Hoş buldum canımhosgeldin canim aramizaaaaa .d
Sağlık ocaginda yapmıştim.ben sabah verdim öğlen sonuc cikmsti kuzuuuKan testunde en cabuk sonucu ozel hastaneden mi aliyoruz acaba tecrubelu arkadaslar cvp verrse z sevinirim
Tabi bulundugun sehire gore degisiyor sanirim benim sabah verop oglen çıkmıştı sorunsuz canimErtesi gun diyenler var degisiyor sanirim
Sen nerde yaptrmayi dusunyosun canimmmTabi bulundugun sehire gore degisiyor sanirim benim sabah verop oglen çıkmıştı sorunsuz
Sağolasın canım Allah kimseye yaşatmasın
Troidim de 4.91 normalide 0.27-4.20 çokda yüksekl değil aslnda ceviz yükseltrmi kızlarOo super cikmis kuzum bence yarin kese gozukur kuzum.. troittle ilgili bi bilgim yok kuzum. Yarin gidersin bal ihmal etme
Yarın gidecm kuzumm inşallah normal derde uğraşmamDeğerin maşaallah çok iyi bitanem troidlerle iligili benimde bilgim yok ama en başından önlem almak iyi kuzu ihmal etme dr.görün canım benim
Kuzum cok.yuksek degilmis cok şükür kuzum tam bilgim yok ama yeme istersen yarin doktor tam bi bilgi verir bitanemTroidim de 4.91 normalide 0.27-4.20 çokda yüksekl değil aslnda ceviz yükseltrmi kızlar
AMIN balimmmSağolasın canım Allah kimseye yaşatmasın
Şükürler olsun ki çok yüksek değilmiş balım yinede ceviz falan yeme dikkat et kendineTroidim de 4.91 normalide 0.27-4.20 çokda yüksekl değil aslnda ceviz yükseltrmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?