- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Ay inşallah bebeğim yaAmin inşallah kuzum hayırlısı:)
Havuç suyundan fayda gören çok kişi var canım.Insallah sizede yarar bi bebiş girer evinize:)
Hiç belli olmaz kuzu bakarsin ondan önce tutunmuşturda bi köşede bekliyordur:)))
Nasil neden bakmiolar cnm bakiolar merak etme bnm bakmislar di 11 aylik evliykende klomen kullanmaya baslmistimAllahım dualarımızı kabul etsin hem çok umutluyum hemde ya olmazsa diyorum kendi kendime.ama kararlıyım Dr.gitcem mutlaka canım neymis sorum bi araştırılsın bakalım. İşin garip tarafı 1 yıl dolmadan bakmıyorlar pembe yalan söyleyip 2 yıldır olmuyo dicem kafam allak bullak
Hayirdir insaah cnm daha var yumurtlama gunun ne zmndiKızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?
Yumurtlamam 5 gün önceydiHayirdir insaah cnm daha var yumurtlama gunun ne zmndi
Sen gene bi degerlendir cnm hadi hayirlisi bakalmYumurtlamam 5 gün önceydi
Allah yardımcın olsun. İlk etapta devlete gideyim diyorum. Yakınimız var bitane.ilgilenir muhakkak diye umut ediyrm .. tahliller bi yapılsın olmazsa direk özel hastane araştırıp oraya devam edeceğim. İns. Bu ay muradimiza ereriz ben çok takmaya başladım bu kaç gündür.surekli haber aliyrm su hamile bu hamile diye kafayı yicembende oyle dedim arastir duzgun bi doktora git ben kac tane doktor degistirdim bi ozele gittim biri onerdi begenmedim direk asilama dedi sonra devlete gittim bi ton insan kimse seni tinlamiyor sonra tekrar ozele gittim o kadinda sagolsun suratsizca sunlari yaptir yapti bana isinmadim sonucda bi surec bekliyor insani isinmak lazim simdi bi klinige gidiyorum bakalim ordan memnunum para aldiklarindan baya iyiler de tabi bana bilgili olup dogru yonlendirsin yeter napalim skintiya girsekde yaptiracagiz cocuk icin
Kuzuummmmmmmmm benimmmmm yaaa mutlu haberi gordummmm cok cok cok mutluuuu oldummmmmm yaa dualarimiz kabul oldu cok şükürİnşallah canım senden de güzel haber gelecek gbi
Sağolasın canım Allah kimseye yaşatmasınOkudumda yazamadim cok etkilendim oyazdiklarindan rabbim kimseye yasatmasjn basin sag olsun cok cok uzuldum
Dun kendime gelemedim resmen ...Sağolasın canım Allah kimseye yaşatmasın
Devlet ve özelde bakmayanlar var. Kimi hemen tamam diyor bakiyor kimi kuralcı bir yıl dolmadan olmaz erken daha diyo.Önceliği senelerdir bekleyene vermek için galibaNasil neden bakmiolar cnm bakiolar merak etme bnm bakmislar di 11 aylik evliykende klomen kullanmaya baslmistim
Olabilir ben bastan devlete gidiodum ama memnun kalamadim ztn adet duzensizligiyle baslamistim .sende acaba bu ay adet olmadim bi sorunum mu var falan desenDevlet ve özelde bakmayanlar var. Kimi hemen tamam diyor bakiyor kimi kuralcı bir yıl dolmadan olmaz erken daha diyo.Önceliği senelerdir bekleyene vermek için galiba
Hiç duzensizligimde yokki belkide öyle desem daha mı iyi . Hayırlısı senin içinde inş. Gzl haberi verirsin bizeOlabilir ben bastan devlete gidiodum ama memnun kalamadim ztn adet duzensizligiyle baslamistim .sende acaba bu ay adet olmadim bi sorunum mu var falan desen
Bende adet duzensigiyle gitmistim ..
Simdi ozeldeyim ben memnunum doktorumdan asilama yaptiricaz bugun istenilen buyukluge ulasti carsamba islem gerceklesicek
T TamBirRabia canim sende var mi belirti felan 1 gun kalmis adetine
Dun kendime gelemedim resmen ...
nıIki gün öncesine kadar kasık ağrısı bel ağrısı vardı üşüttüm dye ödüm kopuyoşimdiyse bel ağrısı, dolgun göğüs ve şeffaf akıntı var iki gün öncesinde kuruluk vardı ama..
Bazen adete bi gün kala yumurtlama akıntım olur sonrada iki üç gün geç adet olurum.. klasik durumlar anlycağn belirtiye yormuyorum ben hiç
olsun dur bakalim Allahdan umit kesilmez belki guzel bi sonuc alirsinIki gün öncesine kadar kasık ağrısı bel ağrısı vardı üşüttüm dye ödüm kopuyoşimdiyse bel ağrısı, dolgun göğüs ve şeffaf akıntı var iki gün öncesinde kuruluk vardı ama..
Bazen adete bi gün kala yumurtlama akıntım olur sonrada iki üç gün geç adet olurum.. klasik durumlar anlycağn belirtiye yormuyorum ben hiç
basin sagolsun canim .sBen hala evliliğimden bir şey anlamadm canım hayırlar mevlütler baş sağlığına gelenler ailemin acısı derken kurban geldi eşim kaza geçirdi bu defa bir ayda hastahane onun için gelenler gidenler kayınvalideme geldim işte kaza olunca hem eşim hem gelen giden yapamam diye sonra işler başladı kayınvalidemdeyim daha toplasan iki hafta kalmışımdır evimde Allah daha beterinden korusun cidden gelinliğim çocuk odasında kirli bir şekilde katladm poşetine hlaa aynı orada duruyor biliyor musun daha onu yerine yerleştiremedm temizlettirip
Hayirrr kar yagisindan dolayi yollar kapaliUmya kan testi verdinmi canım meraktan çatlıycam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?