❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canlarım adet olucak gibi hissediyorum acayip derece hamile annelerin duaları kabul olurmuş bizim içinde dua eder misiniz bu duyguya ortak olalım.sağlıcakla alın bebeklerinizi kucagınıza arkadaşlarım

Canlarım adet olucak gibi hissediyorum acayip derece hamile annelerin duaları kabul olurmuş bizim içinde dua eder misiniz bu duyguya ortak olalım.sağlıcakla alın bebeklerinizi kucagınıza arkadaşlarım
Amin canım inşallah adet olmazsın senden de güzel haberler alırız

X
Amin canım sağolasın sen hissettin mi adet olucak gibi her an gelicek gibi
Canım adet günüm dün de ve sürekli adet oldum sandım bi ıslaklık hissi falan geldi baya modum düşmüştü ama çok şükür test pozitif kan da öyle çıkar inşallah sonra da herşey yolunda gider umarım :)

Ay Allahım super haberler bunlar tebrık ederım Allah sağlıkla kavusmayı nasıp etsın. 9gun sonra benden de boyle bır foto koymayı nasıp etsın ınsallah hepimiz hamis olalım

İnşallah canım ya annelik duygusunu tadalım hepimiz
n

Benm sat 20 kasımdı canım ama bazen 30 günde oluyor bazen 31-32-33 de oluyor yarın test yapsam mı ki ben

amaaan bi suru hamisimz olmus yaaa masallah masallah bereketli buralar insallah bizde buraya yazarz pozitif diye yaa allah herkese nasip etsiin hamislerede saglikli evlatlar insallahhh hayirlisi olsun

İki belirgin çift çizgi hayırlı olsun canım benim

Ay Allahım super haberler bunlar tebrık ederım Allah sağlıkla kavusmayı nasıp etsın. 9gun sonra benden de boyle bır foto koymayı nasıp etsın ınsallah hepimiz hamis olalım
İki belirgin çift çizgi hayırlı olsun canım benim
amaaan bi suru hamisimz olmus yaaa masallah masallah bereketli buralar insallah bizde buraya yazarz pozitif diye yaa allah herkese nasip etsiin hamislerede saglikli evlatlar insallahhh hayirlisi olsun
Sağ olun kızlar inşallah dualarımız kabul olur hepimiz için güzel haberler alırız

Benm sat 20 kasımdı canım ama bazen 30 günde oluyor bazen 31-32-33 de oluyor yarın test yapsam mı ki ben
Bilemedim ki canım bu haftayı da mı atlatsan acaba. Bu ara da bende hala adet oluyormuşum gibi

Adet ağrında var mı canım
Adet ağrım var birde sanki bi ıslaklık hissediyorum hani adet olduğunda geldiğini hissedersin ya öyle oluyo ama bakıyorum çok şükür adet değil peçeteyle silşnce hafif bi akıntı var ama çamaşırıma gelecek kadar yok

Benm dün oyleydı canım srekli sıslaklık oluyordu şefaf alıntı güzwl haberler oalırız iniaşlah

Hadi bakalim insallah kizlar burda hergun bunlari konusmak bizede bi umut insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz buraya .d bana daha 8 gun var

Abimin oglu var kucuk daha 1 yasina yeni girdi annesi calisiyor o yuzden annem bakiyor bugunse ben bakacagim babam aradi diyordu ki uyuyum deme kizim elini felan keser o dogru durmaz diyor . Oyle tuhaf hissettim ki sanki cocugum ben cocuk varken neden uyuyacaksam .s bi tuhaf hissettim kendimi

Öyle düşünme canım benim. Bende mesela anneme kardeşime bırakırken gözüm hiç arkada kalmıyor ama şimdi oğlumun huyunu da bilince hani ufak uyarılar hatırlatmalar yapıyorum yani bu sizinle alakalı değil biraz biz evhamlıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…