❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ah kuzum yaa seyden alma abdesti lavobadan kuzunm dus yerinde al kiyamam sana yaaaa
Başıma gelecek varmış balım her zaman lavaboda alıyorum dengemi sağlayamadım kuzu başım klozete çarptı belim yere bi süre öyle yattım olduğum yerde kaldım eşime nasıl bağırdıysam garibim korkudan rengi bi tuhaf olmuştu

Allah korumuş canım çok çokk geçmiş olsun dikkat et kendini

Kuzum ya valla benim canim yandi burda ah kuzum dinlen kuzum bak yarin kendini iyi hsetmeseen doktora git kuzum basinida carpmissin

Canım hoş geldin :)

Iyi gecelrr kuzuuu bizi tutana ask olsunnn

Hosbulduk canlar harbi tutabilene ask olsun.

Önemsemedim canım ilkden anlamadım sıcağı sıcağına sonradan ağrıdı eşiöde uyudu şimdi uyandıramamki 6da kalkıp işe gidiyor yarın ola hayrola tatlım

Canim fitik filan yok demi,birde bata kac gun var,bak ne dicem sana ben hamileliklerimde hep bi bel kitlenmesi yasadim yani bi anda tutulup kaliyordum yatsam kalkamuyordum bi sure belime saplanip kaliyordu egilsem kitleniyordum ordan anlamistim hamile oldgumu .

Yok canım çok şükür fıtık falan benim bata daha çoooook var 10 ocak ve ya 11 ocakda bekliyorum

Popoma kadar drynce güldürdün beni canımm nerde yaşıyosn bitanem brn üniversite hastanesini düşünyrm ama blmiyorm özelde doğum çok pahalı ama yaa
Wallasana bisey diyimmi deger isterse bes olsun sen bilmiyosun o durumu gunu gelince beni cok iyi anlicaksinn yeterrr die ciglik atinca aklina gelirimm ah,dedigini yapaydim ozele gideydim die

Ayy canim ben seni yanlis anlamisim ,dusmussun ondanmis bende sebepsiz yere birden oldu sandim ondan dedim acep belirti mi diye.cok cok gecmis olsun.
Hiç önemli değil canım sonuçta beni düşünerek konuştun en azından aklımın bi köşesinde kalır teşekkür ederim tatlım inşaallah geçicek rabbim dermansız dert vermesin yeter ki bunada şükür

Kuzum ya valla benim canim yandi burda ah kuzum dinlen kuzum bak yarin kendini iyi hsetmeseen doktora git kuzum basinida carpmissin
Bak kuzu senin ole gitti ben cinsiyetini ogrencem heycaniyla gittim doktorun surat bes karis eviriyo ceviriyo bana aciya,aciya bakiyo falan,dedimm e doktor bey donup bana dmezmi kalbi durmus kaynar sular dokuldu basimdan asagi simdi yine ayni his oldu anlatinca okadar kotu olmustumki esimi hatirliyorum onu benden alamazlar die hastaneden kactim ewe esimin gozleri kan dolmus okadar aglamiski bana caktirmiyo sozde komsularim geldi beni zorla hastaneye gonderdi cok iyi bilirim yavrunun senden koparilmasini rabbim tekrar ayni aciyi yasatmasin artik ikincide doktora her gitigimde kalbim agzimda giderdim

Oyy kuzum benim cok zor gunlermis kiyamam ben sanaaa ALLAHIM korusun bidaha yasamayiz INŞALLAH kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…