Pek gitmiyorm valla hastaneye mecbur kalmzsam canımmHimm anladim ya Tokat saglik acisindan eksik ya
Ya iste dedigin gibi ama mecbur gidiyosun genede.Hamişş dedigin uyur sen niye uyumuyorsun bence gece uykularini al canimPek gitmiyorm valla hastaneye mecbur kalmzsam canımm
Uyudum akşam üzeri canm daha yeni yeni uykum geldi kasıl batmasınn geçmesini bekledm sabhda sağlık ocağına gidcm içim kıpır kıpır cumartesi günü beta 1911 çıkdı yarn kaç olmalı 2 kat artıyoyaYa iste dedigin gibi ama mecbur gidiyosun genede.Hamişş dedigin uyur sen niye uyumuyorsun bence gece uykularini al canim
Brn hic kan vermedim canim.Ama cikar merak etme uyu bir guzel dua ile cik icin rahat olurUyudum akşam üzeri canm daha yeni yeni uykum geldi kasıl batmasınn geçmesini bekledm sabhda sağlık ocağına gidcm içim kıpır kıpır cumartesi günü beta 1911 çıkdı yarn kaç olmalı 2 kat artıyoya
Sağoll canmm bende hiç anlamıyorm beta dan fln iyi geceler canm sanadaBrn hic kan vermedim canim.Ama cikar merak etme uyu bir guzel dua ile cik icin rahat olur
Kuzumm ben yarn sağlık ocağına gdcmya cumartesi günü beta 1911 çıkdıya yarn kaç çıkmalı yani 2 kat arttğnda nasl oluyo ben pek anlamıyormda
Kuzum simdi 2bin küsur cikar sanirim yarin kadon dogumcuyami gidiyosun balimKuzumm ben yarn sağlık ocağına gdcmya cumartesi günü beta 1911 çıkdıya yarn kaç çıkmalı yani 2 kat arttğnda nasl oluyo ben pek anlamıyormda
Yok kuzum sağlık ocağına bide 200 küsürlerde çıkarsa ne zamn bebeği ve keseyi görürüm kaç haftalıkken yanii bide bu hafta 4.nc0 haftmn içinde oluyormKuzum simdi 2bin küsur cikar sanirim yarin kadon dogumcuyami gidiyosun balim
Bebis 5 haftalikken gözüküyor kuzum seninki kac haftalik tam olarak acaba kuzumYok kuzum sağlık ocağına bide 200 küsürlerde çıkarsa ne zamn bebeği ve keseyi görürüm kaç haftalıkken yanii bide bu hafta 4.nc0 haftmn içinde oluyorm
Eline sağlık kuzu. İnşallah :) sen niye dinlenmedin yaa acelesi yoktu listenin dinlen bir an önce :)Asksevgihuzur Janow
Kuzular listeyi tarihlere göre siraladim INŞALLAH teker teker tarihimiz gelince mutlu haberleri aliriz canlar
Olsun kuzum ben severek yapiyorum hepimiz icin dua ederek yaptım listeyi hayirlisylaEline sağlık kuzu. İnşallah :) sen niye dinlenmedin yaa acelesi yoktu listenin dinlen bir an önce :)
Allah dualarımızı kabul etsin kuzum en yakın zamanda listede bat kalmasın hamişler dolsun taşsınOlsun kuzum ben severek yapiyorum hepimiz icin dua ederek yaptım listeyi hayirlisyla
Pardon kuzum yanlş yazmışım 3+1_Masalim_ pazartesi 4+1 oluyorz canımm
Kuzum.haftaya sen gidersin balimm kesin kese gozukur çünkü değerin cok guzel MAŞALLAH_Masalim_ pazartesi 4+1 oluyorz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?