❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?

Nasil neden bakmiolar cnm bakiolar merak etme bnm bakmislar di 11 aylik evliykende klomen kullanmaya baslmistim

Allah yardımcın olsun. İlk etapta devlete gideyim diyorum. Yakınimız var bitane.ilgilenir muhakkak diye umut ediyrm .. tahliller bi yapılsın olmazsa direk özel hastane araştırıp oraya devam edeceğim. İns. Bu ay muradimiza ereriz ben çok takmaya başladım bu kaç gündür.surekli haber aliyrm su hamile bu hamile diye kafayı yicem

Nasil neden bakmiolar cnm bakiolar merak etme bnm bakmislar di 11 aylik evliykende klomen kullanmaya baslmistim
Devlet ve özelde bakmayanlar var. Kimi hemen tamam diyor bakiyor kimi kuralcı bir yıl dolmadan olmaz erken daha diyo.Önceliği senelerdir bekleyene vermek için galiba

Devlet ve özelde bakmayanlar var. Kimi hemen tamam diyor bakiyor kimi kuralcı bir yıl dolmadan olmaz erken daha diyo.Önceliği senelerdir bekleyene vermek için galiba
Olabilir ben bastan devlete gidiodum ama memnun kalamadim ztn adet duzensizligiyle baslamistim .sende acaba bu ay adet olmadim bi sorunum mu var falan desen
Bende adet duzensigiyle gitmistim ..
Simdi ozeldeyim ben memnunum doktorumdan asilama yaptiricaz bugun istenilen buyukluge ulasti carsamba islem gerceklesicek

Hiç duzensizligimde yokki belkide öyle desem daha mı iyi . Hayırlısı senin içinde inş. Gzl haberi verirsin bize

T TamBirRabia canim sende var mi belirti felan 1 gun kalmis adetine

Iki gün öncesine kadar kasık ağrısı bel ağrısı vardı üşüttüm dye ödüm kopuyo şimdiyse bel ağrısı, dolgun göğüs ve şeffaf akıntı var iki gün öncesinde kuruluk vardı ama..
Bazen adete bi gün kala yumurtlama akıntım olur sonrada iki üç gün geç adet olurum.. klasik durumlar anlycağn belirtiye yormuyorum ben hiç

Ben hala evliliğimden bir şey anlamadm canım hayırlar mevlütler baş sağlığına gelenler ailemin acısı derken kurban geldi eşim kaza geçirdi bu defa bir ayda hastahane onun için gelenler gidenler kayınvalideme geldim işte kaza olunca hem eşim hem gelen giden yapamam diye sonra işler başladı kayınvalidemdeyim daha toplasan iki hafta kalmışımdır evimde Allah daha beterinden korusun cidden gelinliğim çocuk odasında kirli bir şekilde katladm poşetine hlaa aynı orada duruyor biliyor musun daha onu yerine yerleştiremedm temizlettirip
Dun kendime gelemedim resmen ...

Aynı ben bnmde dün akıntı vrdı

olsun dur bakalim Allahdan umit kesilmez belki guzel bi sonuc alirsin

basin sagolsun canim .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…