hoşgeldin cnm nezamandr istiyosun inşallah kısa zamanda hamiş olursunarkadaşlar aranızda yeniyim, benim bu ay da olmadı, artık gelecek aylara. bat 25 mart
Yaa bi şey sorabilir miyim? Nasıl prof üye olabiliriz?Cok gecmis olsun balim sen sicak sicak evde dinlen❤
Yok kuzum sen yanlış anladın adetimin 21 günü ayın 17'sine geliyor bugünle beraber 8 gün oldu inşallah canım inşallah Rabbim bu günün hürmetine ağzından çıkan duanı kabul etsin inşallahSen 21nde yumurtlama yasadysan kuzum daha 3 gun gecmis balim belirti olmaz kuzum en azindan 10 gun sonra belirtiler basliyor balim INŞALLAH hamissindir yavrun sana tutunmustur INŞALLAH ❤
Hoş geldin canım Rabbim inşallah umduklarına nail korkularından emin kılsın gönül muradını tez vakitte nasip etsinarkadaşlar aranızda yeniyim, benim bu ay da olmadı, artık gelecek aylara. bat 25 mart
Teşekkür ederim canim❤çok güzel isim
Yok balim bu ay belli olcak INŞALLAH hemen burda paylsrm❤cok güzel bi isim cnm cinsiyet bellimi
Erkek olursada balim Çınar ❤kizceye masal guzel erkek olursa :))
Canim ya bi bagis yapiliyor guzel bi neden icin yada yarismalardan oluyor ❤Yaa bi şey sorabilir miyim? Nasıl prof üye olabiliriz?
sahi soylemistn canim.cinar ismi cok guzel hatta cinar alp cok hosuma gidiyo.benm erkek olsada koyamam kuzenimn adi cinar hemde kiz :))Erkek olursada balim Çınar ❤
Sagolll fistigim
Aaa kuzum kusura kalma yanlis anlamaisim ❤ ozmaan belirtiler baslamis olabilir INŞALLAH ❤❤❤❤Yo
Yok kuzum sen yanlış anladın adetimin 21 günü ayın 17'sine geliyor bugünle beraber 8 gün oldu inşallah canım inşallah Rabbim bu günün hürmetine ağzından çıkan duanı kabul etsin inşallah
Aa ciddi mi kuzu kiza ilk kez duydum balim ama havali isimsahi soylemistn canim.cinar ismi cok guzel hatta cinar alp cok hosuma gidiyo.benm erkek olsada koyamam kuzenimn adi cinar hemde kiz :))
Hayirlisiyla 25 marrta mutluluga kavus INŞALLAH canimmm❤Adet oldum kizlar diger bat 25 mart .s
hem kiza hem erkege koyuluyo kuzum ama erkekte daha bi hos duruyo :)) ismiyle yasasin canimAa ciddi mi kuzu kiza ilk kez duydum balim ama havali isim
ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ❤ bakalim cimcicme ayin 20sinde gostercek mihem kiza hem erkege koyuluyo kuzum ama erkekte daha bi hos duruyo :)) ismiyle yasasin canim
gosterir gosterir tam netlesmezsede bi ip ucu verir artk kuzum :)ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH ❤ bakalim cimcicme ayin 20sinde gostercek mi
Ay hadi bakalim INŞALLAH kuzum❤ sen nasilsin balim hapsuruk gecti migosterir gosterir tam netlesmezsede bi ip ucu verir artk kuzum :)
İnşallah canım ya Rabbim nasip etsin inşallah hamişimdir ♥♥♥ duygu değişimlerim var psikolojim çok bozuk belirsizlik çok kötü Rabbim benim gibi olan herkese yardım etsin hepimizin yar ve yardımcısı olsunAaa kuzum kusura kalma yanlis anlamaisim ❤ ozmaan belirtiler baslamis olabilir INŞALLAH ❤❤❤❤
Hayrlısı olsun kuzum inşallah martta alırsın müjdeni inşallah Rabbim yüzünü güldürsün sevindirsinAdet oldum kizlar diger bat 25 mart .s
gecti canim iyiym oyle tv izliyrm iste.bos bosAy hadi bakalim INŞALLAH kuzum❤ sen nasilsin balim hapsuruk gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?