❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

_Masalim_ inşallah canım bende ilk erkek sonra kız istemiştim 1 kürtaj 1 erkek sonra 1 kürtaj şimdi 1 kız olursa hayırlısıyla süper olur resmen 1 e 1 oyun gibi olmuş benim hikayem

Ah kuzum ALLAH söyletti hamiss olalim bizdee INŞALLAH canim yarin guzel bi kahvalti yapp olurmu findigin icin hayirli geceler bal
Teşekkür ederiz teyzesi tek yapabildiğim kahvaltı zaten öğle akşam bişey yok ayran filan içiyorum işte çayı çok seven ben tat alamaz haldeyim içmiyorum domates yiyemiyorum reçelini yemiştim tiksinme geldi .. inşallah Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip eyler hamiş olmayı kuzucum 17 ocakta cinsiyet öğrenecekmişiz bakalım ne gelecek

Kuzum belki bi zaman sonra canin bisiler ceker balimmm ayy bizide haber et kuzummm merak ettim bende

Kuzum belki bi zaman sonra canin bisiler ceker balimmm ayy bizide haber et kuzummm merak ettim bende
Uyumuyor musunuz siz canlar boyle enemmm ekşili etli nohutlu bamya çekiyor geçenlerde karpuz koktu burnuma eşim sağolsun getirdi açtık kelek çıktı bende kokusuna yedim zaten cocuk yaz cocugu olacak yaz meyveleri istiyor vişne suyu içtim evdeyken meyve yiyorum da nöbette getirmedim inşallah çok kilo almadan sağlıklı bi hamilelik yaşarım

Kızlarr günaydın şimdi kan vermeye gidiyorum benim için dua edinn inşallah güzel haberler le gelirim geldiğimde de sizden de güzel haberler alırım
Umya günaydın tatlım öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…