❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aynen öyle valla para kpnuşturuyo

İlaç fln vermedimi
Kuzum igne vuruldum.. bebek agza gelmis o gun ama doktor beni hastaneye yatrmasi lazimmis ama eve o halde yollamis... tabi nasip ama yinede korka korka tuvalette bebegimi dusurecegime kan kaybindan ambulansla hastaneye gidicegimme hastanede olup duseceksede oyle dusseydi keske dusmeseydi ama nasip kismet kuzum o kadin doktora öyle kirginimki hatasini sonradan anladi

Pislik kadınnn. Kan kaybımı yaşadn kuzum bide kıyamam ayy canım yaaa

Aynen öyle valla para kpnuşturuyo
Yeminle bi bok anlamiyosun devletteebe dogurtuyo uc gun dogum yapamadim allahtan korkun be bi doktor gelmedi uzerime ama kordon bebegimin boynundaydi catim dardi dogumda az daha oluyodum sonra allah kurtardi bi nefesle geldi oglum beni olebi yirttlarli afersin popoma kadar son anda uc doktor gelsi beni acil sezeryana almak icin okadar zor gunlerdiki kizlar cok korkuyorum akliniz varsa ozelde dogurun doktor basinda bekliyo resmen yengem ayni gun bes saat icinde dogum yapti dedim bilseydim bole butun malimi satsam ozelde dogururdum ne bilim bole sacma bi sistem

Popoma kadar drynce güldürdün beni canımm nerde yaşıyosn bitanem brn üniversite hastanesini düşünyrm ama blmiyorm özelde doğum çok pahalı ama yaa

Kuzum nasibi yokmus dunyada sole bi sey var hastanede kadini gordum dedi uc cocugum var bilmeden buna hamile kalmisim falan aman napicam ne edicem kendini paraliyo dedim aldircanmi yok gunah dedi falan ayni kadini bi hafta sonra gordum kendimi kaldirdim indirdim damdan atladim yok yuvarladim falan ama gitmedi doktorda cok saglikli falan dedidedi dedimki aldirsaydin madem ole yerden yere vurup olduruyosun git aldir yani ayni gunah sonuc suki sen ne yaparsan yap nasipte varsa kalir yoksa gider

Pislik kadınnn. Kan kaybımı yaşadn kuzum bide kıyamam ayy canım yaaa
Kuzum doktor ben bebegim diye agliyordum bana doktor dediki bebegini kaybettin simdi kendini durumunu düşün az kalsin kan kaybindan cok kotu seyler olabilir dedi neyaizkki bebegimin parçaları kalmis rahimde kanamam durmadi hemen kurtaja aldillar kuzum sonra hastanede yattim ciktim cok sukur iyilestim ama ruhum iyilesemedi

Kadında bi tuhafmis ya nasip kismet kuzum hakimizda hayirlisi

Rabbim daha beterinden korusunda belim ağrıyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum kalçam çıkık gibi üstüne basamıyorum kuzu ya sıcak bi duş aldım iyi gelir dye
Ah kuzum yaa seyden alma abdesti lavobadan kuzunm dus yerinde al kiyamam sana yaaaa

Kız saf gibi gülüyom yaaa kadına bak hey allahımm yaaa manyak kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…