❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İlk hamileliğimde ki sancıyı ben enfeksiyon sanmışım doktora gtmişdim antibiyotik fln kullandm ikincidede çok ağır kaldrdm ama nr biliyim hemn bi yapmada tutacağını eşim bayrama gelmişdi snra geri gitmişdi istnbula oysaki tutmuş bilemedm köye gittim kaynanm illa gel gel dedi o sebep oldu birzda düşüncesiz

Kiz anlamadim ben

Kizlar yaslariniz kac ve kac yillik evlisiniz veee hangi memleketten iştirak ediyorsunuzzx

Aynen bencede boşuna yıpratıyoruz da kafama çok takılıyor takmamak istesemde herkesde senin dediğin gbi diyor ama yapamıyorum ne yazikki

Ne kadarlık ken düşük yaptın bunlarda kuzu

Aynen bencede boşuna yıpratıyoruz da kafama çok takılıyor takmamak istesemde herkesde senin dediğin gbi diyor ama yapamıyorum ne yazikki
Yapamazsan eger brnim gibi mide hastasi olursun tövbe tövbe herseyyyy geciyor canim ama hastalik girdimi cikmak bilmiuor.Madrm ki cocuk istiyorsun hidiceksin ufaktan ufaktan kocana yanasacsksin yok inat ederim diyorsun bir sonrski ayi bekleyeceksin barismak icin .Kus olmak hic bir ise yaramiyor erkek degidmeyecekse yada ilk adimi hic atmiyorsa atmiyor ben ohoo ne konusmalar yaptim ama yineben oluuorum ilk adim icin

Çok doğru dedin cann hastalık birşeye benzemz bu sozlerini aklıma kazıdım uygulucam söz walla tskrr edrmmm ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…