Nihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
Oyyy balımmm amin inşallah sağ salim alırsın kucağına dikkat et sağlıklı beslen bol bol da ananas ye canim benimBebeğimmm sonuç öyle ay çok mutluyum yaaainşallah bu sefer de sıkıntı olmaz oğlum da ki gibi sağ salim alırım kucağıma korku da var yani
bisey olma Allahin izniyle bugunden sonra dikkat et kensine hic bir is yapma uzat ayaklarini yat agir felanda kaldirma evdende cikma .d havalar sogukBebeğimmm sonuç öyle ay çok mutluyum yaaainşallah bu sefer de sıkıntı olmaz oğlum da ki gibi sağ salim alırım kucağıma korku da var yani
Canımm çok sağ ol ya en yakın zaman da hepimiz den güzel haberler gelsin inşallahOyyy balımmm amin inşallah sağ salim alırsın kucağına dikkat et sağlıklı beslen bol bol da ananas ye canim benim
Teşekür ederim canımTebrik ederim çok sevindim
ebrik
Ohh şuan da söylediklerin tam benlikbisey olma Allahin izniyle bugunden sonra dikkat et kensine hic bir is yapma uzat ayaklarini yat agir felanda kaldirma evdende cikma .d havalar soguk
İnşallah inşallah bebeğimÇok sevindim canım benim ya çınar paşaya kardeş geliyor ha :)Janow
Yok kuzum bence direk doktora git eger bi sorun varsa düşük önleyici hap falan verir sence?Bakalım yarın ki test sonucu nasıl olcak diyorum ki baktım o da güzel hesaplayıp 7. Haftaya kadar 2 3 günde bir kan verip takip edeyim sonra doktora giderim?
Binlerce şükür kuzum nolur bu sefer herşey yolunda gitsin allahımBu aydan ümidim yok ama diğer ayı umutla bekliyorum inşallah:)
Kuzum hep erkenden gittim erken diye kese görünmesi bebek görünmesi kalp duyulması erken gelmişsin 10 gün sonra gel denilmesi çok stresli bende öyle düşündüm ama yani bakarsak test de yapmayacaktım pek belli olmuyo bende işler :)Yok kuzum bence direk doktora git eger bi sorun varsa düşük önleyici hap falan verir sence?
Kizlar bende diger
Topige yeni katildm ama burasida
Keyifliymis bnm bat 3ocak insallah herkes yeni yila hamile girer heycanli bekleyislerimiz mutlu sonuclanir
Haklısın kuzu bekle o zman stres yapma tatlim unutma tecrübeli annesin sen:)Kuzum hep erkenden gittim erken diye kese görünmesi bebek görünmesi kalp duyulması erken gelmişsin 10 gün sonra gel denilmesi çok stresli bende öyle düşündüm ama yani bakarsak test de yapmayacaktım pek belli olmuyo bende işler :)
Amin inşallah tatlimKizlar bende diger
Topige yeni katildm ama burasida
Keyifliymis bnm bat 3ocak insallah herkes yeni yila hamile girer heycanli bekleyislerimiz mutlu sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?