Kuzum ben dun idrar yaptim pozitif
Oyyyy masallahhhhhhhhhhhhhhNihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
Kuzum ben dun is yerinde test yaptim pozitifNe güzel bi haberle başladım güne Allahım çok şükür sağ salim gelsin bebişimiz:)Umya kuzu senden bi haber varmı
İnsallh nasip eder canmVar tatlım 2.istiyoruz inşallah:)
bunu diyen babam olunca tuhaf hissettim .d abim dese bisey demezdim deÖyle düşünme canım benim. Bende mesela anneme kardeşime bırakırken gözüm hiç arkada kalmıyor ama şimdi oğlumun huyunu da bilince hani ufak uyarılar hatırlatmalar yapıyorum yani bu sizinle alakalı değil biraz biz evhamlıyız :)
Onların tereddütü olsa sana bırakırlar mı baban daha pimpirikli demekkibunu diyen babam olunca tuhaf hissettim .d abim dese bisey demezdim de
inşallah olmazsınnnNe diyim hayirlisi olsun .s adetim yaklastikca takintilarim artiyor
Nasilsinz canlarinşallah olmazsınnnozaman takıntı makıntı kalmaz kuzum
Ben İyi sayılırım canım mutlu ve tırsak bir halim var :) sen nasılsınNasilsinz canlar
Allah razi olsun insallahinşallah olmazsınnnozaman takıntı makıntı kalmaz kuzum
iyiyiz canim sen nasilsinnnNasilsinz canlar
Bnde iyiym niyeti can testin pozitifti sankiBen İyi sayılırım canım mutlu ve tırsak bir halim var :) sen nasılsın
Bnde iyiym canm senin batina ne kadr war hamisler çoğaldı bi biz kaldkAllah razi olsun insallah
iyiyiz canim sen nasilsinnn
Test pozitif ama işte bir yandan çoook mutlu olsam da korku gitmiyo içimden sadece iyi düşünmeye çalışıyorumBnde iyiym niyeti can testin pozitifti sanki
Ay wallami kacirmisimmm sen hamismisinn askolataTest pozitif ama işte bir yandan çoook mutlu olsam da korku gitmiyo içimden sadece iyi düşünmeye çalışıyorum
Hayırlısı kuzu o zman insallah baya yüksek bi deger cikarda keseyi hemen gorürsünuzKuzum ben dun is yerinde test yaptim pozitif
Aksama kan verecegim
Amin inşallah isteyen herkese canım.Sizin niye olmuyodu tatlımİnsallh nasip eder canm
Anaaa yine biri moralini düşürmüş.Iyi düsün iyi olsun kuzum:)Test pozitif ama işte bir yandan çoook mutlu olsam da korku gitmiyo içimden sadece iyi düşünmeye çalışıyorum
İyi düşün iyi olsun cannn hepsi bir olacak degilTest pozitif ama işte bir yandan çoook mutlu olsam da korku gitmiyo içimden sadece iyi düşünmeye çalışıyorum
Kisaca ozetliyim kndimi sana Bn 16 aylık evliyim can 7 ay wajinusmusm wardi o sorunum bitti o ay hamile kaldım düşük yaptım 9 aydr da olmadı bu ay elimden geleni yapicm doktrlar kurler falnHayırlısı kuzu o zman insallah baya yüksek bi deger cikarda keseyi hemen gorürsünuz
Amin inşallah isteyen herkese canım.Sizin niye olmuyodu tatlım
Anaaa yine biri moralini düşürmüş.Iyi düsün iyi olsun kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?