Yerlessim ywrlesssin sikica annesine tutunsunYa kadin daha cok taviz veren oluyor canim ben bu ay hem moral bozuklugu ile patladim
Oyle walla bazen bu tartışmaların sebebinin çocuk olmadığı için oluyor diye düşünüyormYa kadin daha cok taviz veren oluyor canim ben bu ay hem moral bozuklugu ile patladim
8 icinde canimOglun kaç yaşında cann
Sıkmamak elde değil ama calisiyorm kuzumSıkma canını kuzum
Allah bağışlasın canım insallh hayrlisiyla bir bebisin daha olur8 icinde canim
Yumurta catlarken ates olurYerlessim ywrlesssin sikica annesine tutunsun
Yok kuzumm iyi şimdi çok şükr kan testi sonucunu duyunca mutlu oldu korkuyodu demkkiAman iyi olsun kuzu cook cokkk mutlu olun smdi bebisiyle arası nasıl soruyormu soruyordu ya gelişme warmi kan testinden sonra
Kac senelik evlisin ve yasin kac canimAllah bağışlasın canım insallh hayrlisiyla bir bebisin daha olur
Ne demek cannNeguzelmis kuzum bende cekeyimsagol bal
Aynen elde olmuyo canmm malesefkii ama işte sıkmamamız lazımSıkmamak elde değil ama calisiyorm kuzum
Aynen kuzu yine kimyasal sanmıştr bağlanmak istememistr kuzumYok kuzumm iyi şimdi çok şükr kan testi sonucunu duyunca mutlu oldu korkuyodu demkki
1.5 senelik evliyim ablacm 20 yasindaymKac senelik evlisin ve yasin kac canim
Pardon yerini genişletiyo teyzesii yanlş dedi annesiYerleşmiştir kuzu yaa
Aynen kus kalayım diyorum ayıptır söylemesi o iş kalıyor bu sefer tam zmnlari bu ayida kaçırmak istemiyorm bir an ewwl çocuğum olsun istiyorum ama bu stresle biraz zorAynen elde olmuyo canmm malesefkii ama işte sıkmamamız lazım
Aslnda düşünüyormda bnm o ikiside kmyasal değildi sankiAynen kuzu yine kimyasal sanmıştr bağlanmak istememistr kuzum
Aynen caannn kendine iyice yer aciyordr yerim sizi bnPardon yerini genişletiyo teyzesii yanlş dedi annesi
Niye kuzuAslnda düşünüyormda bnm o ikiside kmyasal değildi sanki
Ben asla küs kalamıyorm küstüğüm zamn kalkıp gidiyrm yatakdan snirim geçince geri yanınaAynen kus kalayım diyorum ayıptır söylemesi o iş kalıyor bu sefer tam zmnlari bu ayida kaçırmak istemiyorm bir an ewwl çocuğum olsun istiyorum ama bu stresle biraz zor
Ayyy canimm cokkk yenisin tatlim yaa senden cook buyugum ve tecrube olarak sana tavsiyem bu tartismalar gelip geciyor ki daha ne buyukleri bile geciyor inan ama sunu bil insan farketmiyor ama hem fiziksel hemde manevi yipraniyorsun brn simdi ilk seneme donsem hicbir seyi pasa gonlume takmazdim1.5 senelik evliyim ablacm 20 yasindaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?