Kızlarr günaydın şimdi kan vermeye gidiyorum benim için dua edinninşallah güzel haberler le gelirim geldiğimde de sizden de güzel haberler alırım
Umya günaydın tatlım öpüyorum
GünaydınGunaydin canlarrr
Günaydınn kuzum bende kan verdmde geldm çok canımı yaktılar yaaaGunaydin canlarrr
Kızlarr günaydın şimdi kan vermeye gidiyorum benim için dua edinninşallah güzel haberler le gelirim geldiğimde de sizden de güzel haberler alırım
Günaydınn kuzummGünaydın
Hayirli haberlerini bekliyorux canimKızlarr günaydın şimdi kan vermeye gidiyorum benim için dua edinninşallah güzel haberler le gelirim geldiğimde de sizden de güzel haberler alırım
Yaa kiyamam bende ogleden sonra kan vermeye gidecegimGünaydınn kuzum bende kan verdmde geldm çok canımı yaktılar yaaa
Günaydın canımm inşallah hayırlı sonuç alırsın
Günaydın kızlarBende senin gibiyim cok stresliyim sadece bebegi dusunur oldum neden boyle oldu bize kuzuubide 27 yasimdayim ya gecmi kaldim diye korku giriyor icime
Can'ım günaydın hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız çift çizgi çıktı mı kızım gebelik testindeKızlar kan verdim geldim ama sonuç yarın çıkacakbir de foto yüklicem olmuyooo
yNihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
Var tatlım 2.istiyoruz inşallah:)Bebis warmi kuzu
Günaysın kızlar güzel haberlerini beklyoruz canım :)
Günaydınn kuzum bende kan verdmde geldm çok canımı yaktılar yaaa
Evet ya nasıl birşeyse kolu felç ediyo ya
Günaydın canımm inşallah hayırlı sonuç alırsın
Hayirli haberlerini bekliyorux canim
Kızlar yazdım sonucuCan'ım günaydın hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız çift çizgi çıktı mı kızım gebelik testinde
Bebeğimmm sonuç öyle ay çok mutluyum yaaa
ebrikBebeğimmm sonuç öyle ay çok mutluyum yaaainşallah bu sefer de sıkıntı olmaz oğlum da ki gibi sağ salim alırım kucağıma korku da var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?