Bayan daha rahat olur kuzum bide ben epeydir gitmiyorm ücretlerde değişme varmı acabaMedicalde oda.
Yaptirdim negatif kuzu kist falnda yokmus temiz dedi doktorKan testi yaptirdin mi
Termibalin orda canımm senn annenler neresndeTokatta nerde oturuyorsun ya benim kardesim ordaki dr gitmisti bir sorayim senin icin
Niksar yolu diyorlar ya ordaTermibalin orda canımm senn annenler neresnde
Evet canim uyumadim esim gecedeOoo hanimlar uyumamis
Aynen yakın canımm tahlil hiç yaptrmadm muaneyle anlamşdı çünkü ne oldğunu vajinal enfeksiyondu temizleme jeli kullanmşdm sebamed in mune ücretide çok değil iyiymişyakin yaaaa
Iyisin iyi bnm bdk brakmiyoEvet canim uyumadim esim gecede
Ucret almadimiAynen yakın canımm tahlil hiç yaptrmadm muaneyle anlamşdı çünkü ne oldğunu vajinal enfeksiyondu temizleme jeli kullanmşdm sebamed in mune ücretide çok değil iyiymiş
Cok sukur iyiyim ya bide hamile kalsam iyi olucam insallahIyisin iyi bnm bdk brakmiyo
Vajinal enfeksiyona sebamed sabun degilmi onumu verdiAynen yakın canımm tahlil hiç yaptrmadm muaneyle anlamşdı çünkü ne oldğunu vajinal enfeksiyondu temizleme jeli kullanmşdm sebamed in mune ücretide çok değil iyiymiş
Ücret aldı almazmı muane ücreti ödedik ama dış özel pokinlikler daha pahalı sadece muane 200 dü geçen seneUcret almadimi
Ben kendm aldm eczaneden sebamed jel di oda ph ını düşürmüş canımmVajinal enfeksiyona sebamed sabun degilmi onumu verdi
kiz bun dan 7 sene once 90 tl vermistim simdi ohoooÜcret aldı almazmı muane ücreti ödedik ama dış özel pokinlikler daha pahalı sadece muane 200 dü geçen sene
Himm anladim ya Tokat saglik acisindan eksik yaBen kendm aldm eczaneden sebamed jel di oda ph ını düşürmüş canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?