Aaa oldumu şimdi kuzu yapma öyle.Hamilesin inşallah olursanda ne olacak hayırlısı der digrr bata gün sayariz:)
Bnde aynı can kus kalmak bize göre degilBen asla küs kalamıyorm küstüğüm zamn kalkıp gidiyrm yatakdan snirim geçince geri yanına
İlk hamileliğimde ki sancıyı ben enfeksiyon sanmışım doktora gtmişdim antibiyotik fln kullandm ikincidede çok ağır kaldrdm ama nr biliyim hemn bi yapmada tutacağını eşim bayrama gelmişdi snra geri gitmişdi istnbula oysaki tutmuş bilemedm köye gittim kaynanm illa gel gel dedi o sebep oldu birzda düşüncesizNiye kuzu
Dogru diyosun kuzumAaa oldumu şimdi kuzu yapma öyle.Hamilesin inşallah olursanda ne olacak hayırlısı der digrr bata gün sayariz:)
Kiz anlamadim benİlk hamileliğimde ki sancıyı ben enfeksiyon sanmışım doktora gtmişdim antibiyotik fln kullandm ikincidede çok ağır kaldrdm ama nr biliyim hemn bi yapmada tutacağını eşim bayrama gelmişdi snra geri gitmişdi istnbula oysaki tutmuş bilemedm köye gittim kaynanm illa gel gel dedi o sebep oldu birzda düşüncesiz
Aynen bencede boşuna yıpratıyoruz da kafama çok takılıyor takmamak istesemde herkesde senin dediğin gbi diyor ama yapamıyorum ne yazikkiY
Ayyy canimm cokkk yenisin tatlim yaa senden cook buyugum ve tecrube olarak sana tavsiyem bu tartismalar gelip geciyor ki daha ne buyukleri bile geciyor inan ama sunu bil insan farketmiyor ama hem fiziksel hemde manevi yipraniyorsun brn simdi ilk seneme donsem hicbir seyi pasa gonlume takmazdim
Şuan hem tesbh çekiyom hem yazıyom anlatcm dur neyini anlamadn kuzumKiz anlamadim ben
Ne kadarlık ken düşük yaptın bunlarda kuzuİlk hamileliğimde ki sancıyı ben enfeksiyon sanmışım doktora gtmişdim antibiyotik fln kullandm ikincidede çok ağır kaldrdm ama nr biliyim hemn bi yapmada tutacağını eşim bayrama gelmişdi snra geri gitmişdi istnbula oysaki tutmuş bilemedm köye gittim kaynanm illa gel gel dedi o sebep oldu birzda düşüncesiz
Bebis warmi kuzuHe bide 4 yillik evliyim:))
Yapamazsan eger brnim gibi mide hastasi olursun tövbe tövbe herseyyyy geciyor canim ama hastalik girdimi cikmak bilmiuor.Madrm ki cocuk istiyorsun hidiceksin ufaktan ufaktan kocana yanasacsksin yok inat ederim diyorsun bir sonrski ayi bekleyeceksin barismak icin .Kus olmak hic bir ise yaramiyor erkek degidmeyecekse yada ilk adimi hic atmiyorsa atmiyor ben ohoo ne konusmalar yaptim ama yineben oluuorum ilk adim icinAynen bencede boşuna yıpratıyoruz da kafama çok takılıyor takmamak istesemde herkesde senin dediğin gbi diyor ama yapamıyorum ne yazikki
Konuyu bilmiyorum sanirim balim ALLAH kabul etsin balimmmŞuan hem tesbh çekiyom hem yazıyom anlatcm dur neyini anlamadn kuzum
Hayirli geceler bitanemKızlar uyku waktim gelmiş bulunmakta Bn kaçar yarına görüşmek üzere insallh öptüm hepinizi
27Yasndym 16 aylik evlym corum kuzum senKizlar yaslariniz kac ve kac yillik evlisiniz veee hangi memleketten iştirak ediyorsunuzzx
Çok doğru dedin cann hastalık birşeye benzemz bu sozlerini aklıma kazıdım uygulucam söz walla tskrr edrmmm ablamYapamazsan eger brnim gibi mide hastasi olursun tövbe tövbe herseyyyy geciyor canim ama hastalik girdimi cikmak bilmiuor.Madrm ki cocuk istiyorsun hidiceksin ufaktan ufaktan kocana yanasacsksin yok inat ederim diyorsun bir sonrski ayi bekleyeceksin barismak icin .Kus olmak hic bir ise yaramiyor erkek degidmeyecekse yada ilk adimi hic atmiyorsa atmiyor ben ohoo ne konusmalar yaptim ama yineben oluuorum ilk adim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?