Iki tane cinarimiz olur kuzu bi senin bi benimAmin insallah bu arada çınar ismi benimde favorim
Hayirli haberler alicaz kuzum_Masalim_ inşallah canım bende ilk erkek sonra kız istemiştim 1 kürtaj 1 erkek sonra 1 kürtaj şimdi 1 kız olursa hayırlısıyla süper olur resmen 1 e 1 oyun gibi olmuş benim hikayem
Oda olucak INŞALLAH bebegimBir gün surda hamilelik dönemimizde konuşuruz insallah çok istiyorum ya
Teşekkür ederiz teyzesi tek yapabildiğim kahvaltı zaten öğle akşam bişey yok ayran filan içiyorum işte çayı çok seven ben tat alamaz haldeyim içmiyorum domates yiyemiyorum reçelini yemiştim tiksinme geldi .. inşallah Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip eyler hamiş olmayı kuzucum 17 ocakta cinsiyet öğrenecekmişiz bakalım ne gelecekAh kuzum ALLAH söyletti hamiss olalim bizdee INŞALLAHcanim yarin guzel bi kahvalti yapp olurmu findigin icin hayirli geceler bal
Kuzum belki bi zaman sonra canin bisiler ceker balimmmTeşekkür ederiz teyzesi tek yapabildiğim kahvaltı zaten öğle akşam bişey yok ayran filan içiyorum işte çayı çok seven ben tat alamaz haldeyim içmiyorum domates yiyemiyorum reçelini yemiştim tiksinme geldi .. inşallah Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip eyler hamiş olmayı kuzucum 17 ocakta cinsiyet öğrenecekmişiz bakalım ne gelecek
Benim çınarı unutmayın amaaa :)Iki tane cinarimiz olur kuzu bi senin bi benim
Oglunun adi cinardi dimi kUzumBenim çınarı unutmayın amaaa :)
Hayırlı huzurlu geceler canımKuzular ben uyuyorum cok seviyorum sizleri canyoldaslarim hayirli geceler
Uyumuyor musunuz siz canlar boyle enemmmKuzum belki bi zaman sonra canin bisiler ceker balimmmayy bizide haber et kuzummm merak ettim bende
Teşekkür ederim canım darısı tüm hamiş olmak isteyen anne adaylarına inşallah yeni yıl herkese uğurlu gelsinnesliklndr Hayirli olsun bebisin canim sağlıkla kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?