Olsun canım benim üzülmeeeee yine idrar testi yaparsın çizgi daha belirgin olurHayirrr kar yagisindan dolayi yollar kapali
Yaptim kuzum saha belli oldu bugunOlsun canım benim üzülmeeeee yine idrar testi yaparsın çizgi daha belirgin olur
Yaaaa bize nye atmıyorsun aşkolsun ben merakdan çatlıyım burda sen beni mahrum et kuzu yaYaptim kuzum saha belli oldu bugun
Canim seninde 31 aralikti dimii
Ayyyyy cok super bi haber kuzummmmmNihayet ekleyebildim foto 
Canlar hani benn bu sefer evde test yapmayacaktım ya direk kan verecektim şimdi o iş şöyle oldu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç dönüşte eczanedeydim çok enteresansonucu da sizinle paylaştım. Şimdi daha çok dua ya ihtiyacım var kızlar 2 kürtaj dan sonra sevinirken bile korkan biri olarak inşallah güzel haberler alıp sizlerle paylaşmaya devam ederim
İnşallah listemiz de hamileler dolar taşar ve inşallah konuşacak çok güzel konularımız olur
Gecmis olsunKizlar hava cok soguk burdaaa hasta oldum bogazlarim sisti kizlar atesim cikti yatiyorum battaniyenin altinda
Kaydediyorum canimKizlar bende diger
Topige yeni katildm ama burasida
Keyifliymis bnm bat 3ocak insallah herkes yeni yila hamile girer heycanli bekleyislerimiz mutlu sonuclanir
Cok sevindim kuzummmmBende kontrolden geldim yumos istenilen buyukluge ulasmisss
Bu aksam catlarma ignemi vurulcam
Carsamba islem gerceklesicekk insallhhh
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldiikkk
Sogan kuru cok iyi geliyomus pkoya canim senide kaydediyorumBayanlar benim de bat 13 Ocak dün bitti regl bugün soğan körüne başladım pco da var bende benim gibi olan varmı
Kaydediyorum canim_Masalim_ canim yanlislik oldu 8 ocak aklim gitmiş:)
INŞALLAH hamissindir canim herkeste belirtiler farkli gerceklesiyor senide kaydediyorumKızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?
Hosgeldin canimmm bat kac kuzu eklym listeyeMerbaha dünya güzelleri aranızda yeniyim bugün üye oldum kabul ederseniz aranıza sevinirim
Geçmiş olsun kuzum bi dr.görünmende fayda varKizlar hava cok soguk burdaaa hasta oldum bogazlarim sisti kizlar atesim cikti yatiyorum battaniyenin altinda
Canim seninde 31 aralikti dimii
Çok geçmiş olsun canımKizlar hava cok soguk burdaaa hasta oldum bogazlarim sisti kizlar atesim cikti yatiyorum battaniyenin altinda
hosgeldin canim aramizaaaaa .d1 ocak canım
Sagol canimGecmis olsun
Tamam ekliyoum canim1 ocak canım
Geçmiş olsun kuzum bi dr.görünmende fayda var
Cok gecmis olsunnnnnnn
Sagolun kuzular seviyorum siizi biraz dinleniyim baktim kktu olursam doktora giderimÇok geçmiş olsun canım
INŞALLAH canimmm benimİnşallah canım ya inş hepimiz bir bebek sahibi oluruz kulun kula duası kabul olur kızlar hem yapmamız gerekenleri yapalım hem birbirimize dua edelim yeni yıl da hepimiz inş sevnrz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?