❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar ya benm sol kasığım önce battı biraz şimdide acıyo sanki neden acaba

Henüz doktora gitmedm ama zülal hanım var ona gitmeyi düşünüyorm adet dönemim geçdi kuzum yermi yapıyo acaba kendine
Mehmet beyi oneriyorlar benim yengem ona gitmisti.Bu batmalar kalca agrin bile olacak yer edinmistir gelisim sureci icinde bundandir kanaman falan olmazsa endise etme canim normal inan benim kalcam cok agrirdi her adet donemindede kasiklarin agrir

B
Mehmet beyi oneriyorlar benim yengem ona gitmisti.Bu batmalar kalca agrin bile olacak yer edinmistir gelisim sureci icinde bundandir kanaman falan olmazsa endise etme canim normal inan benim kalcam cok agrirdi her adet donemindede kasiklarin agrir
en sezeryanla dogum yaptim Yilmaz seyyah var ona gidebilirim yada

Mehmet hangisi kuzumm yok şükür bi sıkıntımm yok allahm göstermesinn adet dönemimde de çok şükür bi sıkntm olmadı bu ay inşallah sonralarda da olmaz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…