Bence de özel kesinlikle kuzum devlet ilgisizWallasana bisey diyimmi deger isterse bes olsun sen bilmiyosun o durumu gunu gelince beni cok iyi anlicaksinn yeterrr die ciglik atinca aklina gelirimm ah,dedigini yapaydim ozele gideydim die
Bak kuzu senin ole gitti ben cinsiyetini ogrencem heycaniyla gittim doktorun surat bes karis eviriyo ceviriyo bana aciya,aciya bakiyo falan,dedimm e doktor bey donup bana dmezmi kalbi durmus kaynar sular dokuldu basimdan asagi simdi yine ayni his oldu anlatinca okadar kotu olmustumki esimi hatirliyorum onu benden alamazlar die hastaneden kactim ewe esimin gozleri kan dolmus okadar aglamiski bana caktirmiyo sozde komsularim geldi beni zorla hastaneye gonderdi cok iyi bilirim yavrunun senden koparilmasini rabbim tekrar ayni aciyi yasatmasin artik ikincide doktora her gitigimde kalbim agzimda giderdim
Insallah yani kendini uzme sole bisey var biliyorsun deilmi obur dunyada onlar herzaman cocuk olarak kalicaklar cocuk sevgimizi ole yasiycaz sen adinida koy diger tarafta neden benim adimi koymadin die,hesap soruyo 40gunden sonra ruh ufleniyo kuzum sen de bende bizim gibilerde hic uzulmesin hepsi imtahan hepsi cennet cocuklariOyy kuzum benim cok zor gunlermis kiyamam ben sanaaaALLAHIM korusun bidaha yasamayiz INŞALLAH kardeşim
Cok gecmis olsun kuzummCanım aynısını yaşadım birebir hemdeçok zor çok...
O bizim imtahanimizdi canim kardesim uzulmiycez sadece allaha dua edicez biliyomusun doktor bi ay,sonra gel dedi ben dayanamadim 15gun sonra gittin bi ay sonra gitsrm zehirlerdi beni belki ben bile plmazdim artik .Canım aynısını yaşadım birebir hemdeçok zor çok...
Adi Miraydi kuzum INŞALLAH kuzum ne guzel soyledinInsallah yani kendini uzme sole bisey var biliyorsun deilmi obur dunyada onlar herzaman cocuk olarak kalicaklar cocuk sevgimizi ole yasiycaz sen adinida koy diger tarafta neden benim adimi koymadin die,hesap soruyo 40gunden sonra ruh ufleniyo kuzum sen de bende bizim gibilerde hic uzulmesin hepsi imtahan hepsi cennet cocuklari
Ayy dün hastane de portakl yiyodu kadn çok canm istedi sabhda babam elmş glmişdi bide turşu istiyrm daha çok84zmr kuzu canin bisi cekiyormu
Oyy ye kuzum caninin cektiginiiAyy dün hastane de portakl yiyodu kadn çok canm istedi sabhda babam elmş glmişdi bide turşu istiyrm daha çok
Ay ismede bayildim yanlizz biliyomusum bende hep kiz hisediyodum ceylinim diyodum rabbim cenette kavustursun yavruma 2014 ekim 28 canimin parcasi bnden ayrildi insallah kavusucaz o gunleri iple cekiyorumAdi Miraydi kuzum INŞALLAH kuzum ne guzel soyledin
Bitanemm benm darsıı sana inşallah. Eşime dedmki şimdi ben devlet hastanelernde doğm ypmak istemyrm yapma dedi nerde ypcm dedm nerde istersen orda dedii gerçekdenmi dedmm ne zamn bişy istedinde olmadı dedii çok mutlu oldummm yaaaOyy ye kuzum caninin cektiginiiyerim seni hamis sultan
Ayy tursu diyo yaa hamile deilim ama canim cekti kizAyy dün hastane de portakl yiyodu kadn çok canm istedi sabhda babam elmş glmişdi bide turşu istiyrm daha çok
O bizim imtahanimizdi canim kardesim uzulmiycez sadece allaha dua edicez biliyomusun doktor bi ay,sonra gel dedi ben dayanamadim 15gun sonra gittin bi ay sonra gitsrm zehirlerdi beni belki ben bile plmazdim artik .
Oyy bizim hamisimizi simartiyoocbizde simartiyoruzz oh yine iyisin senBitanemm benm darsıı sana inşallah. Eşime dedmki şimdi ben devlet hastanelernde doğm ypmak istemyrm yapma dedi nerde ypcm dedm nerde istersen orda dedii gerçekdenmi dedmm ne zamn bişy istedinde olmadı dedii çok mutlu oldummm yaaa
Ayy tursu diyo yaa hamile deilim ama canim cekti kizoho asermeler bi baslasin sen gor tursuyu karpuzla yedigimi,hatirliyorum okadsr igrenctim yanliz
Cok gecmis olsun kuzumm
Oyy bizim hamisimizi simartiyoocbizde simartiyoruzz oh yine iyisin sen
Seninde ismi cok guzelmis kuzumAy ismede bayildim yanlizz biliyomusum bende hep kiz hisediyodum ceylinim diyodum rabbim cenette kavustursun yavruma 2014 ekim 28 canimin parcasi bnden ayrildi insallah kavusucaz o gunleri iple cekiyorum
Ben cocugumu parcalamayin dedim alttan ilac verdiler olece elime geldi o parmak kadsr bedeni aglaya aglaya uzattim ellerimle benim can,parcami sonra esi kaldi onu kurtajla aldilar bilmiyorum ama cok aci cok nefesim kesiliyo okadar cok zordu bnm icin rabbim dayanma gucu veriyo cnm bnm rabbim saglikli cocuklar nasip etsin hepinie insallahÖyle canım Allah bu acıları yaşayan herkese bizlere dayanma gücü nasip etsin inşallah , Birde bennn hafta önce gittiğim de herşey yolunda dedi 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gittim ultrason kağıdıma kürtaj yazdı kalbi durmuş dedi kaç hastaneye gittim doktorlar şaşırdı karnında en fazla 5 haftalık bebek ya var ya yok eminmisin kalbi durduğuna oluşmamış bile dediler 1 hafta bekledim iyice umut kesildi kürtaja gittiğimde artık ultrasonda bişe.görünmüyorduneyse en iyisi güzel şeyler konuşalım üzülüyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?