❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Gunaydin canlarrr
Günaydınn kuzum bende kan verdmde geldm çok canımı yaktılar yaaa
Kızlarr günaydın şimdi kan vermeye gidiyorum benim için dua edinn inşallah güzel haberler le gelirim geldiğimde de sizden de güzel haberler alırım
Umya günaydın tatlım öpüyorum

Günaydın canımm inşallah hayırlı sonuç alırsın

Kızlarr günaydın şimdi kan vermeye gidiyorum benim için dua edinn inşallah güzel haberler le gelirim geldiğimde de sizden de güzel haberler alırım
Umya günaydın tatlım öpüyorum
Hayirli haberlerini bekliyorux canim

Nihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresan sonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur

Eklentiler

• camera.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 62
Ay hadi inşallah ya çok merak ettim Allah nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
y

Günaysın kızlar güzel haberlerini beklyoruz canım :)
Günaydınn kuzum bende kan verdmde geldm çok canımı yaktılar yaaa
Evet ya nasıl birşeyse kolu felç ediyo ya

Günaydın canımm inşallah hayırlı sonuç alırsın
Hayirli haberlerini bekliyorux canim
Can'ım günaydın hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız çift çizgi çıktı mı kızım gebelik testinde
Kızlar yazdım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…