❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

ay hapsurmaktan kaburgalaaam agriyoooo.kasiklarim agriyoooo sonracigimaa gece ates basiyooo terliyoruum.sanki dr a analatyrm dimi.balkondan bakiim dedim hava ne guzel sen misin bakan 3 dk sonra hapsuruk kriziyle sarildik birbirimize ozlesmisi:)))
Cok gecmis olsun balim sen sicak sicak evde dinlen❤

Balim hemen belirti gostermez kuzum ama belkide onceden yunurtladysan olabilir ?

Canim ultrosyondan mi bakti ?

uzuyo diye biliyrm kuzum eminsen tabi yumurtlamadn.gecikebilr ama sen gecikme tarihine yakin yap testi.cikmsada adeti beklersin insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimz canim
Amin canım inşallah bu gecenin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesin

Kuzum gec dollenme olabilir 21ni degerlendrdinz mi
19-21 ve 23 değerlendirdik canım şu an göğüslerim şiş sağ göğsümde daha belirgin olmak üzere göğüslerim de yeşil damar var sarı akıntım var bilemiyorum 7-8 günde belirti olur mu belki psikolojiktir durumum

Sen 21nde yumurtlama yasadysan kuzum daha 3 gun gecmis balim belirti olmaz kuzum en azindan 10 gun sonra belirtiler basliyor balim INŞALLAH hamissindir yavrun sana tutunmustur INŞALLAH ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…