AMIN kuzum ❤Bitanemm benm darsıı sana inşallah. Eşime dedmki şimdi ben devlet hastanelernde doğm ypmak istemyrm yapma dedi nerde ypcm dedm nerde istersen orda dedii gerçekdenmi dedmm ne zamn bişy istedinde olmadı dedii çok mutlu oldummm yaaa
Kuzumm üzmeyin kendinizi rabbimm imşallah en kısa zamnda nasip edecek sanada dularm srnnleSeninde ismi cok guzelmis kuzum7 mayis 2016da dogucaktii Mirayim... kuzum INŞALLAH hayirli saglikli evlatlarımız olur... oglusunuda ALLAHIM bagislasin kuzum INŞALLAH
Sagol balimmmmm❤Çok sağ ol bebeğim yaşayan herkese geçmiş olsun
Sagol bebegim AMIN INŞALLAHKuzumm üzmeyin kendinizi rabbimm imşallah en kısa zamnda nasip edecek sanada dularm srnnle
Gecmis olsun balimmm.... sen nasilsin kuzumBenimde su an olsaydı yaşına girmiş olcakti ama nasip
Benimde bi oglum sar teyzesi ellerinden oper ama cok yaramazz o benim acima melhem gibi geldi rabbim isteyen herkeeze versin insalahCanım ömrü.olan yazısı olan geliyor dünyaya hani hep diyoruz ya hayırlı gelsin sağlıklı gelsin işte her hayırda bir şer her şer de bir hayır olur ilk kürtajım da.çol üzülmüştüm ama oğlumun nasibi varmış Rabbim ona hayırlı ömür versin akıllı paşam benim
Ay benimde ole dogdu iyimiSagol bebegim AMIN INŞALLAHhadi mutlu seylerden bahsedelimmm senin icime cinsiyet olarak erkek doguyor kuzum benim
ALLAH bagislasin pasani kuzummCanım ömrü.olan yazısı olan geliyor dünyaya hani hep diyoruz ya hayırlı gelsin sağlıklı gelsin işte her hayırda bir şer her şer de bir hayır olur ilk kürtajım da.çol üzülmüştüm ama oğlumun nasibi varmış Rabbim ona hayırlı ömür versin akıllı paşam benim
Hadi yaaa kuzum icimden pasa gecti benimdeAy benimde ole dogdu iyimi
Öyle canım Allah bağışlasın evlatlarımızı benimki akıllı bıdık pek yaramaz diyemem biraz da dilli düdük :) onlar ilaç bizeBenimde bi oglum sar teyzesi ellerinden oper ama cok yaramazz o benim acima melhem gibi geldi rabbim isteyen herkeeze versin insalah
Bin şükürBu arada kuzular bakin o taraftada ne guel kuslar gibi civil civil cocuklarimizin sesleri senlendiricek uzulmek yok insallah burdada olucakk sadece sabir sukunet dua :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?