- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum kistin çikolata kisti ise ilaç vermiyolar bana vermemişti dr kist adetle eriyip kendini atıyor senin kistinin de adetle eriyip erimediğine bakacaktır dr her dr tedavi şekli başka rahmin de kalınlaşma gördü mü peki dr inşallah hamişsindir canım hakkında hayrlısı olsun kuzum Rabbim daha fazla bekletmesin bu yolda sınamasın imtihan etmesinBayadr giremiyorum sanirim sayfa yenilenmis size bi sorum olucak... Soyle ki benim 3 yila yakindir cocugum olmuyor esim varikosel ameliyati oldu ve biz kontrol amacli bugun doktora gittik . Doktorumuz ondan once beni kontrol etti
ADET Oldugumda gidicekdim fakat adetim gecikti dedim bakti ve kist olusmus dedi 7 gun daha bekle olmazsan gel ben bi islem yapacagim dedi fakat ilac vermedi .
Simdi benim sorum su sizce hamile olsaydim orada gorurmuydu ve neden kist varsa bunun icin bana ilac vermedide adetten sonra vermek istedi ? Annemler kafami karistirdi hamilesindir belki anlamamistir felan bi yardim yaa lutfen konu olarak actim ama buradaki insanlarin bilgisi daha fazla burayada yazma istedim
Yok normal canım tahlil istemişti tam doktor yaptırdık hormin falan sonuçlar çıkana kadar hamiş kaldımCanım tedaviyle mi oldu bebişin yoksa normal mi
Amin inşallah darısı isteyen herkese teşekkür zamanda inşallah dedim bura uğurlu geldi diye her ay iki tane hamiş çıkıyorBen okurken şok oldum canım nasip Rabbim minik meleğine sağlık sıhhat uzun ömür versin hayrlı yazılar yazsın
kalinlasma demedi baska bisey dedi ama anlamadim dedigin gibi adetle geciyor diye acikladi fakat iste aklima takildi nasil bi yol izledigini cozemedim hamilelik olsa gorurdu sonucda doktor diyorum ama yinede tereddut ettim neden gecikcej bu kadar hic gecikmeyen adetim dedim kendi kendime cunku oyle emindiki daha adet olmazsin 25 i adet gunun olarak gorursek ekstra 7 gun bekle dediKuzum kistin çikolata kisti ise ilaç vermiyolar bana vermemişti dr kist adetle eriyip kendini atıyor senin kistinin de adetle eriyip erimediğine bakacaktır dr her dr tedavi şekli başka rahmin de kalınlaşma gördü mü peki dr inşallah hamişsindir canım hakkında hayrlısı olsun kuzum Rabbim daha fazla bekletmesin bu yolda sınamasın imtihan etmesin
bende sizinle ayni dusuncedeyim eve 3 de geldik gelene kadar bunlari gecirdim kafamdan hala bi soru isaretleri dolaniyor maleseffff gitmeden yapmisdim testi negatiftine sacma dr ms o oyle.kist kesin varsa ilac verir.hamilelik suphesi varsa soyler.anlamadım ki canim evde bi gebelk testi yapsan.varsa cikar zaten.hem nasil müdahale edicekms amileyt falan mi ki kist o kadr buyukmuyms
Kuzum ücuzun mu olucakmis bin sukur RABBiM birini bagislamis uzun ömürleri olsun sagliklica INŞALLAH ❤Teşekkürler canım Allah daha iyilerini sana nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah amin inşallah biz de alırız müjdemizi kavuşuruz meleklerimizeAmin inşallah darısı isteyen herkese teşekkür zamanda inşallah dedim bura uğurlu geldi diye her ay iki tane hamiş çıkıyor
Evet şok olduk buna şükür kuzuKuzum ücuzun mu olucakmis bin sukur RABBiM birini bagislamis uzun ömürleri olsun sagliklica INŞALLAH ❤
Kuzum umutlandırmak istemem seni üzmekte istemem canım bizim buraya bayan dr gelmişti bi ara o dra adeti geçen iki bayan gitmiş hamileliğini anlamamış her iki bayana da adet söktürücü vermiş inşallah kuzum bu gecenin hürmetine sende hamişsindir inşallah inşallah müjdeni alırsın bizimle de paylaş olur mu merakta bırakma benikalinlasma demedi baska bisey dedi ama anlamadim dedigin gibi adetle geciyor diye acikladi fakat iste aklima takildi nasil bi yol izledigini cozemedim hamilelik olsa gorurdu sonucda doktor diyorum ama yinede tereddut ettim neden gecikcej bu kadar hic gecikmeyen adetim dedim kendi kendime cunku oyle emindiki daha adet olmazsin 25 i adet gunun olarak gorursek ekstra 7 gun bekle dedi
hmm o zaman dedikelri gibi cikolata kisti olablr canim adetle atılan.yada insallah hamissindrde ondan adet gecikmesi olmistr.ay boyle cok umitleniyorz insallah vardr seninde canimbende sizinle ayni dusuncedeyim eve 3 de geldik gelene kadar bunlari gecirdim kafamdan hala bi soru isaretleri dolaniyor maleseffff gitmeden yapmisdim testi negatifti
uzuyo diye biliyrm kuzum eminsen tabi yumurtlamadn.gecikebilr ama sen gecikme tarihine yakin yap testi.cikmsada adeti beklersin insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimz canimKuzular bir şey sorucam benim adetim 30-32 günde bir oluyor yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa 21. gün yumurtlamam oldu büyük ihtimalle adet döngüm uzadı mı şimdi benim yoksa 30-32 gün döngüsü içinde geç yumurtlama olabilir mi ona göre bat hesabımı yapacam takvim de 26 şubat yumurtlamadan itibaren sayarsak 1-2 mart oluyor neyi bekleyeyim test için
ay insallaaaah oyledirr ya valla dusun dusun bunalima girdim ztn saliya kadar olmazsam sali icin randevu alicam baska bi hastaneye gidicem gecikti deyip baktircam bakalim o ne diyecejKuzum umutlandırmak istemem seni üzmekte istemem canım bizim buraya bayan dr gelmişti bi ara o dra adeti geçen iki bayan gitmiş hamileliğini anlamamış her iki bayana da adet söktürücü vermiş inşallah kuzum bu gecenin hürmetine sende hamişsindir inşallah inşallah müjdeni alırsın bizimle de paylaş olur mu merakta bırakma beni
insallaaaah ya ben hep doktor bakti ya yok diye aklima takmazken annelerim saolsunn beynimi bulandirdilar :)hmm o zaman dedikelri gibi cikolata kisti olablr canim adetle atılan.yada insallah hamissindrde ondan adet gecikmesi olmistr.ay boyle cok umitleniyorz insallah vardr seninde canim
Maşallah canım benimYok normal canım tahlil istemişti tam doktor yaptırdık hormin falan sonuçlar çıkana kadar hamiş kaldım
Hadi hayrlı haberlerin olsun inşallah canım inşallahay insallaaaah oyledirr ya valla dusun dusun bunalima girdim ztn saliya kadar olmazsam sali icin randevu alicam baska bi hastaneye gidicem gecikti deyip baktircam bakalim o ne diyecej
Kuzum gec dollenme olabilir 21ni degerlendrdinz miKuzular bir şey sorucam benim adetim 30-32 günde bir oluyor yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa 21. gün yumurtlamam oldu büyük ihtimalle adet döngüm uzadı mı şimdi benim yoksa 30-32 gün döngüsü içinde geç yumurtlama olabilir mi ona göre bat hesabımı yapacam takvim de 26 şubat yumurtlamadan itibaren sayarsak 1-2 mart oluyor neyi bekleyeyim test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?