Amin canım inşallah adet olmazsın senden de güzel haberler alırızCanlarım adet olucak gibi hissediyorum acayip derece hamile annelerin duaları kabul olurmuş bizim içinde dua eder misiniz bu duyguya ortak olalım.sağlıcakla alın bebeklerinizi kucagınıza arkadaşlarım
Amin canım sağolasın sen hissettin mi adet olucak gibi her an gelicek gibiAmin canım inşallah adet olmazsın senden de güzel haberler alırız
Canım adet günüm dün de ve sürekli adet oldum sandım bi ıslaklık hissi falan geldi baya modum düşmüştü ama çok şükür test pozitif kan da öyle çıkar inşallah sonra da herşey yolunda gider umarım :)Amin canım sağolasın sen hissettin mi adet olucak gibi her an gelicek gibi
Ay Allahım super haberler bunlar tebrık ederım Allah sağlıkla kavusmayı nasıp etsın. 9gun sonra benden de boyle bır foto koymayı nasıp etsın ınsallah hepimiz hamis olalımNihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
nX
Canım adet günüm dün de ve sürekli adet oldum sandım bi ıslaklık hissi falan geldi baya modum düşmüştü ama çok şükür test pozitif kan da öyle çıkar inşallah sonra da herşey yolunda gider umarım :)
Benm sat 20 kasımdı canım ama bazen 30 günde oluyor bazen 31-32-33 de oluyor yarın test yapsam mı ki benX
Canım adet günüm dün de ve sürekli adet oldum sandım bi ıslaklık hissi falan geldi baya modum düşmüştü ama çok şükür test pozitif kan da öyle çıkar inşallah sonra da herşey yolunda gider umarım :)
İki belirgin çift çizgi hayırlı olsun canım benimNihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
Ay Allahım super haberler bunlar tebrık ederım Allah sağlıkla kavusmayı nasıp etsın. 9gun sonra benden de boyle bır foto koymayı nasıp etsın ınsallah hepimiz hamis olalım
İki belirgin çift çizgi hayırlı olsun canım benim
Sağ olun kızlar inşallah dualarımız kabul olur hepimiz için güzel haberler alırızamaaan bi suru hamisimz olmus yaaa masallah masallah bereketli buralar insallah bizde buraya yazarz pozitif diye yaa allah herkese nasip etsiin hamislerede saglikli evlatlar insallahhh hayirlisi olsun
Bilemedim ki canım bu haftayı da mı atlatsan acaba. Bu ara da bende hala adet oluyormuşum gibiBenm sat 20 kasımdı canım ama bazen 30 günde oluyor bazen 31-32-33 de oluyor yarın test yapsam mı ki ben
Adet ağrında var mı canımBilemedim ki canım bu haftayı da mı atlatsan acaba. Bu ara da bende hala adet oluyormuşum gibi
Adet ağrım var birde sanki bi ıslaklık hissediyorum hani adet olduğunda geldiğini hissedersin ya öyle oluyo ama bakıyorum çok şükür adet değil peçeteyle silşnce hafif bi akıntı var ama çamaşırıma gelecek kadar yokAdet ağrında var mı canım
Adet ağrında var mı canım
Benm dün oyleydı canım srekli sıslaklık oluyordu şefaf alıntı güzwl haberler oalırız iniaşlahAdet ağrım var birde sanki bi ıslaklık hissediyorum hani adet olduğunda geldiğini hissedersin ya öyle oluyo ama bakıyorum çok şükür adet değil peçeteyle silşnce hafif bi akıntı var ama çamaşırıma gelecek kadar yok
İnşallah canım senden de güzel haber gelecek gbiBenm dün oyleydı canım srekli sıslaklık oluyordu şefaf alıntı güzwl haberler oalırız iniaşlah
İnşallah canımİnşallah canım senden de güzel haber gelecek gbi
Öyle düşünme canım benim. Bende mesela anneme kardeşime bırakırken gözüm hiç arkada kalmıyor ama şimdi oğlumun huyunu da bilince hani ufak uyarılar hatırlatmalar yapıyorum yani bu sizinle alakalı değil biraz biz evhamlıyız :)Abimin oglu var kucuk daha 1 yasina yeni girdi annesi calisiyor o yuzden annem bakiyor bugunse ben bakacagim babam aradi diyordu ki uyuyum deme kizim elini felan keser o dogru durmaz diyor . Oyle tuhaf hissettim ki sanki cocugum ben cocuk varken neden uyuyacaksam .s bi tuhaf hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?