Cok gecmis olsun balim sen sicak sicak evde dinlen❤ay hapsurmaktan kaburgalaaam agriyoooo.kasiklarim agriyoooo sonracigimaa gece ates basiyooo terliyoruum.sanki dr a analatyrm dimi.balkondan bakiim dedim hava ne guzel sen misin bakan 3 dk sonra hapsuruk kriziyle sarildik birbirimize ozlesmisi:)))
Balim hemen belirti gostermez kuzum ama belkide onceden yunurtladysan olabilir ?Hamiş sultanlar bi kaç sorum olacak iki gündür sarı akıntım var kokusuz göbeğimin altında ve bazen sol kasımda iğne batması oluyo sağ göğsümde yeşil damarlar belirginleşti belki ben kendimi dinlediğim belirti aradığım için psikolojik olarak yaşıyorum bunları hamişlik belirtisi olarak sarı akıntı oluyo diyolar ama erken değil mi bi hafta önce yumurtlamış biri olarak nette yumurtlamadan sonra 5-15 gün arası sarı akıntı belirti diye yazıyo ama ümitlenmek istemiyorum ben sonra bir hafta ağlıyorum üzüntüden
Kuzum simdi nasilsin ailenle mi yasiyosun?Merhaba kızlar artık bekarım 1 aydır girmiyorum sanırım boşandık bitti yeni hayatıma devam ediyorum nasılsınız kimler hamile ?? Özledim sizleri
Canim ultrosyondan mi bakti ?Bayadr giremiyorum sanirim sayfa yenilenmis size bi sorum olucak... Soyle ki benim 3 yila yakindir cocugum olmuyor esim varikosel ameliyati oldu ve biz kontrol amacli bugun doktora gittik . Doktorumuz ondan once beni kontrol etti
ADET Oldugumda gidicekdim fakat adetim gecikti dedim bakti ve kist olusmus dedi 7 gun daha bekle olmazsan gel ben bi islem yapacagim dedi fakat ilac vermedi .
Simdi benim sorum su sizce hamile olsaydim orada gorurmuydu ve neden kist varsa bunun icin bana ilac vermedide adetten sonra vermek istedi ? Annemler kafami karistirdi hamilesindir belki anlamamistir felan bi yardim yaa lutfen konu olarak actim ama buradaki insanlarin bilgisi daha fazla burayada yazma istedim
sagol kuzum iyiym simdi.bir gun suruyo zaten alerjik gibi bisey.ama hapsurmaktan kaburgalar hala agryio.nasil siddetli ve cok hapsrdysam:))Cok gecmis olsun balim sen sicak sicak evde dinlen❤
o kistler icin sogan suyuda iyi geliyms.ama dr zaten ilav verir.bi arkadaşmda 5 bucuk cm kist cikti gecen ilac vermis dr kullaniyodu.insallaaaah ya ben hep doktor bakti ya yok diye aklima takmazken annelerim saolsunn beynimi bulandirdilar :)
Amin canım inşallah bu gecenin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul ve makbul eylesinuzuyo diye biliyrm kuzum eminsen tabi yumurtlamadn.gecikebilr ama sen gecikme tarihine yakin yap testi.cikmsada adeti beklersin insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimz canim
19-21 ve 23 değerlendirdik canım şu an göğüslerim şiş sağ göğsümde daha belirgin olmak üzere göğüslerim de yeşil damar var sarı akıntım var bilemiyorum 7-8 günde belirti olur mu belki psikolojiktir durumumKuzum gec dollenme olabilir 21ni degerlendrdinz mi
Sen 21nde yumurtlama yasadysan kuzum daha 3 gun gecmis balim belirti olmaz kuzum en azindan 10 gun sonra belirtiler basliyor balim INŞALLAH hamissindir yavrun sana tutunmustur INŞALLAH ❤19-21 ve 23 değerlendirdik canım şu an göğüslerim şiş sağ göğsümde daha belirgin olmak üzere göğüslerim de yeşil damar var sarı akıntım var bilemiyorum 7-8 günde belirti olur mu belki psikolojiktir durumum
Oy Kuzum benimde esimde var o alerjidem zor oluyor balim gecmis olsun❤sagol kuzum iyiym simdi.bir gun suruyo zaten alerjik gibi bisey.ama hapsurmaktan kaburgalar hala agryio.nasil siddetli ve cok hapsrdysam:))
guzel bir isim :)Kizlar masal ismi nasil sizce
alttan bakti abla normal ultrasyon degildeCanim ultrosyondan mi bakti ?
çok güzel isimKizlar masal ismi nasil sizce
Kizlar masal ismi nasil sizce
sagol canim benimOy Kuzum benimde esimde var o alerjidem zor oluyor balim gecmis olsun❤
kizceye masal guzel erkek olursa :))Kizlar masal ismi nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?