvçce oğlumun annesiyle karşılaştık hamile 2.5 ayı kalmış gecen sene bişey yoktu ya varya ne güzel diyorum ama sabret der gibi karşıma çıkıyo.:)

ay hapsurmaktan kaburgalaaam agriyoooo.kasiklarim agriyoooo sonracigimaa gece ates basiyooo terliyoruum.sanki dr a analatyrm dimi.balkondan bakiim dedim hava ne guzel sen misin bakan 3 dk sonra hapsuruk kriziyle sarildik birbirimize ozlesmisi:)))

Merhaba kızlar artık bekarım 1 aydır girmiyorum sanırım boşandık bitti yeni hayatıma devam ediyorum nasılsınız kimler hamile ?? Özledim sizleri
Merhaba, tanışmadık sanırım. Bende 1 aya yakındır aktif olarak buralardayım. Bir kız çocuğu bekliyorum, hayırlısıyla

ay hapsurmaktan kaburgalaaam agriyoooo.kasiklarim agriyoooo sonracigimaa gece ates basiyooo terliyoruum.sanki dr a analatyrm dimi.balkondan bakiim dedim hava ne guzel sen misin bakan 3 dk sonra hapsuruk kriziyle sarildik birbirimize ozlesmisi:)))
Havalara aldanma canım, tam mevsim geçişlerinde daha çok hastalanıyo insan. İyi yaşa bu arada

ayy o lekelre lanet girsin:)) kac ic camasiri bu yolda heba oldu :)) günlük pede alerjide olunca :)).
Ya direk kan olması daha iyi.Bi keresinde kahverengi leke grldi sonra kesildi oembe bir leke oda kesildi 3 gun gecti adet oldum.dedimki yerleşme mi oluyor ya çok saçma umutlanıp üzülüyorsun adet resmrn dalga geçiyor

Ya direk kan olması daha iyi.Bi keresinde kahverengi leke grldi sonra kesildi oembe bir leke oda kesildi 3 gun gecti adet oldum.dedimki yerleşme mi oluyor ya çok saçma umutlanıp üzülüyorsun adet resmrn dalga geçiyor
eskiden benim öyleydi.saati bile vardı garibimin sabaha karsi yataktan kalktgmda adetliydm.ne leke ne bisey.simdi ise bekle bakalm keyfi ne zamam gelirse :))

Bayadr giremiyorum sanirim sayfa yenilenmis size bi sorum olucak... Soyle ki benim 3 yila yakindir cocugum olmuyor esim varikosel ameliyati oldu ve biz kontrol amacli bugun doktora gittik . Doktorumuz ondan once beni kontrol etti

ADET Oldugumda gidicekdim fakat adetim gecikti dedim bakti ve kist olusmus dedi 7 gun daha bekle olmazsan gel ben bi islem yapacagim dedi fakat ilac vermedi .

Simdi benim sorum su sizce hamile olsaydim orada gorurmuydu ve neden kist varsa bunun icin bana ilac vermedide adetten sonra vermek istedi ? Annemler kafami karistirdi hamilesindir belki anlamamistir felan bi yardim yaa lutfen konu olarak actim ama buradaki insanlarin bilgisi daha fazla burayada yazma istedim

Merhaba canım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etmiş yeni hayatın sana mutluluk huzur getirsin inşallah tatlım...

ne sacma dr ms o oyle.kist kesin varsa ilac verir.hamilelik suphesi varsa soyler.anlamadım ki canim evde bi gebelk testi yapsan.varsa cikar zaten.hem nasil müdahale edicekms amileyt falan mi ki kist o kadr buyukmuyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…