❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım aynısını yaşadım birebir hemde çok zor çok...

Oyy kuzum benim cok zor gunlermis kiyamam ben sanaaa ALLAHIM korusun bidaha yasamayiz INŞALLAH kardeşim
Insallah yani kendini uzme sole bisey var biliyorsun deilmi obur dunyada onlar herzaman cocuk olarak kalicaklar cocuk sevgimizi ole yasiycaz sen adinida koy diger tarafta neden benim adimi koymadin die,hesap soruyo 40gunden sonra ruh ufleniyo kuzum sen de bende bizim gibilerde hic uzulmesin hepsi imtahan hepsi cennet cocuklari

Adi Miraydi kuzum INŞALLAH kuzum ne guzel soyledin

Oyy ye kuzum caninin cektiginii yerim seni hamis sultan
Bitanemm benm darsıı sana inşallah. Eşime dedmki şimdi ben devlet hastanelernde doğm ypmak istemyrm yapma dedi nerde ypcm dedm nerde istersen orda dedii gerçekdenmi dedmm ne zamn bişy istedinde olmadı dedii çok mutlu oldummm yaaa

Öyle canım Allah bu acıları yaşayan herkese bizlere dayanma gücü nasip etsin inşallah , Birde bennn hafta önce gittiğim de herşey yolunda dedi 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gittim ultrason kağıdıma kürtaj yazdı kalbi durmuş dedi kaç hastaneye gittim doktorlar şaşırdı karnında en fazla 5 haftalık bebek ya var ya yok eminmisin kalbi durduğuna oluşmamış bile dediler 1 hafta bekledim iyice umut kesildi kürtaja gittiğimde artık ultrasonda bişe.görünmüyordu neyse en iyisi güzel şeyler konuşalım üzülüyoruz sonra
O bizim imtahanimizdi canim kardesim uzulmiycez sadece allaha dua edicez biliyomusun doktor bi ay,sonra gel dedi ben dayanamadim 15gun sonra gittin bi ay sonra gitsrm zehirlerdi beni belki ben bile plmazdim artik .

Oyy bizim hamisimizi simartiyoocbizde simartiyoruzz oh yine iyisin sen

Ay ismede bayildim yanlizz biliyomusum bende hep kiz hisediyodum ceylinim diyodum rabbim cenette kavustursun yavruma 2014 ekim 28 canimin parcasi bnden ayrildi insallah kavusucaz o gunleri iple cekiyorum
Seninde ismi cok guzelmis kuzum 7 mayis 2016da dogucaktii Mirayim... kuzum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlarımız olur... oglusunuda ALLAHIM bagislasin kuzum INŞALLAH

Ben cocugumu parcalamayin dedim alttan ilac verdiler olece elime geldi o parmak kadsr bedeni aglaya aglaya uzattim ellerimle benim can,parcami sonra esi kaldi onu kurtajla aldilar bilmiyorum ama cok aci cok nefesim kesiliyo okadar cok zordu bnm icin rabbim dayanma gucu veriyo cnm bnm rabbim saglikli cocuklar nasip etsin hepinie insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…