Kuzu aynıyiz Bn de 16 ayligim27Yasndym 16 aylik evlym corum kuzum sen
ALLAH bagislasin canimmmmmBen 8 bitti 9 icindeyim evliligimiz.34 yasindayim ve 1 tane cocugum var Tokattayim
Ayy ne guzelll kuzumm nice yillarimiz olsun ömürlük olsun INŞALLAHKuzu aynıyiz Bn de 16 ayligim
Bende tokat kuzum 3 senelik evliyim 25 yaşındaymBen 8 bitti 9 icindeyim evliligimiz.34 yasindayim ve 1 tane cocugum var Tokattayim
Aminn herkese annelik duygusunu tattirsin insallah banada ikinciyiALLAH bagislasin canimmmmm
aaa hemserim neresindenBende tokat kuzum 3 senelik evliyim 25 yaşındaym
Cok AMIN iNŞALLAH kuzum
Aminn herkese annelik duygusunu tattirsin insallah banada ikinciyi
Merkez kuzumm senaaa hemserim neresinden
Bugun merkezdeydim annemler var ben ilcedeyim sen Tokatlimisin aslenMerkez kuzumm sen
Adet donemi icindeysen normal canim cok telas yapma tokatta hangi dr gidiyosunKızlar ya benm sol kasığım önce battı biraz şimdide acıyo sanki neden acaba
Evet canım aslen tokatlıyım sen neresindenBugun merkezdeydim annemler var ben ilcedeyim sen Tokatlimisin aslen
Henüz doktora gitmedm ama zülal hanım var ona gitmeyi düşünüyorm adet dönemim geçdi kuzum yermi yapıyo acaba kendineAdet donemi icindeysen normal canim cok telas yapma tokatta hangi dr gidiyosun
Mehmet beyi oneriyorlar benim yengem ona gitmisti.Bu batmalar kalca agrin bile olacak yer edinmistir gelisim sureci icinde bundandir kanaman falan olmazsa endise etme canim normal inan benim kalcam cok agrirdi her adet donemindede kasiklarin agrirHenüz doktora gitmedm ama zülal hanım var ona gitmeyi düşünüyorm adet dönemim geçdi kuzum yermi yapıyo acaba kendine
en sezeryanla dogum yaptim Yilmaz seyyah var ona gidebilirim yadaMehmet beyi oneriyorlar benim yengem ona gitmisti.Bu batmalar kalca agrin bile olacak yer edinmistir gelisim sureci icinde bundandir kanaman falan olmazsa endise etme canim normal inan benim kalcam cok agrirdi her adet donemindede kasiklarin agrir
Mehmet beyi oneriyorlar benim yengem ona gitmisti.Bu batmalar kalca agrin bile olacak yer edinmistir gelisim sureci icinde bundandir kanaman falan olmazsa endise etme canim normal inan benim kalcam cok agrirdi her adet donemindede kasiklarin agrir
Bn hastaneye pek gitmediğimden blmiyorm kuzum doktrlarn isimlerini bi zülal hanımı biliyrm onada enfeksiyn olmuşdm ona gtmişdim çok iyi. İlgilenmişdiB
en sezeryanla dogum yaptim Yilmaz seyyah var ona gidebilirim yada
Medicalde oda.Mehmet hangisi kuzumm yok şükür bi sıkıntımm yok allahm göstermesinn adet dönemimde de çok şükür bi sıkntm olmadı bu ay inşallah sonralarda da olmaz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?