❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Valla hamile kal anlicaksin ole kadin erkekcsecme yok onune gelen parmak aticak yani
Yok kuzum ben secmek amacli sormamistim benim kadindi doktorum beni eve yolladi bebegimi kaybettim anlamadi cigerimi yakti halbuki beni hastaneye yatrmasi lazimmis ama beni eve yolladi 30 dk sonra bebegimi kaybettim en önemlisi iligli bilgili bi doktor olmasi kuzu

Hea o yonden cok arastir kuzum bnim doktor cok iyiydi ustumdr duruyodu ama ozele gidiyodum yani devlet masallah kasap gibi git siradaki hesabi yani cok ilgilenemiyolar cok insan olunca

Sakin vajinal baktirma daha cok basindasin cok tehlikeli
Canım.vajinal tehlikeli değil ki hatta erken zamanlarda karından görünmediğinde yada kilo dan vajinal bakılıyor yani en son özele gittiğimde de içim rahattı bu konu da netten araştırınca ilk ay da vajinal ultrason normal aslında

Kuzmm nasibinde yoksa ne yaparsan yap kalmaz kii gelinimizinkide 2 aylıkken düştü hastanrde de yattı ikaçda kullandı ama kanama başladı düştü nasipde yokmş

Hea o yonden cok arastir kuzum bnim doktor cok iyiydi ustumdr duruyodu ama ozele gidiyodum yani devlet masallah kasap gibi git siradaki hesabi yani cok ilgilenemiyolar cok insan olunca
Kuzum benimde ozeldi okadar para aliyodu ama yakti canimi.. hakimizda hayirlisi cok arastrcam kuzum bu sefer kesinlikle haklisin bal doktor cok önemli

Aynen kuzum yaa bide kötü bi durumda rahat rahat knuşmaları yokmu
Ya yok senle konusmuyolar bile bi kac sey hemsiresine soluyo kagida yaziyo eline verip yolluyo kala kaliyosun ben devlete gidiyodum dedim bu ne bole ben biraz pohpohlanmak istiyorum sonucta ilk bebegim falan ozele gittim aman annesi bak bu bebegin ayagi bak bu kolu bak parmaklari falan masallah para cok guzel konusturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…