- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Ya brnde o lekeden bıktım bendede 2 gun leke sonrada adet oluyor e haliyle adet uzuyorKuzum benim adet biraz sıkıntılı ilk bir hafta kahve rengi akıntı geliyo sonra kırmızıya dönüyo ama aynı leke yerleşme lekesi de olabiliyo geçen ay anlamadım yerleşme lekesi olarak gelmiş ama meğer tutunmaya çalışıyomuş bebek düştü inşallah Rabbim bana da isteyen bütün kardeşlerime de en hayrlısından en sağlıklısından evlat evlatlar nasip etsin tez vakitte
Az önvçce oğlumun annesiyle karşılaştık hamile 2.5 ayı kalmış gecen sene bişey yoktu ya varya ne güzel diyorum ama sabret der gibi karşıma çıkıyo.:)Sanki o soranlar doğuracak bakıp büyütecek Allahım ya kimseyi ilgilendirmez ama illa burnunu sokarlar üstlerine vazifeymiş gibi Mevlam kimine çifter çifter verir hastanede bi bayan vardı 15 yaşında ikiz oğlulları 8 yaşınd ikiz kızları vardı 3 ye hamileydi kimine peş peşe verir kime uzun zaman sonra önemli olan hayrlısı ve sağlıklısı inşallah Rabbim gönül muratlarımızı tez vakitte hayrlısı ile nasip etsin
kuzum oglumin annesiyle yazmisin kusura bakma dogru mu okudum soruyorm ama ikinci evlilign miAz önvçce oğlumun annesiyle karşılaştık hamile 2.5 ayı kalmış gecen sene bişey yoktu ya varya ne güzel diyorum ama sabret der gibi karşıma çıkıyo.:)
ayy o lekelre lanet girsin:)) kac ic camasiri bu yolda heba oldu :)) günlük pede alerjide olunca :)).Ya brnde o lekeden bıktım bendede 2 gun leke sonrada adet oluyor e haliyle adet uzuyor
Merhaba, tanışmadık sanırım. Bende 1 aya yakındır aktif olarak buralardayım.Merhaba kızlar artık bekarım 1 aydır girmiyorum sanırım boşandık bitti yeni hayatıma devam ediyorum nasılsınız kimler hamile ?? Özledim sizleri
Havalara aldanma canım, tam mevsim geçişlerinde daha çok hastalanıyo insan. İyi yaşa bu aradaay hapsurmaktan kaburgalaaam agriyoooo.kasiklarim agriyoooo sonracigimaa gece ates basiyooo terliyoruum.sanki dr a analatyrm dimi.balkondan bakiim dedim hava ne guzel sen misin bakan 3 dk sonra hapsuruk kriziyle sarildik birbirimize ozlesmisi:)))
aynen kuzum.hep beraber insallahh :))Havalara aldanma canım, tam mevsim geçişlerinde daha çok hastalanıyo insan. İyi yaşa bu arada
Evet yanlış yazmışım oğlumun arkadaşının annesi dicektim :)kuzum oglumin annesiyle yazmisin kusura bakma dogru mu okudum soruyorm ama ikinci evlilign mi
Ya direk kan olması daha iyi.Bi keresinde kahverengi leke grldi sonra kesildi oembe bir leke oda kesildi 3 gun gecti adet oldum.dedimki yerleşme mi oluyor ya çok saçma umutlanıp üzülüyorsun adet resmrn dalga geçiyorayy o lekelre lanet girsin:)) kac ic camasiri bu yolda heba oldu :)) günlük pede alerjide olunca :)).
allah seni :)) ilk yazdgni okuyunca beynim yandi resmen :))Evet yanlış yazmışım oğlumun arkadaşının annesi dicektim :)
eskiden benim öyleydi.saati bile vardı garibimin sabaha karsi yataktan kalktgmda adetliydm.ne leke ne bisey.simdi ise bekle bakalm keyfi ne zamam gelirse :))Ya direk kan olması daha iyi.Bi keresinde kahverengi leke grldi sonra kesildi oembe bir leke oda kesildi 3 gun gecti adet oldum.dedimki yerleşme mi oluyor ya çok saçma umutlanıp üzülüyorsun adet resmrn dalga geçiyor
kaç yaşındasın tatlımallah seni :)) ilk yazdgni okuyunca beynim yandi resmen :))
29 canimKa
kaç yaşındasın tatlım
Merhaba canım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etmiş yeni hayatın sana mutluluk huzur getirsin inşallah tatlım...Merhaba kızlar artık bekarım 1 aydır girmiyorum sanırım boşandık bitti yeni hayatıma devam ediyorum nasılsınız kimler hamile ?? Özledim sizleri
ne sacma dr ms o oyle.kist kesin varsa ilac verir.hamilelik suphesi varsa soyler.anlamadım ki canim evde bi gebelk testi yapsan.varsa cikar zaten.hem nasil müdahale edicekms amileyt falan mi ki kist o kadr buyukmuymsBayadr giremiyorum sanirim sayfa yenilenmis size bi sorum olucak... Soyle ki benim 3 yila yakindir cocugum olmuyor esim varikosel ameliyati oldu ve biz kontrol amacli bugun doktora gittik . Doktorumuz ondan once beni kontrol etti
ADET Oldugumda gidicekdim fakat adetim gecikti dedim bakti ve kist olusmus dedi 7 gun daha bekle olmazsan gel ben bi islem yapacagim dedi fakat ilac vermedi .
Simdi benim sorum su sizce hamile olsaydim orada gorurmuydu ve neden kist varsa bunun icin bana ilac vermedide adetten sonra vermek istedi ? Annemler kafami karistirdi hamilesindir belki anlamamistir felan bi yardim yaa lutfen konu olarak actim ama buradaki insanlarin bilgisi daha fazla burayada yazma istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?