❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kisaca ozetliyim kndimi sana Bn 16 aylık evliyim can 7 ay wajinusmusm wardi o sorunum bitti o ay hamile kaldım düşük yaptım 9 aydr da olmadı bu ay elimden geleni yapicm doktrlar kurler faln
Hmm anladim canim inşallah glir o zamn pko falan yok degilmi bide sogan kuru falan yaptinmi canim.Bide düşüğün sebebi neydiki?

Ben üstten bi temizlik yapıp gelicem kendinizd iyi bakin. Canım meryem suresini falan okudunmu hiç@Esr02

Hmm anladim canim inşallah glir o zamn pko falan yok degilmi bide sogan kuru falan yaptinmi canim.Bide düşüğün sebebi neydiki?
Kimyasal düşük tu can yok sadece prolaktinmi sınırlarda 27 sine randowum aldım birde adetimn 11. Günü yumurta takibine baslicm bu ay sogan kurunu denicm adetim bitiyor yarın denerim kuzu birde bal tarcin corekotu uyguluyorum bugünde aktardn prolaktin için testere disli aslan pencesi otu warms onu almayı birde eşim içim keciboynuzu almayı dusunuyorum

Ben ogluma bal tarcin corek otu yaptigm ay hamile kalmistim tatlim.Insallah sendede ise yarar

Esim ameliyat oldugu icin simdilik ona yapiyorum keciboynuzu suyu icirdim havuc suyu icirdim eger adet olursamda kendimede baslicam bitkisel olarak doktora gitmeme daha var cunku ayi doldurmadan inceleme yapmayacak o yuzden bekliyorum oyle
Inşallah canım yaptıgın bişey varmı hamilelik icin

senin bat ne zamndi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…