❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Vallahi bence Janow ve Umya ikinizde kesin hamilesinizzs ayaklarinizi uzatin ve yatiiin .d dualarimiz sizinle kizlar sizde bize dua edinnnnnn insallah.. Gunaydinnn herkese
Kuzum inşallah 
Ben artık okuduğum her yoruma dua ediyorum hatta bazen sohbetleri olurken de amin derken buluyorum kendimi

Bebeğimmm sonuç öyle ay çok mutluyum yaaa inşallah bu sefer de sıkıntı olmaz oğlum da ki gibi sağ salim alırım kucağıma korku da var yani
Oyyy balımmm amin inşallah sağ salim alırsın kucağına dikkat et sağlıklı beslen bol bol da ananas ye canim benim

Bebeğimmm sonuç öyle ay çok mutluyum yaaa inşallah bu sefer de sıkıntı olmaz oğlum da ki gibi sağ salim alırım kucağıma korku da var yani
bisey olma Allahin izniyle bugunden sonra dikkat et kensine hic bir is yapma uzat ayaklarini yat agir felanda kaldirma evdende cikma .d havalar soguk

Bakalım yarın ki test sonucu nasıl olcak diyorum ki baktım o da güzel hesaplayıp 7. Haftaya kadar 2 3 günde bir kan verip takip edeyim sonra doktora giderim?

Bakalım yarın ki test sonucu nasıl olcak diyorum ki baktım o da güzel hesaplayıp 7. Haftaya kadar 2 3 günde bir kan verip takip edeyim sonra doktora giderim?
Yok kuzum bence direk doktora git eger bi sorun varsa düşük önleyici hap falan verir sence?

Yok kuzum bence direk doktora git eger bi sorun varsa düşük önleyici hap falan verir sence?
Kuzum hep erkenden gittim erken diye kese görünmesi bebek görünmesi kalp duyulması erken gelmişsin 10 gün sonra gel denilmesi çok stresli bende öyle düşündüm ama yani bakarsak test de yapmayacaktım pek belli olmuyo bende işler :)

Haklısın kuzu bekle o zman stres yapma tatlim unutma tecrübeli annesin sen:)

Kizlar bende diger
Topige yeni katildm ama burasida
Keyifliymis bnm bat 3ocak insallah herkes yeni yila hamile girer heycanli bekleyislerimiz mutlu sonuclanir
Amin inşallah tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…