Hoşgeldinn kuzumGece kuşları ben geldim
Sakin vajinal baktirma daha cok basindasin cok tehlikeliVajinal yaptrmam zatn kuzum hamişken çok tehlikeli
Yarn sağlık ocağına gidcm bitanem onlar ne zamn gt derse ozamn gdcm hastneye
Kadına gidecm kuzum inşallah
Yok kuzum ben secmek amacli sormamistim benim kadindi doktorum beni eve yolladi bebegimi kaybettim anlamadi cigerimi yakti halbuki beni hastaneye yatrmasi lazimmis ama beni eve yolladi 30 dk sonra bebegimi kaybettimValla hamile kal anlicaksin ole kadin erkekcsecme yok onune gelen parmak aticak yani
Sağol kuzucumm. Dizilmişiz sıraylaEkledim.ball
En kötüsüde doğum zamanı bakıyolarmşya açılma varmı diye o kötüValla hamile kal anlicaksin ole kadin erkekcsecme yok onune gelen parmak aticak yani
Sira sira hamis olcaz INŞALLAHSağol kuzucumm. Dizilmişiz sırayla
Hea o yonden cok arastir kuzum bnim doktor cok iyiydi ustumdr duruyodu ama ozele gidiyodum yani devlet masallah kasap gibi git siradaki hesabi yani cok ilgilenemiyolar cok insan oluncaYok kuzum ben secmek amacli sormamistim benim kadindi doktorum beni eve yolladi bebegimi kaybettim anlamadi cigerimi yakti halbuki beni hastaneye yatrmasi lazimmis ama beni eve yolladi 30 dk sonra bebegimi kaybettimen önemlisi iligli bilgili bi doktor olmasi kuzu
Canım.vajinal tehlikeli değil ki hatta erken zamanlarda karından görünmediğinde yada kilo dan vajinal bakılıyor yani en son özele gittiğimde de içim rahattı bu konu da netten araştırınca ilk ay da vajinal ultrason normal aslındaSakin vajinal baktirma daha cok basindasin cok tehlikeli
Kuzmm nasibinde yoksa ne yaparsan yap kalmaz kii gelinimizinkide 2 aylıkken düştü hastanrde de yattı ikaçda kullandı ama kanama başladı düştü nasipde yokmşYok kuzum ben secmek amacli sormamistim benim kadindi doktorum beni eve yolladi bebegimi kaybettim anlamadi cigerimi yakti halbuki beni hastaneye yatrmasi lazimmis ama beni eve yolladi 30 dk sonra bebegimi kaybettimen önemlisi iligli bilgili bi doktor olmasi kuzu
Inanirmisin parmak atmadik ebe kalmadi iki saate bir parmak atiliyo yaniEn kötüsüde doğum zamanı bakıyolarmşya açılma varmı diye o kötü
Kuzum benimde ozeldi okadar para aliyodu ama yakti canimi.. hakimizda hayirlisi cok arastrcam kuzum bu sefer kesinlikle haklisin bal doktor cok önemliHea o yonden cok arastir kuzum bnim doktor cok iyiydi ustumdr duruyodu ama ozele gidiyodum yani devlet masallah kasap gibi git siradaki hesabi yani cok ilgilenemiyolar cok insan olunca
Aynen kuzum yaa bide kötü bi durumda rahat rahat knuşmaları yokmuHea o yonden cok arastir kuzum bnim doktor cok iyiydi ustumdr duruyodu ama ozele gidiyodum yani devlet masallah kasap gibi git siradaki hesabi yani cok ilgilenemiyolar cok insan olunca
Rabbim tüm isteyenlere, özlem çekenlere, tedavi görenlere hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin İNŞALLAHSira sira hamis olcaz INŞALLAH
Tabi kuzum ama doktor hic bisey yok diye yolladi yat dinlen dedi kuzu beni ya anlamadi bile durumumuKuzmm nasibinde yoksa ne yaparsan yap kalmaz kii gelinimizinkide 2 aylıkken düştü hastanrde de yattı ikaçda kullandı ama kanama başladı düştü nasipde yokmş
AMIN kuzum ağzına saglikRabbim tüm isteyenlere, özlem çekenlere, tedavi görenlere hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin İNŞALLAH
Ya yok senle konusmuyolar bile bi kac sey hemsiresine soluyo kagida yaziyo eline verip yolluyo kala kaliyosun ben devlete gidiyodum dedim bu ne bole ben biraz pohpohlanmak istiyorum sonucta ilk bebegim falan ozele gittim aman annesi bak bu bebegin ayagi bak bu kolu bak parmaklari falan masallah para cok guzel konusturuyorAynen kuzum yaa bide kötü bi durumda rahat rahat knuşmaları yokmu
Asiri onemli cok guzel arastir ole gitKuzum benimde ozeldi okadar para aliyodu ama yakti canimi.. hakimizda hayirlisi cok arastrcam kuzum bu sefer kesinlikle haklisin bal doktor cok önemli
İlaç fln vermedimiTabi kuzum ama doktor hic bisey yok diye yolladi yat dinlen dedi kuzu beni ya anlamadi bile durumumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?