Hadi hayirli olsn cnm allahm kucaginada almayi nasip etsinNihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
Amin inşallah kuzum hayırlısı:)Can'ım 11 gün var 30 ya da 31 bekliyorum ben yeni yıla minik kuzumla girerim inşallah
Havuç suyundan fayda gören çok kişi var canım.Insallah sizede yarar bi bebiş girer evinize:)Esim ameliyat oldugu icin simdilik ona yapiyorum keciboynuzu suyu icirdim havuc suyu icirdim eger adet olursamda kendimede baslicam bitkisel olarak doktora gitmeme daha var cunku ayi doldurmadan inceleme yapmayacak o yuzden bekliyorum oyle
Hiç belli olmaz kuzu bakarsin ondan önce tutunmuşturda bi köşede bekliyordur:)))Can'ım benim bel Ağrı'm var sadece o da üşüttüğümden dolayı diyorum ama zaten 3 gün önce anca koyu çizgiyi yakaladım ovulasyonda biraz olsa da geç belirti verir galiba benim
Hadi hayırlısı o zman bol bol dua et inşallah gelir bebiş bu ayBende kontrolden geldim yumos istenilen buyukluge ulasmisss
Bu aksam catlarma ignemi vurulcam
Carsamba islem gerceklesicekk insallhhh
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldiikkk
Insallah cnmm aminn insallah tek istegim o kist mi olustu yumurta buyumedimj diye korka korka gittim vallaHadi hayırlısı o zman bol bol dua et inşallah gelir bebiş bu ay
İnsallh can hormon testlerinden anlayan warmi aranızda değerleri yazsam yorumlayabilirmisinzBen ogluma bal tarcin corek otu yaptigm ay hamile kalmistim tatlim.Insallah sendede ise yarar
Ayyy insallahhhhhhhh8 gun kaldi canim aynen valla insallah guzel sonuclar veririz bizde
Temmuz 9-10 düğünüm oldu 11 inde gece kaybettik canım bu yılHamişlik belirtiside olabilir kuzu abinin eşi kaç ay önce vefat etmiştikisen kaç aylik evlisin?
Aynıyız seninle kuzum bat 13 ocak ve bende pkoluyum kac aydor istiyosun canimBayanlar benim de bat 8 Ocak dün bitti regl bugün soğan körüne başladım pco da var bende benim gibi olan varmı
Bnim malesef hic bi bilgim yok bu konuda tatlimİnsallh can hormon testlerinden anlayan warmi aranızda değerleri yazsam yorumlayabilirmisinz
Başınız sagolsun Allah sabrinizi arttirsinTemmuz 9-10 düğünüm oldu 11 inde gece kaybettik canım bu yıl
Amin canım sağolasınAynıyız seninle kuzum bat 13 ocak ve bende pkoluyum kac aydor istiyosun canim
Bnim malesef hic bi bilgim yok bu konuda tatlim
Başınız sagolsun Allah sabrinizi arttirsin
3 aydır istiyorum canım geçen ay öğrendim pco oldugunu 16 cıktı lh hormonu 1 aydır matofin kullanıyorum ve hayıt tohumu çayı içiyorum 4 gündür şuan düştümü bilmiyorum pazartesi randevum var doktora gtcm bakalım soğan kürüne de başladım bugün artı ovulasyon testini de yapmaya başladım bugün takip etmek için cok fazla bilgisizim pco konusunda ama doktor bana sen kilo almışsndr dedi ondan regl olmamışsndr dedi çünkü ilk kez regl olmadm o sayede öğrendim pco oldugunu ve ilacı da o yüzden kullandım tarlusal ve soğan kürü sayesinde regl oldum baya uzun oldu :)Aynıyız seninle kuzum bat 13 ocak ve bende pkoluyum kac aydor istiyosun canim
Bnim malesef hic bi bilgim yok bu konuda tatlim
Başınız sagolsun Allah sabrinizi arttirsin
benimde 8 gun kaldiiiii ayniyiz sanirim insallah guzel sonuclar veririz yaa cok sabirsizliklaniyorum ne kadar umutsuz olsamda belki degerler yukselmis bi sonuc almisizdir Rabbimin hikmeti bakalimMerhaba kizlar hamilelik haberi alanlari kutluyrm ins.saglikli gecer bu surecleri benim gbi bati bekleyenlerede hiiiiiiiicccc gelmesin o batlarda hamis haberi alaim diye dualar ediyrm... 8 gün var benim batada.. eğer bu ay olmazsa direk doktorun kapisina dayanacam.
Allahım dualarımızı kabul etsin hem çok umutluyum hemde ya olmazsa diyorum kendi kendime.ama kararlıyım Dr.gitcem mutlaka canım neymis sorum bi araştırılsın bakalım. İşin garip tarafı 1 yıl dolmadan bakmıyorlar pembe yalan söyleyip 2 yıldır olmuyo dicem kafam allak bullakbenimde 8 gun kaldiiiii ayniyiz sanirim insallah guzel sonuclar veririz yaa cok sabirsizliklaniyorum ne kadar umutsuz olsamda belki degerler yukselmis bi sonuc almisizdir Rabbimin hikmeti bakalim
bende oyle dedim arastir duzgun bi doktora git ben kac tane doktor degistirdim bi ozele gittim biri onerdi begenmedim direk asilama dedi sonra devlete gittim bi ton insan kimse seni tinlamiyor sonra tekrar ozele gittim o kadinda sagolsun suratsizca sunlari yaptir yapti bana isinmadim sonucda bi surec bekliyor insani isinmak lazim simdi bi klinige gidiyorum bakalim ordan memnunum para aldiklarindan baya iyiler de tabi bana bilgili olup dogru yonlendirsin yeter napalim skintiya girsekde yaptiracagiz cocuk icinAllahım dualarımızı kabul etsin hem çok umutluyum hemde ya olmazsa diyorum kendi kendime.ama kararlıyım Dr.gitcem mutlaka canım neymis sorum bi araştırılsın bakalım. İşin garip tarafı 1 yıl dolmadan bakmıyorlar pembe yalan söyleyip 2 yıldır olmuyo dicem kafam allak bullak
Okudumda yazamadim cok etkilendim oyazdiklarindan rabbim kimseye yasatmasjn basin sag olsun cok cok uzuldumTemmuz 9-10 düğünüm oldu 11 inde gece kaybettik canım bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?