Değilmi inşallah bu bebiş bırakmıycak annesi @Janow tatlım belirtileri alalım bide ilişki vakti yumurtlamayamı denk gelmisti:)İyi düşün iyi olsun cannn hepsi bir olacak degil
AynennnDeğilmi inşallah bu bebiş bırakmıycak annesiJanow tatlım belirtileri alalım bide ilişki vakti yumurtlamayamı denk gelmisti:)
Hmm anladim canim inşallah glir o zamn pko falan yok degilmi bide sogan kuru falan yaptinmi canim.Bide düşüğün sebebi neydiki?Kisaca ozetliyim kndimi sana Bn 16 aylık evliyim can 7 ay wajinusmusm wardi o sorunum bitti o ay hamile kaldım düşük yaptım 9 aydr da olmadı bu ay elimden geleni yapicm doktrlar kurler faln
Kimyasal düşük tu can yok sadece prolaktinmi sınırlarda 27 sine randowum aldım birde adetimn 11. Günü yumurta takibine baslicm bu ay sogan kurunu denicm adetim bitiyor yarın denerim kuzu birde bal tarcin corekotu uyguluyorum bugünde aktardn prolaktin için testere disli aslan pencesi otu warms onu almayı birde eşim içim keciboynuzu almayı dusunuyorumHmm anladim canim inşallah glir o zamn pko falan yok degilmi bide sogan kuru falan yaptinmi canim.Bide düşüğün sebebi neydiki?
3 sefer faln okudumBen üstten bi temizlik yapıp gelicem kendinizd iyi bakin. Canım meryem suresini falan okudunmu hiç@Esr02
Ben ogluma bal tarcin corek otu yaptigm ay hamile kalmistim tatlim.Insallah sendede ise yararKimyasal düşük tu can yok sadece prolaktinmi sınırlarda 27 sine randowum aldım birde adetimn 11. Günü yumurta takibine baslicm bu ay sogan kurunu denicm adetim bitiyor yarın denerim kuzu birde bal tarcin corekotu uyguluyorum bugünde aktardn prolaktin için testere disli aslan pencesi otu warms onu almayı birde eşim içim keciboynuzu almayı dusunuyorum
Hamişlik belirtiside olabilir kuzu abinin eşi kaç ay önce vefat etmiştikiÇok başım dönüyor kızlar benim çok düşünmekten olsa gerek
8 gun kaldi canim aynen valla insallah guzel sonuclar veririz bizdeBnde iyiym canm senin batina ne kadr war hamisler çoğaldı bi biz kaldk
Kızlar çok sevindim vallahi Allah tamamına erdirsin inşallahCanım Umya nın testi de pozitif :)
Can'ım çok Mutlu oldum ay süperKuzum ben dun idrar yaptim pozitif
Akasam kan verecegim
Inşallah canım yaptıgın bişey varmı hamilelik icin8 gun kaldi canim aynen valla insallah guzel sonuclar veririz bizde
senin bat ne zamndi kuzuKızlar çok sevindim vallahi Allah tamamına erdirsin inşallahbize de çok dua edin lütfenn
Can'ım 11 gün var 30 ya da 31 bekliyorum ben yeni yıla minik kuzumla girerim inşallahInşallah canım yaptıgın bişey varmı hamilelik icin
senin bat ne zamndi kuzu
Inşallah canım yaptıgın bişey varmı hamilelik icin
senin bat ne zamndi kuzu
Az kalmış canım belirti varmı peki?Can'ım çok Mutlu oldum ay süperbenim de son 11 gün şimdi çok stres de yapmak istemiyorum adet olursam da gecikir diye lütfen çok dua et
Can'ım benim bel Ağrı'm var sadece o da üşüttüğümden dolayı diyorum ama zaten 3 gün önce anca koyu çizgiyi yakaladım ovulasyonda biraz olsa da geç belirti verir galiba benimAz kalmış canım belirti varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?