Allah dualarımızı kabul etsin kuzum en yakın zamanda listede bat kalmasın hamişler dolsun taşsın
Kuzum.haftaya sen gidersin balimm kesin kese gozukur çünkü değerin cok guzel MAŞALLAHihmal.etme ama kuzum kesin gidersin tamammi sonucta doktorla konusmak seni rahatlatir
Begenmene sevindim kuzumOhh mis gibi olmuş liste
Doktor cok önemli kuzumm ya iyi bi doktor bulmak lazimmmÖyle rahatlatacak doktor nerde kuzumm burda yokki hepsii uyuz özele gitmezsen öyle özele gdcm ama nasip olrsa
Vajinal ultrasyndamı normal demi kuzum84zmr kuzum benim degerim 600du kesem gozukmustu
Ayy proflin cok tatli olmusssGece kuşları ben geldim
Normalde KuzumVajinal ultrasyndamı normal demi kuzum
Aynen kuzum önemli doktor var bi tane dokrm herkzde iyi diyoDoktor cok önemli kuzumm ya iyi bi doktor bulmak lazimmm
Onlari gec artik sen yarin ultrasonda gorunurse tamam bitti ama yok kese var bebek yok gibi bi sey dersede sakin inanma cunku bazen doktorlarin oyununa geliyo insan bebek kucuk oldugu ivin gorunmuyo ola biliyovinsallah ole bisey demez yani panik yapma artik hcg onemli deil yani sen kesene bebegine odaklanYok kuzum sağlık ocağına bide 200 küsürlerde çıkarsa ne zamn bebeği ve keseyi görürüm kaç haftalıkken yanii bide bu hafta 4.nc0 haftmn içinde oluyorm
Kadina mi gidicen erkegemi kuzumAynen kuzum önemli doktor var bi tane dokrm herkzde iyi diyo
11 ocak beybiiiimSiinms balimmm bat kuzum listeye ekliyim???
INŞALLAH uğurlu gelsinnn balllEvet tatlim bende tatlis bir bebisle evliyim dedim uğur getirir belki
Hemem ekliyorum bal11 ocak beybiiiim
Vajinal yaptrmam zatn kuzum hamişken çok tehlikeliNormalde Kuzumgerekmedikce vajinali yaptrma kuzum aklinda bulunsun
Yarn sağlık ocağına gidcm bitanem onlar ne zamn gt derse ozamn gdcm hastneyeOnlari gec artik sen yarin ultrasonda gorunurse tamam bitti ama yok kese var bebek yok gibi bi sey dersede sakin inanma cunku bazen doktorlarin oyununa geliyo insan bebek kucuk oldugu ivin gorunmuyo ola biliyovinsallah ole bisey demez yani panik yapma artik hcg onemli deil yani sen kesene bebegine odaklan
Kadına gidecm kuzum inşallahKadina mi gidicen erkegemi kuzum
Hadi kuzum INŞALLAH doktorda ilgili alakali olur balimm benim 600le gözüktuyse senin kesin gozukur balim haydi hayirlisiVajinal yaptrmam zatn kuzum hamişken çok tehlikeli
Yarn sağlık ocağına gidcm bitanem onlar ne zamn gt derse ozamn gdcm hastneye
Kadına gidecm kuzum inşallah
Ekledim.ball11 ocak beybiiiim
Valla hamile kal anlicaksin ole kadin erkekcsecme yok onune gelen parmak aticak yaniKadina mi gidicen erkegemi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?