Aynen kuzum yemiyim fazla bebek. İçin beyin gelişimine iyi geliyo dediler o yüzden yemişdimKuzum cok.yuksek degilmis cok şükür kuzum tam bilgim yok ama yeme istersen yarin doktor tam bi bilgi verir bitanem
Bende saglik ocagina giderim planim soyle esim ewden ciktiktan snra cikip saglik ocagina giderm sonuclar cikana kadr guzel. Yemkler yaparim sonuc cikincada pozitfse besiktasli tulumlar alip yatagin ustune koyarim hayaller hayallerSen nerde yaptrmayi dusunyosun canimmm
Hadi insallah cift cizgiler olsun pozitif ciksin meraklaKizlar bugun test aldim. Evr gidip yapacam. Dua edin ne olur.
Darısı sana inşallah bitanemm
Çift çizgileri görürsün inşaallah canım hayırlısı olsunKizlar bugun test aldim. Evr gidip yapacam. Dua edin ne olur.
Ayy neguzel biii plan kuzum INŞALLAH gerçekleşir en yakin zamanda dualarim seninleBende saglik ocagina giderim planim soyle esim ewden ciktiktan snra cikip saglik ocagina giderm sonuclar cikana kadr guzel. Yemkler yaparim sonuc cikincada pozitfse besiktasli tulumlar alip yatagin ustune koyarim hayaller hayaller
Balim.erken olsa bile cikmaz kuzum bende 1 gun önce yapmistim cikmadi erken diye kuzum bosuna üzülmüştüm tek cizgiyi görünceKizlar bugun test aldim. Evr gidip yapacam. Dua edin ne olur.
Cok AMIN iNŞALLAH kuzum çok sagolDarısı sana inşallah bitanemm
Allah isteyen herkese biran once basip etsin ben yeni ewliyim daha erken diyorum ama iste hayal kurmadanda duramiyorumAyy neguzel biii plan kuzum INŞALLAH gerçekleşir en yakin zamanda dualarim seninle
Ceviz cok faydaliymis ama belkide yan etkisi varsa doktora danisirsin kuzumAynen kuzum yemiyim fazla bebek. İçin beyin gelişimine iyi geliyo dediler o yüzden yemişdim
Amin canimmAllah isteyen herkese biran once basip etsin ben yeni ewliyim daha erken diyorum ama iste hayal kurmadanda duramiyorum
Rabbim hayrlı sonuç sanip etsin canım inşallahü teala hamişsindir tez vakitte bebişini kucağına alırsınKizlar bugun test aldim. Evr gidip yapacam. Dua edin ne olur.
Yani 20 Aralik mi bat kuzu ?Sat 20 kasım kızlar bat ortamala 30 gün sonra oluyor bir iki gün uzadıgıda oluyor bnede merak ediyorım çok sizcw yarın sabah bir test yapmalı mıyım?
Yillik mi Uc aylik dahaAmin canimm
Kac yilliksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?