❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

AMIN kuzum ❤
Ayyy kuzu harika bi haber buu hadi hayirlisi

Canım ömrü.olan yazısı olan geliyor dünyaya hani hep diyoruz ya hayırlı gelsin sağlıklı gelsin işte her hayırda bir şer her şer de bir hayır olur ilk kürtajım da.çol üzülmüştüm ama oğlumun nasibi varmış Rabbim ona hayırlı ömür versin akıllı paşam benim

Mesela yine hamileysem ve sağ salim geçerse günler o zaman da 3. Kürtajı böyle düşünüp bu evladının ömrü varmış dicem işte bir teselli bir mutluluk yaşayıp gidiyoruz

Benimde bi oglum sar teyzesi ellerinden oper ama cok yaramazz o benim acima melhem gibi geldi rabbim isteyen herkeeze versin insalah

ALLAH bagislasin pasani kuzumm

Benimde bi oglum sar teyzesi ellerinden oper ama cok yaramazz o benim acima melhem gibi geldi rabbim isteyen herkeeze versin insalah
Öyle canım Allah bağışlasın evlatlarımızı benimki akıllı bıdık pek yaramaz diyemem biraz da dilli düdük :) onlar ilaç bize

Bende kalben ilk oglum olsu isterim sonrada kizim... tabiki en önemlisi saglikli hayirli bi evlat olsun... ama kizimin bi abisi olsun isterim tabi nasip INŞALLAH saglikli olsunda en büyük duam... Çinarim Masalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…